fbpx

Indvendig solafskærmning

Få en indvendig solafskærmning, der passer til dine behov og ønsker

Hos BBN Nordic, har vi et bredt udvalg af indvendig solafskærmning til private boligejere og erhverv. Indvendig solafskærmning fås i en række gardinløsninger, som alt efter gardin type fås i forskellige farver, mønstre og materialer. I vores gardinsortiment finder du bl.a. plisségardiner, rullegardiner, lamelgardiner og persienner, som fås med forskellige styringsformer alt efter ønske og behov.

Alle gardiner fås i specialmål som passer til dit vinduesparti, og vil du gerne slippe for selv at stå for opsætningen af dine nye gardiner, har vi hos BBN Nordic montører, som har flere års erfaring med dette.

Indvendig solafskærmning er udover at være en pæn udsmykning til dit vindue, en effektiv måde at afskærme for indkig og holde generende lys ude.

Indvendig solafskærmning til enhver smag

Ud fra vores brede gardinsortiment, som indeholder en række forskellige udtryk, er der noget at finde, til ethvert hjem og arbejdsplads. Om du ønsker et gardin til at skabe hyggelige rammer i hjemmet eller et gardin til, at skærme af for solen på arbejdspladsen, så har vi en løsning der opfylder dine behov. Du kan læse mere om vores enkelte gardiner og deres funktioner i menuen nedenfor.

Indvendig solafskærmning - plissegardin

Gardin sortiment

Lamelgardiner i soveværelse

Gardin løsning til erhverv

Vores udvalg af indvendig solafskærmning er velegnet til arbejdspladsen, hvor der ønskes afskærmning for indkig eller for at skærme af for solens skarpe stråler, som kan være forstyrrende når man sidder bag en computerskærm. Derudover lever vores udvalg af gardiner op til gængse sikkerhedskrav da vores stoffer fås i brandhæmmende materialer. På den måde sikrer du dig, at du får gardiner der lever op til de sikkerhedskrav der skal være på arbejdspladsen.

Når du vælger gardiner til afskærmning for enten solens stråler eller for indkig er det vigtigt at overveje farver og styringsmetode på den gardintype der vælges. Når du vælger farve på gardinet til kontoret, er det en god ide at gå efter afdæmpede farver som hvid, lysegrå mv. Dette er med til at skabe et roligt udtryk. Når det kommer til valg af gardin type der skal bruges til kontor, er det en god ide at vælge noget der er let at betjene. Derudover kan det også være en god ide at vælge en stoftype som er lystransmitterende og dermed blødgør lyset og giver et mere behageligt lysindfald ind i rummet. På den måde lukker man ikke dagslyset fuldstændig ude, men bevarer lysindfaldet. Det vil gøre at medarbejderne ikke vil føle sig indelukket i et mørkt lokale.

Plisségardinet er specielt velegnet til rum, hvor man ønsker at skærme af for solen uden at lukke alt lys ude. Derudover kan man med fordel også benytte sig af persienner samt lamelgardiner som giver mulighed for at justere lysindfaldet.

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter og find frem til den helt rigtige gardinløsning til jeres arbejdsplads.

Skal kontoret have nye gardiner?

Find de rette gardiner til kontoret

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Ved du, hvilken gardintype du ønsker må du meget gerne skrive det i besked feltet.