fbpx

Indvendig
Solafskærmning

Find lige det gardin der passer dig

Plisségardiner - Dupli

Få en indvendig solafskærmning, der passer til dine behov og ønsker

Er du på udgik efter nye gardiner? Hos BBN Nordic, har vi et bredt udvalg af indvendig solafskærmning til både private boligejere samt til erhverv. Du kan få indvendig solafskærmning i en række forskellige gardinløsninger der passer lige netop dine behov. Du kan få forskellige gardin typer, som alle fås i forskellige farver, mønstre og materialer. I vores gardinsortiment finder du bl.a. plisségardiner, rullegardiner, lamelgardiner og persienner. Derudover kan du få dine nye gardiner med forskellige styringsformer alt efter ønske og behov.

Alle gardiner fås i specialmål, som passer til dit vinduesparti, og vil du gerne slippe for selv at stå for opsætningen af dine nye gardiner, har vi hos BBN Nordic vores dygtige montører, som har flere års erfaring med dette.

Indvendig solafskærmning er udover at være en pæn udsmykning til dit vindue, en effektiv måde at afskærme for indkig og holde generende lys ude, hvad end om det er på kontoret eller derhjemme.

Indvendig solafskærmning til enhver smag

Ud fra et bredt gardinsortiment, som indeholder en række forskellige udtryk, er der noget at finde, til ethvert hjem og arbejdsplads. Om du ønsker et gardin til at skabe hyggelige rammer i hjemmet. Eller om du mangler et gardin til, at skærme af for solen eller indkig på arbejdspladsen, så har vi en løsning der opfylder dine behov. Du kan læse mere om vores enkelte gardiner og deres funktioner i menuen nedenfor. Har du brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os, for en uforpligtende samtale. 

Indvendig solafskærmning - plissegardin

Gardin sortiment

Lamelgardiner i soveværelse

Gardin løsning til arbejdspladsen

Skal i bruge gardiner på kontoret? Du finder i vores udvalg af indvendig solafskærmning gardiner, der er velegnet til arbejdspladsen, hvor der er et ønske om afskærmning for indkig eller for at skærme af for solens skarpe stråler, som kan være forstyrrende når man sidder bag en computerskærm. Derudover lever vores udvalg af gardiner op til gængse sikkerhedskrav da vores stoffer fås i brandhæmmende materialer. På den måde sikrer du dig, at du får gardiner der lever op til de sikkerhedskrav der skal være på arbejdspladsen.

Når du vælger gardiner til afskærmning for enten solens stråler eller for indkig er det vigtigt at overveje farver og styringsmetode på den gardintype du vælger. Når du vælger farve på gardinet til kontoret, er det en god ide at gå efter afdæmpede farver som hvid, lysegrå mv. Da dette er med til at skabe et roligt udtryk. 

Når det kommer til valg af gardin type der skal bruges til kontor, er det en god ide at vælge noget der er let at betjene. Derudover kan det også være en god ide at vælge en stoftype som er lystransmitterende og dermed blødgør lyset og giver et mere behageligt lysindfald ind i rummet. På den måde lukker man ikke dagslyset fuldstændig ude, men bevarer lysindfaldet. Det vil gøre at medarbejderne ikke vil føle sig indelukket i et mørkt lokale, og man vil samtidig tage hensyn til arbejdsmiljøet ved brug af sådan et gardin. 

Plisségardinet er specielt velegnet til rum, hvor man ønsker at skærme af for solen uden at lukke alt lys ude. Derudover kan man med fordel også benytte sig af persienner samt lamelgardiner som giver mulighed for at justere lysindfaldet.

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter og find frem til den helt rigtige gardinløsning til jeres arbejdsplads.

UDVALGTE GARDIN REFERENCER

Se vores udvalgte gardin referencer ved at klikke på de enkelte billeder herunder eller klik på knappen for at se alle vores gardin referencer.