Indvendig solafskærmning

Få en indvendig solafskærmning, der passer til dine behov og ønsker

Hos BBN Nordic, har vi et bredt udvalg af indvendig solafskærmning til den private boligejer som såvel til den erhvervsdrivende. Indvendig solafskærmning fås i en række gardinløsninger, som alt efter gardin type fås i forskellige farver, mønstre og materialer. I vores gardin sortiment finder du bl.a. plisségardiner, rullegardiner, lamelgardiner og persienner, som fås med forskellige styringsformer alt efter ønske og behov.

 

Alle gardiner fås i specialmål som passer lige netop dit vinduesparti, og vil du gerne slippe for selv og skulle stå og rode med opsætningen af dine nye gardiner, har vi hos BBN Nordic montører, som har flere års erfaring med opsætning af gardiner.

Indvendig solafskærmning er udover at være en pæn udsmykning til dit vindue, en effektiv måde at afskærme for indkig og holde generende lys ude.

Gardiner til enhver smag

Ud fra vores brede gardinsortiment, som indeholder en række forskellige udtryk, er der noget at finde, til ethvert hjem. Om du ønsker et gardin til at skabe hyggelige rammer i hjemmet eller et gardin til, at skærme af for solen på arbejdspladsen, så har vi en løsning der opfylder dine behov. Du kan læse mere om vores enkelte gardiner og deres funktioner i menuen nedenfor.

PL_40002_20mm_02

Gardin sortiment

Lamelgardin_kontor - med logo