fbpx

Faste
gulvmåtter

Måtter til indgangspartiet

måtter

Faste gulvmåtter til RAMMER ELLER MÅTTEHULLER

Hos BBN Nordic har vi et bredt udvalg af faste gulvmåtter til indgangspartier. Faste gulvmåtter anvendes bl.a. i foyer, væg til væg eller ved nedsænkning i gulve, hvor der er lavet en fordybning til måtten. Faste måtter er typisk placeret lige inden for døren i et indgangsparti og i nogle tilfælde helt udenfor. Fordelen ved, at anvende en fast måtte der er nedsænket i gulvet er, at det kan tilpasses det design og udtryk som indgangen har. På den måde kan måtten blive en integreret del af bygningen og hele indgangspartiet. Derudover vil mængden af skidt og fugt, som kan tilbageholdes ved en nedsunken gulvmåtte, ofte være større end hvis der kun er placeret en løs måtte på gulvet.

Nedsænkninger til gulvmåtter er forskellige i højden, og derfor fås alle faste måtter hos os i forskellige højder, så de kan tilpasses lige netop den nedsænkning i gulvet I har. Sortimentet af faste gulvmåtter spænder vidt, men kendetegnet ved produkterne er, at have en høj slidstyrke og er nemme at vedligeholde og rengøre. Typisk vil en almindelig daglig støvsugning af måtten, samt en periodisk støvsugning under måtten, være tilstrækkelig for at holde måtten pæn i mange år.

BBN Nordic leverer og monterer faste måtter i forskellige materialer og vores sortiment omfatter følgende måttetyper:

Master trax tæppemåtte

FASTE MåtteR - sortiment

BBN Aluline i indgangsparti

Faste gulvmåtters anvendelsesområde

En fast gulvmåtte, der skal monteres i en måtte ramme, udvælges ofte ud fra mængden samt typen af trafik, der forventes at være gennem det pågældende indgangsparti. Trafikken der vil være i et indgangsparti, er en af de afgørende faktorer for, at find den helt rigtige måtte, som dækker jeres behov.

Derudover kan der være nogle æstetiske behov, der skal tages højde for i forhold til typen og mængden af skidt måtten udsættes for på daglig basic. De fleste måtter der anvendes til, måtte huller er beregnet til at kunne modstå meget høj trafik og store mængder af skidt og fugt. Enkelte måtter tåler vogntrafik og kørsel med eksempelvis en palleløfter, indkøbsvogn eller lignende.

De faste gulvmåtter fås i mange forskellige udtryksformer og design. Det giver jer mulighed for at finde den helt rigtige måtteløsning, som passer til jeres indgangsparti og samtidig dækker jeres behov. Måtter til huller, anvendes primært ved hovedindgange i mellemstore til store virksomheder, skoler, institutioner, højere læreanstalter, sportshaller, butikker, indkøbscentre mv.

De mange forskellige udtryksformer og designs som måtterne kan leveres i, giver mulighed for, at finde en optimal måtteløsning til enhver indgang og enhver form for bygning. Måtter til huller anvendes primært i hovedindgangspartier i store og mellemstore virksomheder, indkøbscentre, skoler, institutioner, højere lærer anstalter, sportshaller, butik og indkøbscentre mm.

Har du spørgsmål til vores faste måtter?

Vi sidder klar til at rådgive dig

Montage og tilskæring af faste gulvmåtter

Hos BBN Nordic tilbyder vi tilskæring og levering af faste gulvmåtter på mål. Vi foretager montage af faste gulvmåtter direkte hos kunden og udføre opgaver i hele landet. Før montage af en fast måtte, vil vi ofte forinden opgaven komme og besigtige indgangen for, at lave præcise opmålinger til den måtte der skal lægges.

Profilmåtter i aluminium produceres ud fra specifikke mål hvorimod tekstil og modulmåtter vil blive tilskåret på stedet, hvor opgaven udføres. Ønsker man selv at montere og tilskære måtten, er dette også muligt.

Holdbarhed og garanti på faste gulvmåtter

På faste gulvmåtter til rammer ydes der op til 5 års garanti. Måtternes holdbarhed afhænger af, hvor meget trafik, måtten udsættes for. Derudover vil typen af trafik også have en effekt på måttens holdbarhed. De fleste typer af faste gulvmåtter tåler meget trafik med op til 5.000 passager dagligt.

For at forlænge holdbarheden på måtten anbefaler vi, at måtten rengøres dagligt og løbende vedligeholdes, da dette vil være med til at forlænge levetiden på måtten væsentligt.   

modulmåtte

udvalgte måtte referencer

Se vores udvalgte måtte referencer ved at klikke på de enkelte billeder herunder eller klik på knappen for at se alle vores måtte referencer.