fbpx

Sikkerhedsfilm
til private
boliger

Beskyt dine vinduer med sikkerhedsfilm

Sikkerhedsfilm brochure

INDBRUDSSIKRING MED SIKKERHEDSFILM TIL DIN BOLIG

BBN Nordic tilbyder rådgivning, salg og montage i hele Danmark af sikkerhedsfilm fra 3M og Solar Screen til indbrudssikring. Begge leverandører har et omfattende produktprogram inden for sikkerhedsfilm til vinduespartier. Sikkerhedsfilm til indbrudssikring er en effektiv og økonomisk attraktiv måde til at øge brudstyrken i glas. Samtidig, er det en diskret måde at lave en indbrudssikring på, da filmtyperne er glasklare og derfor ikke kan ses ved montering på ruden. Filmen til sikring af ruder, monteres primært indvendigt på ruden, men fås også som en udvendig film, hvis der ønskes beskyttelse mod ridser mv.  

BBN Nordic har mange års erfaring med montering af film til sikring af ruder. Vi har bl.a. monteret sikkerhedsfilm på ambassader, større virksomheder, offentlige institutioner og myndigheder samt hos private boligejere. En løsning med sikkerhedsfilm til vinduer, har hjulpet mange af vores kunder, til at føle en større grad af tryghed og personlig beskyttelse samt forhindret indbrudsforsøg.  

Sikkerhedsfilm

skal du have sikret din bolig mod indbrud?

Vi sidder klar med professionel rådgivning til dig
Sikkerhedsfilm til private hjem

Sikkerhedsfilm til din bolig

En indbrudssikring af dine vinduer i hjemmet med sikkerhedsfilm, vil forstærke glasset og sikre, at en indbrudstyv vil have sværere ved at bryde ind. Det betyder, at ved slag og kast med for eksempel sten og andre genstande, vil filmen gøre det langt mere besværligt for en indbrudstyv at komme igennem glasset og samtidig skabe meget støj til stress og gene for indbrudstyven. For at sikre hele konstruktionen ved montering af sikkerhedsfilm på din private bolig, kan man også kantforsegle, som giver en ekstra beskyttelse og gør det endnu svære at bryde igennem glasset.  

Ved montering af sikkerhedsfilm opnår du en indbrudssikring, der giver tryghed for dig og din familie.  

Sikkerhedsfilm til din bolig