SIKKERHEDSFILM TIL PRIVAT BOLIG

SIKKERHEDSFILM TIL GLAS I PRIVAT BOLIG

BBN Nordic tilbyder rådgivning, salg og montage i hele Danmark af 3M´s og Solar Screen´s omfattende produkt program inden for sikkerhedsfilm til bygningsglas. Sikkerhedsfilm er en effektiv og økonomisk attraktiv måde at øge brudstyrken i glas som samtidig er meget diskret idet filmtyperne er glasklare. Sikkerhedsfilm monteres primært indvendigt på ruden men fås også som udvendige versioner hvis der ønskes beskyttelse mod f.eks. ridser og lignende.

Sikkerhedsfilm findes i forskellige tykkelser afhængt af hvilken brudstyrke og sikringsniveau/sikringsklasse der skal opnås. Vurdering sker ud fra den aktuelle glasflade der ønskes sikret og hvad der skal sikres imod. Sikkerhedsfilm er glasklare produkter og derfor ændres hverken lysindfald eller bygningens udseende. BBN Nordic har gennem de seneste mange år installeret sikkerhedsfilm på ambassader, større virksomheder, offentlige institutioner og hos private boligejere. Løsningerne har hjulpet mange kunder med at føle en større grad af tryghed og personlig beskyttelse samt forhindret indbrudsforsøg.

SIKKERHEDSFILM PÅ GLAS TIL PRIVAT BOLIG MOD INDBBRUD OG INDTRÆNGEN

Ønskes en løsning mod indbrud, en generel forstærkning af glasset, sikring mod kast fra eksempelvis sten, slag og spark mm. vælges de kraftige indvendigt monterede sikkerhedsfilm fra 3M og Solar Screen. Disse filmtyper, f.eks 3M SS 140 eller Solar Screen Clear12c, giver en virkelig effektiv sikring og holder samtidigt glasset i et stykke ved brud. Således undgås glassplinter og oprydning efterfølgende. Hele konstruktionen kan også kantforsegles hvorved en ekstra beskyttelse og forstærkning opnås.

MONTAGE AF SIKKERHEDSFILM PÅ GLAS GIVER FØLGENDE FORDELE:

Effektiv og diskret foranstaltning mod indbrud/hærværk
Undgå at skifte hele ruder til sikkerhedsglas
Beskytter mod UV stråler – mindsker falmning af inventar, møbler og gulve mm
Økonomisk attraktiv løsning
Ændrer ikke lysindfald og bygningens udseende

Kontakt os for høre mere om dine muligheder
Bevarer lysindfald og ændrer ikke husets udseende

BBN Nordic forhandler og lagerfører hele 3M og Solar Screens omfattende program inden for sikkerhedsfilm til bygninger, indendørs såvel som udendørs. Vores film er oftest helt glasklare vinduesfilm, som monteres på indersiden af ruden.

Sikkerhedsfilm øger brudstyrken i glasset og fås i forskellige varianter afhængig af, hvilken sikringsklassificering, der ønskes. Afhængig af eksisterende glaskonstruktion vælges egnet film for den ønskede virkning og effekt. For øget sikkerhed, kan filmen sikkerhedsfuges.

Brochure om sikkerhedsfilm: