fbpx

Referencer

Vejen til et bedre arbejdsmiljø
reference

Allerød Kommune

I 2016 skiftede Allerød kommune eksisterende lejemåtter ud med BBN Nordic´s måtteløsning som stadig anvendes i kommunen. Der blev leveret lidt over 300 måtter til institutioner og skoler i hele kommunen.

”Vi har været glade for løsningen siden skiftet og både måtternes funktionalitet og holdbarhed har levet op til forventningerne. Måtterne holder vores indgange og resten af huset bedre rent og vi får god feedback fra vores rengøringspersonale. Måtterne holder som vi har erfaret ca. i 5 år og vi har valgt at køre videre med løsningen her”

Besparelserne har været til, at tage og føle på ”Vi har hos Allerød kommune sparet omkring kr. 400.000 årligt på måtte driften og i mit tidligere job hos Furesø Kommune, hvor vi også gik over til dette måttekoncept var besparelse kr. 1.5 mio. årligt, grundet et større antal måtter”, fortæller Dan Smed der er ejendomschef hos Allerød Kommune.

”Overordnet har vi været meget tilfredse med BBN Nordic´s løsning og som leverandør af måtter grundet god service og support gennem hele forløbet”.

-Dan Smed,  Allerød Kommune

Bane Danmark

”På BaneDanmarks hovedsæde i København Ø oplevede medarbejdere i et større bygningsafsnit problemer med varme i lokalerne, primært forårsaget af et højt varmetilskud gennem det store glasfacade areal. Det var ønskeligt at nedsætte varmeindfaldet gennem ruderne så tilstrækkeligt, at inde temperaturen blev udholdelig og på et niveau, hvor et behageligt arbejdsmiljø blev sikret. Samtidig var det et krav ikke at sænke lysindfaldet for meget og bevare en diskret fremtoning af bygningen. Løsningen blev at opsætte 3M Silver 35 E, udvendig solfilm på vinduerne i alt ca. 250 kvm.”

”Vi har efter opsætningen af solfilmen, som vi fik anbefalet fra BBN Nordic, opnået en langt mere behagelig inde temperatur end tidligere, hvorved der opleves langt færre dage med egentlige varmeproblemer. Vi har haft et godt projektforløb sammen med BBN Nordic, hvor kompetent rådgivning, dokumentation og anbefaling af den endelige løsning har opfyldt vores forventninger og løst vores problemstilling. Samtidig har vi opnået en bedre diskretion for vores medarbejdere i bygningen, idet solfilmen også har haft en afskærmende effekt.”

 

-Lars Underbjerg, Bane Danmark

Saxo Bank A/S

”Vi har efter opsætningen af solfilmen, som vi fik anbefalet fra BBN Nordic, opnået en langt mere behagelig inde temperatur end tidligere, hvorved der opleves langt færre dage med egentlige varmeproblemer . Vi har haft et godt projektforløb sammen med BBN Nordic, hvor kompetent rådgivning, dokumentation og anbefaling af den endelige løsning har opfyldt vores forventninger og løst vores problemstilling. Samtidig har vi opnået en bedre diskretion for vor medarbejdere i bygningen, idet solfilmen også har haft en afskærmende effekt.”

 

”Vi valgte BBN Nordic til at løse opgaven for os grundet deres kompetente rådgivning, gode dialog og kommunikation forud for vores valg af leverandør. Efter projektets opstart blev filmen monteret efter tidsplanen og med så lidt gene for vores medarbejdere som muligt. Da den opsatte sikkerhedsfilm er glasklar er der ikke ændret på lysindfaldet ind i lokalerne og ej heller på bygningens fremtoning udvendigt. Vi har haft en god oplevelse af samarbejdet med BBN Nordic, deres løsninger og den service, som de har betjent og ydet os.”

-Kurt Kragh,  Sikkerhedschef Saxo Bank A/S