fbpx

Sikkerhedsfilm
til vinduer -
Erhverv

Beskyt dine glas mod indbrud, hærværk mm.

sikkerhedfilm

Forbedre brudstyrken i glasset med Sikkerhedsfilm til vinduer

BBN Nordic tilbyder rådgivning, salg og montage af sikkerhedsfilm til vinduer i hele Danmark,  fra 3M og Solar Screen. Begge leverandører har et omfattende produktprogram, inden for sikkerhedsfilm til bygningsglas. Sikkerhedsfilm til vinduer  er en effektiv og økonomisk attraktiv måde at øge brudstyrken i glas, som samtidig er meget diskret idet filmtyperne er glasklare. Sikkerhedsfilm monteres primært indvendigt på ruden, men fås også som en udvendig sikkerhedsfilm, hvis der ønskes beskyttelse mod ridser mv.  

Sikkerhedsfilm til vinduer findes i forskellige tykkelser alt afhængigt af, hvilken brudstyrke og sikringsniveau du ønsker. Denne vurdering sker ud fra den aktuelle glasflade du ønsker at sikre, samt hvad du ønsker at sikre imod. Sikkerhedsfilm er en glasklar film, og der vil derfor ikke ses nogen ændring, i hverken lysindfald eller bygningens udseende ved montering af sikkerhedsfilm.  

BBN Nordic har mange års erfaring med montering af sikkerhedsfilm. Vi har bl.a. monteret sikkerhedsfilm på ambassader, større virksomheder, offentlige institutioner og myndigheder samt hos private boligejere. En løsning med sikkerhedsfilm til vinduer, har hjulpet mange af vores kunder til at føle en større grad af tryghed og personlig beskyttelse samt forhindret indbrudsforsøg.  

Sikkerhedsfilms funktion

Sikkerhedsfilm har den funktion, at øge brudstyrken i glasset. Sikkerhedsfilmen bliver monteret på det eksisterende vinduesglas, så en udskiftning af glasset er ikke nødvendigt. Ved montering af sikkerhedsfilm afrenses ruden før sikkerhedsfilmen monteres, hvorefter den glasklare film opsættes på ruden. Når klæbestoffet på filmen er hærdet helt og eventuelt kantforseglet i rammen, har man opnået en forbedring af brugstyrken i glasset tilsvarende sikkerhedsglas. Sikkerhedsfilm til vinduer er en nem, effektiv, diskret og økonomisk attraktiv måde at øge sikkerheden på, i forhold til hærværk, tyveri, indbrud og trykpåvirkning fra eksplosioner.  

sikkerhedsfilm-christiansborg

Sikkerhedsfilm - mod brud, slag og indtrængen

Der finders forskellige typer af sikkerhedsfilm til vinduer, som har forskelligt brudstyrke niveau. Ønskes der en løsning mod eksempelvis indbrud, en generel forstærkning af glasset, sikring mod kast fra sten, slag, spark mv. vælges den kraftigste sikkerhedsfilm fra enten 3M eller Solar Screen.  

Fra 3M er det sikkerhedsfilm SS140 og fra Solar Screen er det Clear12C, som giver en den mest effektiv sikring af glasset og holder glasset i et stykke ved evt. brud. På den måde undgås der glassplinter, som kan forårsage alvorlige personskader. Hele konstruktionen kan også kantforsegles, hvorved en ekstra beskyttelse og forstærkning opnås. 

Montage af sikkerhedsfilm på vinduer giver følgende fordele:

skal i have sikret jeres vinduer?

Vi sidder klar med professionel rådgivning vedrørende sikkerhedsfilm

Sikkerhedsfilm til vinduer - mod trykpåvirkning og brud

Har I vinduer som I ønsker at få sikret mod trykpåvirkning fra eksplosioner og ekstreme vejrforhold, anbefaler vi her hos BBN Nordic 3M Ultra serie, som bl.a. indeholder sikkerhedsfilm Ultra S800. 3M Ultra S800 er den kraftigste sikkerhedsfilm til vinduer, som udover at øge brudstyrken i glasset også forbedrer glassets fleksibilitet og bevægelse ved ydre påvirkning. Denne filmtype anvendes ofte til udvalgte risikozoner samt hos virksomheder eller offentlige myndigheder, som har et højt trusselsniveau. Et af de forhold, der forårsager størst personskade ved eksplosioner er flyvende glassplinter. Dette kan undgås ved montering af 3M Ultra S800 sikkerhedsfilm til vinduer. Derved vil glasset holdes i et stykke og sikkerheden bliver øget markant for medarbejdere, der opholder sig i bygningen. En sikkerhedsfilm som sikrer mod trykpåvirkning, bør altid kantforsegles efter montering, for at forstærke den samlede konstruktion.  

Se videoer på effekten af sikkerhedsfilm

Sikkerhedsfilm montage