fbpx

Logo til biler

Din perfekte reklamesøjle

Folie til bil

Gør dig synlig på vejene med Logo til biler

BBN Nordic udfører produktion og montage af logo til biler. Samtidig med, at folie til biler har en beskyttende effekt, kan firmabilen dekoreres med logo, tekst og anden grafik, for bedre synliggørelse, branding og profilering. Din firmabil er en perfekt reklamesøjle for en virksomhed. Reklame udført i folier på biler er meget dekorativt og kan udføres i stort set alle tænkelige kreationer og designs. Derudover er det en relativ billig måde at markedsføre sig på. Med logo på biler, kan du nemt sprede budskabet om din virksomhed eller brand og gøre potentielle kunder opmærksomme på, hvilken service du tilbyder. 

Hvor du placerer dit logo og budskab omkring din virksomhed eller brand er afgørende for, at få den bedst mulige eksponering. Derfor anbefaler vi her hos BBN Nordic, at du bruger folie til biler, til både at reklamere på siden af bilen og bag på bilen, for at give potentielle kunder en chance for, at forstå dit budskab.  
Ydermere anbefaler vi at virksomhedens telefonnummer, mail og hjemmeside er synlige på bilen. På den måde er der større chance for, at potentielle kunder kontakte dig.  

Folien der bruges til logo på biler, kan anvendes til:

Har du spørgsmål omkring Folie til biler?

Kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Folie til biler skaber genkendelighed

Logo til biler er en oplagt måde at skabe genkendelighed omkring din virksomhed eller brand på og er, som tidligere nævnt en billig løsning, at markedsføre sig på. Folier som bruges til logo på biler fås i matte, blanke, reflekterende og fluorescerende udgaver. Dermed er der masser af muligheder for at skabe det helt rigtige look til lige netop dine firmabiler. 

Få et tilbud på folie til biler

Ønsker du at synliggøre dig for potentielle kunder?  Så vil folie til biler være en oplagt investering, hvad enten der er tale om en enkelt bil eller flere. Vil du høre mere om dine muligheder for at reklamere på jeres/dine firmabiler, kan du kontakte os på telefon 36 46 84 16 eller på mail info@bbnnordic.dk.  

CVR-NUMMER PÅ VAREBIL ER LOVPLIGTIGT

Varebiler på gule plader og under fire tons skal have cvr-nummer og firmanavn på begge sider af bilen. Det er tilladt at bruge virksomhedens logo i stedet for firmanavn, hvis logoet tydeligt identificere virksomheden. Det koster 5.000 kr. i bøde, hvis informationerne mangler. 

Reglerne for cvr-nummer og firmanavn på varebiler er:  

Folie til biler

Udvalgte bil folie referencer

Se vores udvalgte folie til biler referencer ved at klikke på de enkelte billeder herunder eller klik på knappen for at se alle vores folie referencer.