Vil du høre mere?

Med bygningen som omdrejningspunkt

VIRKSOMHEDSPROFIL

Her kan du læse historien om BBN Nordics ejerkreds siden 1988, fagområder og kompetencer på markedet i dag.

Om BBN Nordic

Med bygningen som omdrejningspunkt har BBN Nordic specialiseret sig i rådgivning, salg og installering af løsninger, der hjælper virksomheder med at løse og optimere problematikker omkring indeklima og arbejdsmiljøet. Med erfaring siden 1988 besidder BBN Nordic i dag et dybdegående kendskab til alle produktområder, som afspejler sig i en professionel og troværdig rådgivning og kommunikation til markedet.

BBN Nordic udfører alle typer projekter til bygningstyper i hele Danmark samt Sydsverige fra lokationer i henholdsvis København og Malmø. Et team af egne autoriserede montører sikrer korrekt og ensartet høj kvalitet af det udførte arbejde, som der efterfølgende udstedes garanti på.

Udover udførsel af projektarbejde inden for solfilm og sikkerhedsfilm, dekorationsfolier, solafskærmning, vinduesfilm og måtteløsninger, leverer BBN Nordic en lang række industrielle produkter til professionel brug, primært fra 3M og Tesa. Dette sortiment omfatter bl.a industrielle tapes og klæbestoffer, slibeprodukter, personlige værnemidler og sikkerhedsudstyr samt rengøringsprodukter.

BBN Nordic har i dag opnået en stærk position på de markeder, som vi betjener. Produktviden, hurtig responstid, fleksibilitet og tilpasningsevne til markedsbehov prioriteres særligt højt.

BBN Nordic samarbejder udelukkende med leverandører af kvalitetsprodukter, der tilbyder en lang og omfattende garanti.