MED BYGNINGEN SOM OMDREJNINGSPUNKT

VIRKSOMHEDSPROFIL

BBN Nordic ApS - Autoriseret 3M forhandler

Med bygningen som omdrejningspunkt har BBN Nordic ApS specialiseret sig i rådgivning, salg og installering af forskellige løsninger, der hjælper virksomheder med at løse og optimere problematikker omkring indeklima og arbejdsmiljø. Disse løsninger indebærer både forskellige typer af vinduesfilm (sikkerhedsfilm & solfilm), måtteløsninger til indendørs og udendørs brug, foliedekoration og solafskærmning til indendørs og udendørs brug.

Med erfaring siden 1988 besidder BBN Nordic ApS i dag et dybdegående kendskab til alle ovennævnte produktområder, som afspejler sig i en professionel og troværdig rådgivning og kommunikation til markedet.

BBN Nordic ApS udfører alle typer projekter til bygningstyper i hele. Et team af egne autoriserede montører sikrer korrekt og ensartet høj kvalitet af det udførte arbejde, som der efterfølgende udstedes garanti på.

Udover udførsel af projektarbejde inden for solfilm og sikkerhedsfilm, dekorationsfolier, solafskærmning, vinduesfilm og måtteløsninger, leverer vi en lang række industrielle produkter til professionel brug, primært fra 3M og Tesa. Dette sortiment omfatter bl.a industrielle tapes og klæbestoffer, slibeprodukter, personlige værnemidler og sikkerhedsudstyr samt rengøringsprodukter.

BBN Nordic ApS har i dag opnået en stærk position på de markeder, som vi betjener. Produktviden, hurtig responstid, fleksibilitet og tilpasningsevne til markedsbehov prioriteres særligt højt.

BBN Nordic ApS samarbejder udelukkende med leverandører af kvalitetsprodukter, der tilbyder en lang og omfattende garanti. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende samtale om din forespørgsel, og hjælper med valg af produkt, forslag til design med mere.

    Vil du høre mere?

    Her kan du læse mere om BBN Nordic, og se vores inspirerende brochure.