fbpx

Om os

BBN Nordic - Mere end 30 års erfaring

om BBN Nordic

BBN Nordic ApS - Autoriseret 3M forhandler og montør

Med bygningen som omdrejningspunkt har BBN Nordic ApS specialiseret sig i rådgivning, salg og installering af forskellige løsninger, der hjælper virksomheder med at løse og optimere problematikker omkring indeklima og arbejdsmiljø. Disse løsninger indebærer både forskellige typer af vinduesfilm (sikkerhedsfilm & solfilm), måtteløsninger til indendørs og udendørs brug, foliedekoration og solafskærmning til indendørs og udendørs brug.

Med erfaring siden 1988 besidder BBN Nordic ApS i dag et dybdegående kendskab til alle ovennævnte produktområder, som afspejler sig i en professionel og troværdig rådgivning og kommunikation til markedet.

BBN Nordic ApS udfører alle typer af projekter til  alle bygningstyper i hele Danmark. Et team af egne autoriserede montører sikrer korrekt og ensartet høj kvalitet af det udførte arbejde, som der efterfølgende udstedes garanti på.

Udover udførsel af projektarbejde inden for solfilm og sikkerhedsfilm, dekorationsfolier, solafskærmning, vinduesfilm og måtteløsninger, leverer vi en lang række industrielle produkter til professionel brug, primært fra 3M og Tesa. Dette sortiment omfatter bl.a industrielle tapes og klæbestoffer, slibeprodukter, personlige værnemidler og sikkerhedsudstyr samt rengøringsprodukter.

BBN Nordic ApS har i dag opnået en stærk position på de markeder, som vi betjener. Produktviden, hurtig responstid, fleksibilitet og tilpasningsevne til markedsbehov prioriteres særligt højt.

BBN Nordic ApS samarbejder udelukkende med leverandører af kvalitetsprodukter, der tilbyder en lang og omfattende garanti. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende samtale om din forespørgsel, og hjælper med valg af produkt samt forslag til design med mere.

Udvalgte referenceR

Se vores udvalgte referencer ved at klikke på de enkelte billeder herover eller klik på knappen for at se alle vores referencer. 

Sjællandske Team

BBN Nordic Ansat

Frank Nordgren

Administrerende Direktør

Tlf: 20 80 76 31
Mail: fn@bbnnordic.dk

BBN Nordic Ansat

Thomas Busk

Partner

Tlf: 23 30 11 27
Mail: tb@bbnnordic.dk

BBN Nordic Ansat

Allan Elbek Basbous

Partner

Tlf: 23 30 11 25 
Mail: ab@bbnnordic.dk

BBN Nordic Ansat

Lars Brar

Lageransvarlig/Intern salg

BBN Nordic Ansat

Pia Axen

Bogholder

BBN Nordic Ansat

Kenneth Mikkelsen

Projektkoordinator

BBN Nordic

Tina Meldgaard

Marketing

BBN Nordic Ansat

Boban Jovanovich

Montør

BBN Nordic Ansat

Helena F Tomczyk

Montør

BBN Nordic Janni Pl Montage

Janni

Daglig leder

BBN Nordic Ansat

Claus

Montør

BBN Nordic Ansat

Alexander

Montør

BBN Nordic Ansat

Morten

Montør

BBN Nordic

Joachim

Montør

Vi Støtter