fbpx

Udendørs-
måtter

Måtte systemer til udendørs brug

Gummiringsmåtte

Udendørsmåtter velegnet til virksomheder og institutioner

Hos BBN Nordic har vi en række måttesystemer, som er velegnet til udendørs brug. Herunder er der tale om udendørsmåtterne: BBN Modular Line 9300, Masterflex D12/D23, Citi måtter samt Oct-o-mat og Oct-o-flex, som alle er måtter der er velegnet til udendørsbrug og er gode som skrabemåtter. Udendørsmåtter er bl.a. velegnede til virksomheder, skoler og institutioner, hvor der er behov for at få skrabet ekstra meget skidt, jord og sand af fodtøjet, inden man passerer indgangen. Derudover er der også andre udendørs forhold, som gør at en skrabemåtte kunne være relevant. Er der eksempelvis en legeplads tæt ved indgangen, områder med megen jord og grus, sandkasser og lignende, vil det være en god ide med en udendørs skrabemåtte. 

I nogle tilfælde kan indgangspartier være så små at det ikke er muligt at placere en måtte som er i korrekt størrelse. Herved vil det være en fordel at benytte en udendørsmåtte som kunne opsamle det meste skidt og snavs.  

Alle udendørsmåtter fås i specialmål og kan tilpasses på stedet af vores montører. Visse typer fås som standard størrelser og kan nemt udlægges. Måtterne fås også i ruller samt i modul opbyggede versioner, som giver en stor fleksibilitet. 

Udendørsmåtte - sortiment

Udendørsmåtte

Udendørsmåtte med fordele

Fordelene ved at benytte en udendørsmåtte er at de tager størstedelen af det snavs og skidt der ellers slæbes med indenfor. På den måde ”aflaster” man den indendørs måtte og sikrer mindre slitage på gulve og indgang. Mindre skidt indenfor giver et pænere og renere indtryk af indgangen og mindsker ligeledes også behovet for rengøring, da skidtet forbliver i måtterne.  

Udendørsmåtterne fås i forskellige typer alt efter, hvilket miljø de skal ligge i.  Ud fra trafik og mængde af snavs måtten udsættes for dagligt, vurderes hvilken type måtte der passer bedst til det aktuelle behov. Udover at udendørsmåtterne effektivt opsamler snavs og forhindre det i at komme med indendørs, kan måtterne også bruges som skridsikring ved indgange, hvor belægningen kan være glat i vådt føre. Dette kan bl.a. være indgange med træbelægning, som ofte bliver spejlglatte når det regner eller på trapper, reposer, udendørsgange og udendørsramper i eksempelvis træ. 

Har du spørgsmål til vores udendørsmåtter står vi til rådighed med rådgivning om, hvilken måtte type der passer bedst til jeres behov.  

Har du spørgsmål til vores udendørsmåtter?

Vi sidder klar til at rådgive dig