fbpx

BBN Kids
motiv måtter

Slidstærke børnetæpper til offentlige institutioner

Børnetæpper

Dekorative MOTIV måtteR som indbyder til leg og læring

Hos BBN Nordic har du mulighed for at få lavet en kvalitets børnetæppe med motiv, hvor det kun er fantasien der sætter grænser. 

Vi leverer måtter med børnemotiver og lærings illustrationer til børnehaver, skoler, vuggestuer, SFO og andre offentlige institutioner. Måtterne med motiver af dyr, tegneseriefigurer, eventyr, natur, lege grafik og sjove farver giver hyggeligt tiltrækkende liv og energi til indretningen samtidig med at børnene kan sidde og lege på måtterne. 

Alle kids motiv måtter leveres, som udgangspunkt med kanter og gummibagside (indeholder ikke PVC) som gør at måtten kan ligge løst på gulvet. Derudover kan måtterne leveres uden kantlister såfremt måtten skal placeres væg-til-væg eller i en måtteramme.

Miljøvenlig måtte i høj kvalitet

Motiv måtterne som du har mulighed for at få produceret hos BBN Nordic er i den absolut bedste kvalitet inden for børnetæpper. Kanterne er 3 mm tykke for ekstra stærk holdbarhed og har en bredde på 20 mm. Derudover gør de ekstra tykke kanter også at måtten ikke flapper op ved passage over måtten, og forhindre derfor at man snubler i måtten.

Det motiv du ønsker at få trykt på din måtte, bliver lavet i meget høj kvalitet, som sikrer at trykket på måtten vil fremstå tydeligt så selv de helt små detaljer kan ses. Kids motiv måtter kan leveres med labels i kanter og bagside. Måtterne rengøres nemt ved daglig støvsugning , kan vaskes ved 60 grader op til 500 gange i industrivaskemaskine og kan ligeledes tørretumblers.

Selve fibrene i måtten er udviklet i slidstærke nylonfibre, som gør at måtten tåler høj daglig belastning. Måtterne kan absorbere ca. 3-4 l vand pr kvm. Måtterne kan derfor også anvendes som almindelige fodaftørringsmåtter i indgangene. 

Motiv måtterne fås både i standard størrelser og på specialmål. Standard størrelserne er: 50, 60, 75, 85, 100, 115, 150 og 196 cm. Kan laves i længder på op til 6 m. For specialmål kontakt os. 

Der ydes 5 års garanti på måtterne. 

Kontakt BBN Nordic på knappen herunder hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, vores måtte specialister sidder klar til at rådgive dig. 

Bestil din Kids Motiv måtte i dag

Design din egen måtte med børne motiv

Vi udarbejder gratis layout

Hos BBN Nordic tilbyder vi uforpligtende og omkostningsfrit at udarbejde et farve layout til din måtte med motiv indenfor ønsket størrelse, farver og tryk mv. så du er sikker på den bliver som ønsket. Først når layout er godkendt sættes måtten i produktion. 

For at kunne lave et layout på dit børnetæppe, skal vi bruge et billede elektronisk samt have information om måttens størrelse og evt. valg af baggrunds farve. 

Vi har flere standard motiver at vælge i mellem (Se eksempler under), men det er også muligt at få sit helt eget tryk og print på måtten. Ideer til grafik kan hentes på billede database hjemmesider eller kan udarbejdes hos en grafiker. 

Efterfølgende sendes et elektronisk layout, indenfor 1-2 arbejdsdage, hvor du kan se produktet og foretage rettelser, hvis dette ønskes.

Leveringstid er ca. 5-10 efter endelig godkendelse af layout.

Kids Motiv Måtter

Kids Motiv måtter - VORES STANDARD motiver

Herunder ser du vores udvalg af standard motiver, som kan bruges til børnetæpperne.

Har du spørgsmål til vores Kids Motiv måtteR?

Vores konsulenter sidder klar til at hjælpe dig med råd og vejledning. Og vi udarbejder gerne et layout til din motiv måtte, helt gratis og uforpligtende.