fbpx

Persienner

Et gardin med mange muligheder

Persienne gardiner

Persienner funktionel solafskærmning af store og små vinduer

Persienner er en velegnet indvendig solafskærmning af store som små vinduer. Med de mange farvemuligheder persiennegardinet findes i, kan du skabe forskellige spændende udtryk i de enkelte rum. Persiennen er kendt for sin fleksibilitet og tidløse design, som giver dig mulighed for at skærme af for solen eller indkig udefra, på en pæn og stilren måde. Persiennegardiner anvendes ofte i kontormiljøer, da gardinet er en simpel, men funktionel måde, at justere lysindfaldet uden at lukke helt af for dagslyset. Men er derudover også brugt i det private hjem, og fås i forskellige farver og varianter. 

De fleste persienner leveres i aluminium i 25mm bredde, men kan også fås i breddere lameller. Derudover fås persiennegardinet også i træmateriale, til dig der ønsker at skabe et varmere og mere hjemmeligt udtryk.  

Persienner fås i helt op til 4 meters bredde og er nemme at betjene og rengøre. Persiennegardiner findes i forskellige kvaliteter samt funktioner afhængigt af, hvilket miljø persiennen skal hænge i. De fleste persiennegardiner du finder i vores sortiment, er produceret i 98% genbrugs aluminium, som er med til at spare på CO2 udledningen til fordel for vores miljø og natur.

Persiennegardinets funktionsmuligheder

Du kan få dine nye persienner efter mål, som passer til netop dine vinduer. Som standard leveres persiennegardiner med betjeningssnor og drejestang, som kan placeres i højre eller venstre siden alt efter, hvad du ønsker. Persienner leveres også som ”lite rise” uden snor og drejestand men, hvor man blot ved at trække og skubbe på bundlisten kan trække gardinet op og ned. Derudover kan du også få persiennegardiner med kædetræk samt i en motoriseret udgave med elmotor eller batterimotor, som styres ved hjælp af enten fjernbetjening eller vægkontakt.  

Aluminium persienne 25 mm

Skal du have nye gardiner?

Bestil gardiner der er skræddersyet til dine vinduer
Træ Persienner

Træpersienne 50 mm

Find deN rigtige persienne

Når du skal vælge persiennegardiner kan du få dem i mange forskellige farver, nuancer og prints, som er i tråd med de nyeste trends inden for boligindretning. Du kan ligeledes få persiennegardiner i træ, hvor du fået et naturligt, råt og polerede trælameller look. Alle træpersienner er produceret i ægte træ fra hurtigt voksende træsorter.

Aluminiumpersiennen fås i en række forskellige bredder alt efter, hvad der passer bedst til din bolig. Aluminiumpersiennegardinet fås i 16, 25, 35, 50 og 70 mm bredde.

Ved montage på døre, eller vinduer der ofte åbnes, kan man med fordele montere en wire, for at sikre at persiennen sidder fast, når dør samt vindue åbnes og lukkes.

Find den farve der passer til din boligindretning

Med over 100 forskellige farver og nuancer, har vi en bred vifte af valgmuligheder, for at du kan finde det helt rigtige persiennegardin der passer til din boligindretning. Vores persienner er velegnet til små som store vinduer, og med den helt rigtige farve kan du give ungernes værelse et smart twist, eller give køkkenvinduerne nyt liv. 

Er du i tvivl om, hvilken farve eller nuance dine nye persienner skal være i, har vi farveprøver liggende og du er altid velkommen til at slå et smut forbi vores kontor eller kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Aluminium persienne 25 mm