Solfilm

Montage Til Erhverv

For højt varmeindfald gennem vinduer fra solen giver dårligt indeklima -

Mange kontorer og arbejdspladser kan have udfordringer med for varme lokaler når solen skinner og i sommerhalvåret kan det være særligt uudholdeligt med øgede temperaturer på arbejdspladsen. 

De varme kontormiljøer kan have en negativ indflydelse på medarbejdernes trivsel og effektivitet på arbejdspladsen. Varmen forstyrrer koncentrationen, giver ubehag og i nogen tilfælde kan det ligefrem gøre medarbejderne syge.

Med den rigtige solfilm mod varme til vinduerne, kan opnås en markant forbedring af varmeproblematikken og sænke temperaturen til et behageligt niveau. 

Hvad er solfilm?

Solfilm mod varme er udviklet til at kunne forbedre glassets evne til at kunne reducere og reflektere den varme og energi der kommer fra solen gennem ruderne. Solfilmen monteres stort set altid udvendigt på ruden såfremt en varmereducerende effekt ønskes. De nye højtydende solfilm typer fra 3m som primært anvendes i dag er udviklet på en nanoteknologisk platform som giver optimal effekt kombineret med æstetiske fordele – de er stort set usynlige på ruderne. 

Højt lysindfald til kontormiljøer er ofte vigtig, og der findes i dag typer af solfilm, som ikke kan ses på glasset og derfor ikke ændrer på bygningens udseende eller på glassets struktur. Der findes dog også mange andre forskellige varianter af solfilm ,od varme, som du kan læse mere om under fanen “Rådgivning om solfilm.” 

Solfilm---varmt-på-kontoret

SOLFILM

varmt-på-kontoret-kvinde
Vil du høre mere om jeres muligheder for, at sænke varmen på kontoret, så kontakt os for en uforpligtende samtale omkring jeres muligheder for et bedre indeklima.