fbpx

Rullegardiner

Et praktisk gardin

rullegardin

Rullegardiner - en stilfuld og praktisk løsning

Rullegardiner er praktiske, enkle og velegnede til næsten alle vinduestyper. Rullegardinet har i mange år været en fortrukken favorit indenfor indvendig solafskærmning i danske hjem. Rullegardinet kan fås efter mål og kan laves til store som små vinduer. Derudover findes gardinet i mange forskellige stoftyper, som gør det muligt for dig at finde det helt rigtige til jeres bolig. Med de mange valgmuligheder indenfor rullegardiner kan man for alvor gøre vinduerne til et centralt element i indretningen af hjemmet.

På den nye Due-rollers serie er der fokus på stoftypen som inden for rullegardiner er det vi vil kalde for luksusudgave. Duo-rollers giver gardinet et mere markant og æstetisk look til boligen eller på kontoret. Denne serie er med to lag stof, som kører forskudt af hinanden, dette giver mere fleksibilitet og et flottere look når solen rammer gardinet. Denne specielle form for solafskærmning med to lags stof har skiftevis transparente og ikke transparente striber, som giver bedre mulighed for at regulere lysindfaldet ind i rummet efter behov. 

Funktionsmuligheder med rullegardiner på mål

Det klassiske rullegardin leveres normalvis med kædetræk i den ene side af gardinet. Derudover fås de som frithængende modeller, samt en model med kassette og sidesluser. Gardinet kan leveres med elmotor, der enten skal tilsluttes strømforsyning eller en batteridreven motor med genopladelige batterier. Der kan leveres fjernbetjening eller vægkontakt til styring af de motoriserede rullegardiner, som er blevet yderst populære i de danske hjem.

Rullegardiner i køkken

Rullegardin

Rullegardiner på kontor

Rullegardin transparent stof 

Rullegardin med mange muligheder

Når du skal vælge dine nye rullegardiner, kan du vælge mellem mange forskellige farver og materialer, for at finde det helt rigtige, der passer til din boligs indretning. Når du køber rullegardiner, fås de på mål, så du kan få leveret gardiner der passer til lige netop dine vinduer. På den måde, slipper du for at skulle stå og skære gardinet til for at få det til at passe i længden. Derudover kan rullegardiner seriekobles med en styring, hvis gardinet er meget bredt. Sidesluser og kassetter gør at man kan opnå en helt lukket og integreret løsningen, hvis man ønsker at lukke helt af for lysindfaldet.

Derudover kan du få dit rullegardin med sidestyring med wire, som anvendes til rullegardiner der skal monteres på døre eller vinduer, der ofte blive åbnet og lukket. Her monteres en tynd wire i beslaget og i underlisten og fastgøres efterfølgende i bunden af vinduet eller døren, for at sikre at gardinet sidder ordentlig fast.

Det er også muligt at vælge forskellige afslutninger til underlisten. Som standard leveres rullegardinet med en løbegang og en oval underliste. Der kan som tilvalg vælges synlige underlister i forskellige former, materialer, farver og design.

Skal du have nye gardiner?

Bestil gardiner der er skræddersyet til dine vinduer

Stoftyper og farver

Kollektionen af stoftyper til rullegardiner opdateres løbende, så det passer til tidens trends, farver og funktionalitet. I rullegardinsortimentet indgår der et væld af lystransmitterende stoffer og mørklægningsstoffer samt specielle screenstoffer, som gør man kan se gennem gardinet, når det er trukket ned.

Den nye Duo-roller kollektioner tilbyder nye spændende designs og muligheder for lysindfald. Flere af stofferne leveres i miljøvenlige materialer og er udviklet i 100% genanvendte plastflasker. Som de andre indvendige gardinløsninger, vil rullegardinet sikre et bedre indeklima, da solens stråler ikke varmer rummet op i samme omfang når det er rullet ned. Ligeledes vil gardinet give en akustik forbedring af lydniveauet og støj i rummet.

Rullegardiner Duo-Roller

Duo-roller 

Rullegardiner i stue

Et bæredygtigt gardin -rullegardin lavet af genbrugsplastik