fbpx

Er din bolig også en sauna på en varm sommerdag?

3M Solfilm til vinduer private

Der er ikke noget værre end en bolig, der føles som en sauna på en varm sommerdag. Det kan give hovedpine, træthed og følelsen af indelukkethed og søvnbesvær om natten. Det er et problem, der kan påvirke hele familien. Heldigvis findes der en effektiv og økonomisk attraktiv løsning på varmeproblemerne i hjemmet – solfilm. Så læs med her, hvor vi gennemgår hvorfor du skal overveje at få installeret solfilm i dine vinduer i din private bolig.

Hvad er solfilm?

Solfilm er en tynd og teknisk avanceret polyesterfolie, der primært monteres udvendigt på ruden. De mest anvendte typer af solfilm til private boliger er 3M´s Prestige-serie. Solfilmen forbedrer rudens evne til at reducere varmeindfaldet og energien, som kommer fra solens stråler ind gennem vinduet og varmer huset op. Samtidig minimerer solfilmen infrarøde stråler fra solen, som giver den direkte strålevarme og opvarmer dermed ikke inventar, gulve og karme så meget. Solfilmen beskytter også ruden og indeholder UV-beskyttelse, som mindsker falmning af gardiner, gulve og inventar.

Solfilm findes i forskellige typer og varianter, men til private boliger bruges ofte den stort set glasklare 3M Prestige 70 E, som ikke ses og ikke ændrer på lysindfaldet i boligen. Derudover ændrer det heller ikke på boligens udseende ved montering af solfilm, da der ikke er metal i filmen, og den derfor ikke giver en spejleffekt.

3 gode grunde til at vælge solfilm

Nu tænker du måske: hvorfor skal jeg vælge solfilm til min bolig? Her får du 3 gode grunde til, hvorfor solfilm er en god investering:

1. Skab et bedre indeklima i din bolig med solfilm

Der er ikke noget værre end at komme hjem til en varm og uudholdelig bolig på en sommerdag. Selvom vinduerne i hele boligen er åbne, kan det være svært at få temperaturen ned til et niveau, hvor det er til at holde ud at være indendørs. Dette kan medføre ubehag og forstyrre nattesøvnen.

Med den korrekte løsning af solfilm kan varmeindfaldet gennem ruderne sænkes med op til 10-12 grader og på den måde skabe et bedre indeklima i boligen. Med solfilm i dine vinduer kan du nyde sollyset, uden at temperaturen bliver uudholdelig.

2. Solfilm er en økonomisk attraktiv løsning

Solfilm på vinduer kan være en økonomisk attraktiv løsning af flere grunde. Først og fremmest kan det reducere opvarmnings- og køleomkostningerne i bygninger ved at mindske solens indtrængen og forbedre isoleringen. Dette kan føre til besparelser på el- og varmeregninger, som kan være betydelige over tid. Solfilm er også en holdbar løsning, som kan holde i op til 15 år ved montering på lodrette ruder.

3. Mindsker falmning

Derudover kan solfilm også forlænge levetiden på inventar, tæpper og andre elementer i et rum, da det reducerer UV-strålingens skadelige virkning på materialerne. Dette kan resultere i yderligere besparelser på længere sigt.

Så hvis du oplever en for varm bolig i sommermånederne, er solfilm til private boliger en god løsning.

Det er en holdbar, økonomisk attraktiv og effektiv måde at skabe et bedre indeklima i din bolig på. Og med 3M Prestige serien, kan du få en glasklar film, som ikke ændrer på lysindfaldet eller boligens udseende. Så hvorfor ikke tage det første skridt mod et bedre indeklima og få monteret solfilm i din bolig? Kontakt os her og hør mere om dine muligheder for at nedbringe varmen i din bolig eller se vores udvalg af 3M solfilm i vores webshop.

Del med dine venner