fbpx

Lamelgardiner

Stilfuld solafskærmning

Lamelgardiner

Juster dit lysindfald med lamelgardiner

Lamelgardiner er en klassisk samt tidløs indvendig solafskærmningsløsning, som passer til de fleste moderne hjem og er ofte den optimale solafskærmningsløsning til større vinduespartier, men fås også til mindre vinduer. Kollektionen spænder over en række flotte basic stoffer samt strukturerede stoffer, der bidrager til et flot og holistisk udtryk i hjemmet. En af fordelene ved lamelgardiner er, at du nemt og bekvemt kan justere lysindfaldet og vende dem, så du får skabt den perfekte balance mellem dagslys og privatliv. 

Lamelgardiner på mål med forskellige funktions muligheder

Lamelgardiner laves efter mål, og egner sig specielt til rum med store vinduespartier, hvor de lodrette linjer giver et roligt og elegant udtryk. Lamelgardiner efter mål bruges ofte i private hjem, men ses også i kontormiljøer, da gardinets fleksibilitet giver gode muligheder for at regulere lysindfaldet. Mange kontormiljøer bliver i dag indrettet med møderum ud til kontorlandskabet, og med lamelgardiner kan man lave en pæn afskærmning til disse rum på en funktionel og stilren måde.

Lamelgardins kollektionen er designet til at kunne tilbyde en løsning til enhver smag, behov og budget.

Udover at lamelgardinerne fås efter mål, fås de med forskellige betjeningsmuligheder, hvor der er mulighed for manuel styring samt med motor. Lamelgardinet betjenes med snor og kædetræk og du kan selv vælge, om det skal være i venstre eller højre side.

Lamelgardiner i stue

Lamelgardin med snoretræk

Lamelgardiner i spisestue

Lamelgardiner 

Stoftyper og farver på lameller

Når du skal vælge dine nye lamelgardiner, findes de i en væld af forskellige farver, som følger tidens trends og design. Lamelgardinet kan fås med struktur samt forskellige mønstre og er du mere til en farve uden for meget blikfang kan dette også fås. Lamellerne fås i to forskellige bredder – 89 mm samt 127 mm.

For mange ligner et lamelgardin måske bare et lamelgardin. Men under overfladen gemmer sig en masse fordele, som kan gøre en forskel for dig og din hverdag, miljø samt sikkerhed.  I kollektionen vi tilbyder her hos BBN Nordic, at du også kan finde teknisk væv, som reflekterer solens lys og varme. Dette giver det dig muligheder for et bedre indeklima, især i de varme sommermåneder, hvor mange oplever en bolig, der næsten er uudholdelig at opholde sig i. Derudover kan du få lamelgardiner med anti-bakteriel overfalde og smudsafvisende coating.

Med lamelgardinet skaber du ligeledes fleksible muligheder for afskærmning, idet stofferne også fås i en lang række mørklægningsstoffer til at holde lyset helt ude, og derfor er velegnet til soveværelset. Med de helt store lamelgardiner vil man også opnå akustikmæssige fordele i rummet, idet gardinerne absorberer støj i rummet.

De nyeste lamelgardinskollektioner fås efter mål, og er fremstillet i høj kvalitet med et miljømæssigt ansvar. Heri findes der nemlig en række stoffer, der er fremstillet af genanvendelige plastikflasker, som er blevet efterladt i naturen. Disse stoffer har certificering fra GreenGuard og Oeko-Tex som bl.a. bidrager til et sundt indeklima, men samtidig også sætter et grønt aftryk i naturen.

Skal du have nye gardiner?

Bestil gardiner der er skræddersyet til dine vinduer

Design og tilpasning

Lamelgardiner efter mål kan fås til næsten alle slags vinduespartier, herunder fås de bl.a. til vinduespartier med skrå vinduesrammer samt buede vinduer. Lamellerne kan fås med enten bundkæde eller med ind svejsede bundlodder og skinnefarverne kan fås i aluminium eller hvid. Det udvalg af lamelgardiner vi hos BBN Nordic tilbyder, giver dig et væld af muligheder, så du kan sætte dit helt eget præg på dine lamelgardiner, og skabe det helt rigtige udtryk der passer til din indretning.

Lamelgardiner i soveværelse

Lamelgardin med snorretræk

Lamelgardiner

Lamelgardiner