fbpx

Løse
indgangsmåtter

Bredt udvalg af slidstærke indgangsmåtter

Guzzler indgangsmåtte

Indgangsmåtter til virksomheder

Hos BBN Nordic har vi et bredt udvalg af indendørs indgangsmåtter og leverer i dag løse måtter til erhverv og offentlige institutioner over hele Danmark. Vores sortiment af løse indgangsmåtter, er udvalgt til at, dække ethvert behov i forhold til æstetik og funktionalitet. Derfor kan du i vores sortiment af indgangsmåtter finde løse måtter til indgangspartier med høj som lav trafik til at opsamle, samt tilbageholde store og små mængder snavs fra, at komme med rundt i hele bygningen.  

Indgangsmåtter leveres alle i en lang række af standardmål, hvor der er skridsikring på bagsiden og en kantliste, som forhindrer dig i, at snuble over måtten. Måtterne kan du få i forskellige kvaliteter og prisniveauer. Vores brede sortiment gør det muligt for jer, at finde lige nøjagtig den måtteløsning, som opfylder jeres virksomheds behov.  

En miljøvenlig løsning

De indgangsmåtter som vi hos BBN Nordic har i vores sortiment, er lavet ud fra miljørigtige materialer med fokus på den grønne omstilling. Størstedelen af vores indgangsmåtter er lavet af genbrugsmaterialer herunder er bagsiden af måtterne lavet i naturgummi, som er fremstillet bl.a. af gamle bildæk.  

Fibermaterialet som størstedelen af måtterne er fremstillet i, er udviklet i et specielt Twisted Decolan Polypropylen fibermateriale. Materialet er fremstillet ud fra en miljørigtig tankegang med en lav CO2 udledning. Twisted Decolan Polypropylen fibermaterialet er enormt slidstærkt og velegnet til indgangspartier, hvor der er stor trafik.  

Alle måtter er produceret på fabrikker der er i overensstemmelse med den europæiske REACH forordning, som har fokus på at forbedre beskyttelsen af menneskers sundhed og miljøet under produktion. Du kan læse mere om REACH forordningen her.

Guzzler indgangsmåtte

Guzzler måtte 

Løse INDGANGSMåtteR- sortiment

Økonomiske besparelser

Når vi taler om løse indgangsmåtter ligger der en stor besparelse i at eje virksomhedens måtter frem for at leje dem på en service kontrakt. 

Vores løse indgangsmåtter er en løsning som erstatter lejemåtten, hvorved I som virksomhed vil opnå enorme besparelser. Udover den økonomiske besparelse der ligger i at eje virksomhedens måtter, er der også den miljømæssige fordel. Når I ejer jeres måtter i virksomheden, vil I være med til at sænke det udslip af CO2 som opstår ved vask og transport af lejemåtter.  

Hos BBN Nordic har vi mange kunder som allerede har skiftet lejemåtten ud med en ”ejemåtte”. Herunder har vi kunder fra den offentlige sektor, større virksomheder, butikskæder mv. som hvert år sparer penge på at eje deres måtter frem for en lejeaftale af måtter. 

Fordele ved at eje jeres måtter

– Rengøringsvenlig
– Miljøvenlig løsning – mindre CO2 udslip
– Økonomiske besparelser hvert år
– Lang holdbarhed
– Fås i specialmål samt standardmål
– Holdbarhed 5+ år
– Ligger godt fast på gulvet

Guzzler indgangsmåtte

Har du spørgsmål til vores måtte løsninger?

Vi sidder klar til at rådgive dig

Placering og trafik

Når I skal vælge indgangsmåtter til jeres virksomhed, vælges måtten typisk ud fra den mængde trafik og belastning de skal udsættes for. Der er en stor forskel på om der er tale om en indgang, hvor flere tusind personer passerer hen over måtten dagligt eller om der er tale om en indgang, hvor der er ganske få personer som passerer måtten dagligt.  

Derudover vurderes der også på mængden af skidt og fugt som der forventes at måtten vil blive udsat for. I nogle tilfælde kan det være en god ide at få placeret en løs skrabemåtte uden foran indgangen til at tage det værste snavs. En anden løsning kan være at nedsænke en måtteramme og så efterfølgende placere en løs tekstilmåtte indendørs på gulvet.   

Når I skal placere jeres indgangsmåtter, er det som udgangspunkt bedst at placere måtterne så tæt på dørpartiet som muligt, for at opnå bedst muligt effekt af måtterne. Længden og størrelsen af måtterne skal bestemmes ud fra jeres indgangs indretning, antallet af passerende samt hvordan gangretningen i indgangen er.   

Standard størrelser og specialmål

Alle indgangsmåtter kan leveres i en række standardmål med kantliste og skridsikker bagside. Udover standardmål er det muligt at bestille måtter lavet i specialmål. Dette er velegnet hvis I har indgangsparter med helt specielle mål, gangretninger eller udformning. Måtterne kan tilskæres på stedet af vores dygtige montører. Har du spørgsmål eller ønsker rådgivning til at finde den rigtige løsning til jeres indgangspartier kontakt os og hør mere. 

WaterHog indgangsmåtte

udvalgte måtte referencer

Se vores udvalgte måtte referencer ved at klikke på de enkelte billeder herunder eller klik på knappen herunder for at se alle vores måtte referencer.