fbpx

Logomåtter

Design din egen logomåtte
WEISS-LOGOMÅTTE

LogomåtteR til profilering af firmalogo mv.

Hos BBN Nordic har du mulighed for at få lavet en kvalitets logomåtter med tryk, hvor det kun er fantasien der sætter grænser. Logomåtter er en dekorativ og samtidig effektiv måtte til at opsamle skidt og fugt i indgangspartier. Med en logomåtte har du mulighed for at profilere firmanavn, logo, budskaber eller andet i indgangen, som møder kunder og medarbejdere, når de træder ind i bygningen.

Alle logomåtter leveres, som udgangspunkt med kanter og gummibagside som gør at måtten kan lægge løst på gulvet. Derudover kan logomåtter leveres uden kantlister såfremt måtten skal placeres væg-til-væg eller i en måtteramme.

Logomåtte i prime exclusive kvalitet

Logomåtterne som du har mulighed for at få produceret hos BBN Nordic er i Prime Exclusive-kvaliteten, som er den absolut bedste kvalitet inden for logomåtter. Kanterne er 3 mm tykke for ekstra stærk holdbarhed og har en bredde på 20 mm. Derudover gør de ekstra tykke kanter også at måtten ikke flapper op ved passage over måtten, og forhindre derfor at man snubler i måtten.

Det tryk /print du ønsker at få lavet på din logo måtte, bliver lavet i meget høj kvalitet, som sikre at trykket på måtten vil fremstå tydeligt så selv de helt små detaljer kan ses. Logomåtter kan leveres med labels i kanter og bagside. Måtterne kan vaskes ved 60 grader i op til 500 gange i industrivaskemaskine og kan ligeledes tørretumblers.

Selve fibrene i måtten er udviklet i slidstærke nylonfibre, som gør at måtten tåler meget høj trafik dagligt. Måtterne kan absorbere ca. 3-4 l vand pr kvm.

Logomåtter fås i standardbredder: 60, 85, 100, 115, 150 og 196 cm. Kan laves i længder på op til 12 m.

Bestil din logomåtte i dag

Design din egen logomåtte
Logomåtte farvepalette

Vi udarbejder gratis layout

Hos BBN Nordic tilbyder vi uforpligtende og omkostningsfrit at udarbejde et layout til din logomåtte indenfor ønsket størrelse, farver og tryk mv. For at kunne lave et layout på en logomåtte, skal vi bruge logo/tekst elektronisk samt have information om måttens størrelse, hvilken baggrunds farve måtten skal laves i samt ønsket logo farve.

Efterfølgende sendes et elektronisk layout, indenfor 1-2 arbejdsdage, hvor du kan se produktet og foretage rettelser, hvis dette ønskes.

Leveringstiden er ca. 14 arbejdsdage fra bestilling af den færdige måtte.