fbpx

Logomåtter

Design din egen måtte med logo

Måtte med logo

LogomåtteR til profilering af firmalogo mv.

Hos BBN Nordic har du mulighed for at få lavet en kvalitets logomåtte med tryk, hvor det kun er fantasien der sætter grænser. Logomåtten er en dekorativ og samtidig effektiv måtte til at opsamle skidt og fugt i indgangspartier. Med en måtte med logo har du mulighed for at profilere firmanavn, logo, budskaber eller andet i indgangen, som møder kunder og medarbejdere, når de træder ind i bygningen.

Alle logomåtter leveres, som udgangspunkt med kanter og gummibagside som gør at måtten kan lægge løst på gulvet. Derudover kan logomåtter leveres uden kantlister såfremt måtten skal placeres væg-til-væg eller i en måtteramme.

Logomåtte i Prime Exclusive kvalitet

Logomåtterne som du har mulighed for at få produceret hos BBN Nordic er i Prime Exclusive-kvaliteten, som er den absolut bedste kvalitet inden for logomåtter. Kanterne er 3 mm tykke for ekstra stærk holdbarhed og har en bredde på 20 mm. Derudover gør de ekstra tykke kanter også at måtten ikke flapper op ved passage over måtten, og forhindre derfor at man snubler i måtten.

Det tryk /print du ønsker at få trykt på din måtte med logo, bliver lavet i meget høj kvalitet, som sikrer at trykket på måtten vil fremstå tydeligt så selv de helt små detaljer kan ses. Logomåtter kan leveres med labels i kanter og bagside. Måtterne kan vaskes ved 60 grader op til 500 gange i industrivaskemaskine og kan ligeledes tørretumblers.

Selve fibrene i måtten er udviklet i slidstærke nylonfibre, som gør at måtten tåler meget høj daglig trafik. Måtterne kan absorbere ca. 3-4 l vand pr kvm.

Vores måtter med logo fås i standardbredder: 60, 85, 100, 115, 150 og 196 cm. Logomåtterne kan også laves på specialmål i længder på op til 6 m. 

Har du spørgsmål til vores logomåtter eller har du brug for vejledning, så kontakt os på telefon 36 46 84 16 eller på mail info@bbnnordic.dk, så vender vores måttekonsulent tilbage til dig hurtigst muligt. 

Se vores udvalgte logomåtte referencer længere nede på siden. 

Bestil din logomåtte i dag

Design din egen måtte med logo
Logomåtte farvepalette

Vi udarbejder gratis layout på din logomåtte

Hos BBN Nordic tilbyder vi uforpligtende og omkostningsfrit at udarbejde et layout til din måtte med logo indenfor ønsket størrelse, farver og tryk mv. For at kunne lave et layout på en logomåtte, skal vi bruge logo/tekst elektronisk samt have information om måttens størrelse, hvilken baggrunds farve logomåtten skal laves i samt ønsket logo farve.

Efterfølgende sendes et elektronisk layout, indenfor 1-2 arbejdsdage, hvor du kan se produktet og foretage rettelser, hvis dette ønskes. Leveringstid er ca. 14 dage efter endelig godkendelse af layout. 

Har du brug for inspiration eller vil du se kvaliteten af tryk og farver? Så se vores logomåtte referencer længere nede på siden. 

Du kan bestille din logomåtte på vores webshop i standardmål eller på specialmål: 

MÅTTE MED LOGO - REFERENCER

Herunder ser du et udvalg af vores logomåtte referencer. 

Vi ved, at en logomåtte ofte udsættes for intensiv brug og daglig slid. Derfor er vores måtter fremstillet af materialer af allerhøjeste kvalitet for at sikre en høj slidstyrke og lang levetid. 

Uanset om det er høj trafik i en butik, en travl lobby eller på en messestand, vil vores måtter beholde deres flotte udseende i mange år frem.

Har du spørgsmål til vores LogomåtteR?

Vores konsulenter sidder klar til at hjælpe dig med råd og vejledning. Og vi udarbejder gerne et layout til din logomåtte, helt gratis og uforpligtende.