fbpx

Folie
til logo, tekst
og reklame

Folie hvor kun fantasien sætter grænser

Foliedekoration

Foliedekoration til markedføring af din virksomhed

Med foliedekoration kan du brande din virksomhed eller produkter på en meget elegant måde og styrke jeres markedsføringsstrategi. Dette er både i forhold til øget salg, men også for at give jeres virksomhed eller jeres produkter mere identitet og dermed øge jeres muligheder for at skabe en større genkendelsesværdi på markedet.

Mulighederne inden for branding af jeres virksomheder eller jeres produkter er mange. En af løsningerne til, at skabe mere genkendelsesværdi af jeres virksomhed og produkter er brugen af foliedekoration, som kan bruges på mange spændende måder til at komme ud med jeres budskaber.

Foliedekoration en attraktiv og økonomisk god løsning

Selvklæbende foliedekoration har været på markedet i mange år og er en attraktiv og økonomisk god løsning, som udover lang holdbarhed, giver en unik mulighed for løbende ændringer af design, hvis behovet opstår. Foliedekoration kan anvendes både til indvendig og udvendig brug på alt lige fra: dekoration af store udvendige glasflader til mindre indvendige markeringer af f.eks. møderum, kontorlokaler og mere generelle brugsmæssige faciliteter.

Hos BBN Nordic har vi erfaring med, at producere folier med forskellige motiver og logoer til en lang række profileringsopgaver inden for alle typer af industri, og til alle overflader såsom glas, vægge og gulve. Løsningerne uanset overflade, kan være alt fra simple folietekster skåret på plotter eller printede folielogoer, som efterfølgende er udskåret for at give et unikt udtryk. Det kan også være helprintede budskaber med store billeder. Ønsker i folieteksterne eller folielogoerne leveret på skilte, er dette også muligt, uanset om det er et vejskilt eller mindre skilteløsninger til brug i bygninger, som f.eks. navneskiltning eller wayfinding.

Foliedekoration - en let måde at markedsføre sig på

Få et uforpligtende tilbud på foliedekoration

KLAR med gode råd & forslag

Hos BBN Nordic er vi altid klar til at hjælpe med designforslag og har I ikke gjort jer tanker omkring, hvordan det visuelle udtryk skal være, kan vi også hjælpe med denne del.

Processen i at finde den helt rigtige folie løsning der passer til jeres behov og ønsker, foregår i tæt dialog med en af vores rådgivere. Når vi, i fællesskab er nået frem til den helt rigtige løsning og det er godkendt fra jeres side af, vil vi sætte produktionen af jeres folie i gang. Til montering af jeres foliedekoration, vil vores uddannede montører komme og sætte det op. Dette kan i de fleste tilfælde gøres uden støj, støv eller lignende, som kan være forstyrrende på en arbejdsdag.
Vi anbefaler altid, at lade fagfolk montere folie således, at det undgås, at der kommer bobler og lignende der kan forstyrre helhedsindtrykket af folielogoerne.

Foliedekoration til glas kan anvendes til:

BBN Nordic leverer og monterer udskårne folietekster, folielogoer og printede billeder til alle formål. Har du en mindre eller større skilteopgave der skal udføres, så kontakt os for et uforpligtende tilbud herpå. Send gerne layout på det der skal laves på mail. Større opgaver kræver besigtigelse på stedet.

Se vores udvalgte folie referencer ved at klikke på de enkelte cases herunder eller klik på knappen for at se alle vores folie referencer.