fbpx

Plisségardiner

Et stilfuldt og funktionelt gardin

Dupli plissegardin

Få en stilren og funktionel indvendig solafskærmning med plisségardiner

Plisségardiner har gennem tiden gennemgået en rejse i design og udseende, og er blevet en populær løsning blandt vores kunder. Mange kender plisségardiner som et gardin med siksakket stof der trækkes ned fra toppen af vinduet. Men grundet gardinets designmæssige revolution, kan det i dag meget mere end det. Plisségardinet kan i dag tilpasse runde-, skæve- samt skråvinduer og integreres i vinduesrammen og karmen. Ligeledes kan gardinet betjenes manuelt, men fås også med motor, som styres via fjernbetjening.

Plisségardiner en stilren løsning

Plisségardiner er med sin enkelthed et stilrent gardin, der passer ind i de fleste hjem og kontormiljøer. Det minimalistiske og stilrene design plisségardinet er lavet i gør, at det egner sig til alle rum i hjemmet og på arbejdspladsen, hvor man ønsker at skabe et godt indeklima. Ønsker man på arbejdspladsen eller i hjemmet en solafskærmning til vinduer, der kan skærme af for solens stråler for blænding samt indkig, men stadig ønsker at bevare det naturlige lysindfald i rummet, kan dette også løses.

Med det lystransmitterende plisségardin blødgøres og filtreres lyset effektivt gennem gardinet, på en behagelig måde. Det sikrer, at du slipper for at knibe øjnene sammen når du sidder foran computeren på arbejdet eller tv’et derhjemme, men samtidig også sikrer dig glæden af en masse dagslys, og tilmed et smukt udtryk i dine vindueskarme

Plisségardiner - Dupli

Dupli plisségardin med snoretræk

Plisségardiner - fri parkering

Plisségardin med “fri parkering”

et gardin med mange muligheder

Med plisségardiner får du gardiner med mange funktionsmuligheder, som kan tilpasses lige netop dine behov og vinduer. Der findes to styringsmuligheder for plisségardiner, herunder er der den manuelle styringsmulighed og den elektroniske styringsmulighed, som er drevet af en motor med genopladelige batterier og fjernbetjening.

Plisségardiner kan leveres med eller uden snoretræk og fås også i den populære styringsform med ”fri parkering” på ruden. Dette betyder, at du kan placere gardinet præcis på ruden, hvor du ønsker det skal være. Denne løsning anvendes i mange private hjem, men er også blevet mere udbredt i virksomheder, da løsningen giver mulighed for at skærme af for solen uanset, hvor solen befinder sig på himlen, uden nødvendigvis at lukke lyset helt ude.

Design og tilpasning

Plissegardinet kan tilpasses til mange typer af vinduer og kan tilpasses og monteres på selve vinduesrammen eller det kan monteres inde i rammen, så der opnås et integreret look. Har du et vindue eller en dør der åbnes ofte, er det en god ide at få monteret gardinet inde i selve vinduesrammen og få det fastgjort med side wire. På den måde, får du et gardin der sidder fast når vindue eller dør åbnes.

Har du spørgsmål til de forskellige løsninger, med og uden snoretræk, automatisk oprulning, montering mv. sidder vi klar til at rådgive dig til den helt rigtige løsning, der opfylder dine behov.

Skal du have nye gardiner?

Bestil gardiner der er skræddersyet til dine vinduer

Stof og vævstyper

Plisségardins kollektionen spænder over en bred vifte af vævstyper i over 100 stoffer i forskellige farver, nuancer, tekstur og print, der kan imødekomme enhver stil og funktionelle behov.

Plisségardiner fås også som Duette eller Dupli, hvor vævningen er dobbelt og snorene er derfor skjult. Duette og Dupli er derudover også de stoftyper, hvor der opnås den bedste mørklægningseffekt. Har du store vindues partier, kan plisségardinet fås i specifikke mål som sikrer at gardinet passer lige netop dine vinduesmål. På den måde slipper du for at skulle stå og skære til, så gardinet passer lige netop din vinduesramme.

 

Plisségardiner - dupli

Dupli plisségardin 

Plisségardiner

Dupli plisségardin med snoretræk

Plisségardiner i sort

Dupli plisségardin uden snoretræk

Plisségardin typer

Dupli Plissé

Lightblock

Cordless

Smartcord

Plisségardin med "Fri parkering"