SOLfilm

montage til private

Bliver der også varmt i din bolig om sommeren?

Mange oplever at deres bolig i sommermånederne kommer op på temperaturer der er noget nær udholdeligt at opholde sig i. Dette går udover nattesøvnen og kan give ubehag for hele familien.

Med solfilm til din private bolig kan du reducere varmeproblematikken i din bolig med op til 85. På den måde kan du reducere varmen betydeligt og opnå et bedre indeklima i sommermånederne, som er til gavn for hele familien.

Hvad er solfilm?

Solfilm er en tynd folie der bliver monteret direkte på ruden. Folien sættes på ruden med det formål at, reducere varmeindfaldet som kommer fra solens stråler ind gennem vinduet og varmer huset op. Det solfilmen gør er at den reflekterer solens stråler væk fra ruden og mindre varme vil dermed komme gennem ruden.

Solfilm findes i forskellige typer og varianter, men til private boliger bruges ofte en solfilm folie, som ikke kan ses og dermed ikke ændrer på ud kigget gennem ruden. Derudover ændrer det heller ikke på boligens udseende ved montering af solfilm.

varmt-indenfor

Solfilm Menu

Germany, Bavaria, Munich, Woman relaxing on chair in living room
Vil du høre mere om din mulighed for at få solfilm til din bolig. Kan du kontakte os på nedestående kontaktformular eller ringe til os på telefon: 36 46 84 16