SOLFILM TIL PRIVAT BOLIG

Hos BBN Nordic får du lige nu -15% på markedsprisen på montage af Solfilm Prestige 70E til privat bolig
Få et tilbud på solfilm til din bolig:

Mail: info@bbnnordic.dk
Tlf.: +45 36 46 84 16

Få glæde af solens stråler året rundt, og bevar et behageligt indeklima i din privatbolig.

Med Solfilm fra 3M Prestige-serien reduceres helt op til 70% af varmen fra lysindfald via vinduerne. Solfilmen er stort set glasklar, hvilket betyder, at I kan nyde solens lys, og stadig bevare både boligens udseende og en behagelig temperatur i hjemmet.

Solfilmen er en miljøvenlig løsning til en overkommelig pris sammenlignet med f.eks. køleapparater, ventilationssystemer, markiser, sol screens m.m. Solfilm modvirker desuden falmning af møbler og gulve, så hjemmet ikke tager skade af de kraftige stråler fra store vinduespartier.

BBN Nordic leverer 10 års produktgaranti på alle solfilm fra Prestige-serien, og der er ingen løbende udgifter eller vedligeholdelse på filmen inden for denne periode. Solfilmen kan monteres på ALLE ruder, og monteres altid udvendigt på ruden for størst mulig effekt og for at undgå termiske sprængninger i glasset. Ønskes en løsning, der også reducerer blænding, leverer vi også den tonede version.

Med Prestige solfilm på ruden nedsættes varmetransmissionen betydeligt i din bolig.

Prestige er en flerlags- og metalfri solfilm lavet på nanoteknologi. Filmen er <1 mm tyk, og består af mere end 200 lag. Den har en høj lysgennemgang og varmerefleksion, og reducerer betydeligt mængden af UVA- og UVB-stråler, som er hovedårsagen til, at møblerne falmer. Den patenterede flerlagskonstruktion og fremstillingsproces garanterer en høj kvalitet og en endnu længere garanti og levetid sammenlignet med andre udvendigt monterede filmløsninger.

Prestige-serien indeholder ikke metaller, hvilket betyder at de ikke er modtagelige for rust og forstyrrer ikke mobil- eller wifi-signaler.

Få tilsendt gratis prøve på solfilmen

Vil du have materialet i hænderne først? Vi sender meget gerne prøver og brochure på solfilmen. Skriv eller ring til os på:
Mail: info@bbnnordic.dk
Tlf.: +45 36 46 84 16

Få tilsendt gratis prøve på solfilm

Vil du høre mere?

Fordele ved solfilm Prestige 70E:

Reducerer helt op til 70% af varmeindfaldet fra vinduer
Bibeholder lysindfald i rummet
Giver behagelige indetemperaturer
Miljøvenlig – mindsker forbrug af kwh til eks. køleapparater/ventilation
Ændrer ikke din boligs udseende
Modvirker falmning af møbler, gulve og inventar
10 års produktgaranti