fbpx

Solfilm til
private

Få en behagelig temperatur i boligen

Solfilm til vinduer private

Solfilm til private forbedre indeklimaet i din bolig i sommermånederne

Solfilm til private afhjælper varmeproblematikken i hjemmet. Mange boligejere oplever alt for høje temperaturer i deres hjem når solen skinner – og især i sommermånederne, kan det blive noget nær uudholdeligt at opholde sig indenfor. En for varm bolig er et problem for hele familien, idet det kan give ubehag i form af hovedpine, træthed og følelsen af indelukkethed og søvnbesvær om natten.

Solfilm til dine vinduer i boligen er en effektiv og økonomisk attraktiv måde, at løse varme-problematikken i hjemmet på. På den måde kan du reducere varmen betydeligt, sænke den generelle temperatur og opnå et bedre indeklima til gavn og glæde for hele familien.

Hvordan virker solfilm?

Solfilm er en tynd og dog teknisk avanceret polyesterfolie der primært monteres udvendigt på ruden. De mest anvendte typer af solfilm til private boliger er 3M´s Prestige serie. Solfilmen forbedrer rudens evne til at reducere varmeindfaldet og energien, som kommer fra solens stråler ind gennem vinduet og varmer huset op. Samtidig minimerer solfilmen infrarøde stråler fra solen, som giver den direkte strålevarme og opvarmer dermed heller ikke inventar, gulve og karme mm. i samme grad. Solfilmen beskytter ruden og da der er UV beskyttelse mellem lagene, mindskes falmning af gardiner, gulve og inventar.

Solfilm findes i forskellige typer og varianter, men til private boliger bruges ofte den stort set glasklare 3M Prestige 70 E, som ikke ses og ikke ændrer på lysindfaldet i boligen. Derudover, ændrer det heller ikke på boligens udseende ved montering af solfilm, da der ikke er metal i filmen, og derved ikke giver en spejleffekt.

 

solfilm til private

Solfilm Menu

Hvorfor skal i vælge solfilm til jeres bolig?

Vi har samlet 3 gode grunde til, hvorfor I skal vælge solfilm til jeres bolig.

3M Solfilm til vinduer private

1. Skab et bedre indeklima i jeres bolig med solfilm til vinduer

De fleste kender det at komme hjem til en bolig der er tæt på udholdelig at opholde sig i. Selvom vinduer i hele boligen er åbne, kommer boligen ikke ned i en temperatur, hvor det er til, at holde ud at være indendørs. Dette kan medvirke til ubehag og være med til at forstyrre nattesøvnen.

Med den korrekte løsning af solfilm til private kan varmeindfaldet gennem ruderne sænkes med op til 10-12 grader og på den måde skabe et bedre indeklima i boligen.

2. Solfilm til private - en økonomisk attraktiv løsning

Solfilm til private er en attraktiv løsning, da det er en effektiv og økonomisk attraktiv måde (i forhold til alternativerne, som eksempelvis klimaanlæg, nye vinduer etc.) at nedbringe varmeproblematikken i hjemmet betydeligt. Som nævnt tidligere, er solfilm der bruges til private hjem en glasklar film, som derved ikke kan ses på ruden og dermed ikke ændrer ved boligens udseende. Mange husejer ønsker ikke at have en film der har spejleffekt og derfor anbefaler vi, at man bruger 3M Prestige solfilm til private hjem.

Udover at solfilmen ikke ændrer på boligens udseende, ændrer solfilm til private heller ikke på lysindfaldet. Derved opretholder man lysindfaldet i boligen, samtidig med, at man sænker varmen, og skaber et behageligt indeklima. Derudover er solfilm en holdbar løsning, som kan holde i op til 15 år ved montering på lodrette ruder.  

 

Nedbring varmen i hjemmet

Vil du høre mere om din mulighed for, at få solfilm til din bolig?

3. Mindsker falmning

Vi kender alle til, at inventar, gulve, møbler mv, ændrer farve over tid. Det skyldes som oftest, at solens stråler misfarver sofaen, men kun der, hvor solen står mest på. Dette kan oftest løses ved, at man trækker gardinerne for, men derved lukker du også dagslyset ude og skaber meget varme mellem gardinet og ruden.

Ved montage af solfilm, vil I kunne mindske falmningen af møbler, gulve, inventar mm. uden at det er nødvendigt, at trække gardinerne for. Det er vigtigt at understrege, at falmningen mindskes og derved ikke undgås fuldstændig, ved montage af solfilm.

Solfilm til vinduer private

VIL DU GØRE DET SELV?

På vores webshop finder du et stort udvalg af film, folier og værkstøj, som du kan bruge til gør det selv montering af vinduesfilm.