fbpx

Dekorationsfolie
til glas &
afskærmning

Folie med et hav af muligheder

Foliedekoration

Selvklæbende dekorationsfolie til glasvægge, vinduer, ruder mv.

I kontormiljøer, butikker, lagermiljøer mv. ændrer indretningen sig løbende, og der kan være behov for at ændre på afskærmningen, fx når der kommer nye medarbejdere til på kontoret. Dekorationsfolie samt afskærmning af glas, er en let samt ressourcebesparende løsning, til at skabe et nyt udtryk på kontoret eller til butiksvinduer mv.  

Folie til glas er en selvklæbende dekorationsfolie, som har været på markedet i mange år og er således en attraktiv og økonomisk god løsning. Folien har udover lang holdbarhed også en unik mulighed for løbende at ændre design, hvis behovet skulle opstå.

Til glasvægge i kontormiljøer anvendes ofte matteret folie til afskærmning, da den type folie stadig tillader et højt lysindfald på helt op til 90%. Derved går man ikke på kompromis med lysindfaldet på kontoret og medarbejdernes trivsel, vil ikke blive påvirket ved opsætning af en matteret dekorationsfolie til afskærmning.

Dekorationsfolie med mange muligheder

Har i specifikke ønsker til design af den dekorationsfolie i ønsker til jeres kontormiljø, butik eller lager er dette også muligt. Dekorationsfolien kan leveres i individuelle farver, billeder og designs. Derudover er det også muligt at få udskæringer i folien af fx jeres logo, prikker eller striber. Med dekorationsfolie er det kun fantasien der sætter grænserne.

Her hos BBN Nordic er vi altid klar til at hjælpe med designforslag og har I ikke gjort jer specifikke tanker omkring, hvordan det visuelle udtryk skal være, kan vi også hjælpe dig med, at nå frem til det helt rigtige udtryk som opfylder dine ønsker. Når det grafiske arbejde er sat op, vil løsningsforslaget skulle godkendes før produktionen af jeres unikke dekorationsfolie bliver sat i gang.

Sikkerhedsmarkering PÅ glas

Glas og især glasvægge kræver en sikkerhedsmarkering for at undgå, at folk går direkte ind i glasset og i værste tilfælde kommer til skade. Til sådan en løsning, er foliedekoration oplagt, og der kan her benyttes alle typer af design. Det eneste krav er, at dekorationen sidder i en fornuftig højde hvor den er synlig. Så både høje som lave mennesker, kan se dekorationen på glasset og dermed bliver ”advaret” om, at her er der glas og ikke fri passage.

Foliedekoration til glas kan med fordele anvendes til:

Har du spørgsmål til dekorationsfolie?

Vi sidder klar med rådgivning og gode idéer.

FOLIE til total afskærmning

Har i et ønske om en total afskærmning af fx glasvægge, så man undgår indkig og lys, findes der dekorationsfolier som kan klare denne opgave. Dette kan både bruges som en permanent løsning samt som en midlertidig løsning. Alt efter hvilken type løsning der ønskes, kommer folien med et klæbestof, som enten er beregnet til en midlertidig løsning eller til en permanent løsning.

Derudover fås der også folier i forskellige farver, design eller med logo, der kan bruges til en total afskærmning. Har i brug for at lukke alt lys ude anvendes vores block-out folie som typisk monteres på ydersiden af en rude. Ønskes rummet helt mørklagt, vil folien skulle kantforsegles med en farvetæt bygningsfuge, således at lys ikke kan trænge ind nogen steder.

Afdækningsfolier anvendes bl.a. til afskærmning af:

BBN Nordic tilbyder uforpligtigende rådgivning og tilbudsgivning heraf, samt hjælper med gode ideer og inspiration til løsning af alle ovenstående problematikker. Se nærmere omkring mulighederne for brugen af dekorationsfolier under vores referencer.

Se vores udvalgte folie referencer ved at klikke på de enkelte billeder ovenover eller klik på knappen under