fbpx

3M Prestige
solfilm
til private

En glasklar solfilm

Prestige Solfilm til vinduer private

3M Prestige Solfilm - glasklar solfilm til vinduer

Den unikke 3M Prestige solfilm er en serie, der består af 4 forskellige solfilm, 3 til udvendig montering og 1 til indvendig montering. 

Til indvendig montering har vi Prestige 70 solfilm, som kan monteres på enkeltlagsruder samt på 2 lags termoruder uden lavenergicoating. Dog er det i meget få tilfælde, at vi anbefaler at få solfilm monteret  på indersiden af ruden da effekten ved udvendig montage giver en bedre effekt og samtidig undgås termiske sprængninger og varmeophobning i glasset. 

Til udvendig montering har vi Prestige 90E, Prestige 70E og Prestige 40E solfilm. Prestige 70E og Prestige 40E er de absolut mest anvendte solfilm i vores sortiment. Dette skyldes udelukkende, at disse 3M Prestige solfilm har markedets bedste varmereducerende og designmæssige egenskaber. Derudover kan Prestige solfilm til udvendig montering, monteres på stort set alle glastyper.

3M solfilm vinduer private
3M Solfilm til vinduer

solfilm for et bedre indeklima

Hos BBN Nordic oplever vi, at flere og flere virksomheder samt private anvender Prestige solfilm mod varmeproblematikker. Montering af Prestige solfilm, bliver i højere grad anerkendt og accepteret som en økonomisk attraktiv og funktionel løsning til, at forbedre indeklimaet og sænke temperaturen på arbejdspladsen og i private hjem. Når du anvender en Prestige 90E eller 70E solfilm til udvendig montering, er filmen stort set glasklar . Det betyder at du bevarer det naturlige lysindfald, som er meget vigtigt for den indendørs trivsel og arbejdsmiljøet. Boligens eller bygningens udseende bevares ligeledes.

Samtidig indeholder Prestige solfilm ikke metal som gør, at refleksionen på ruden forbliver ens efter at solfilmen er monteret. Den metalfrie opbygning i solfilmen, giver ingen forstyrrelse af signaler til/fra mobiltelefoner mv.

Falmning af møbler, gulve, gardiner, tæpper etc. reduceres idet Prestige solfilm reducerer UV stråler med 99,9%. Dette ser mange som en stor fordel især i private hjem, hvor det ofte kan være  til stor gene og ærgrelse når dyre møbler og inventar ødelægges eller misfarves når solen stråler rammer over en periode.

8 fordele ved 3M Prestige solfilm til vinduer:

  1. Behageligt indeklima og arbejdsmiljø
  2. Bevarer lysindfald ind i boligen / bygningen
  3. Ændrer ikke på boligens udseende – ingen refleksion
  4. Reducerer falmning af inventar, møbler, gardiner, gulve mv.
  5. En bolig du kan opholde dig i når solen skinner
  6. Økonomisk attraktiv løsning på et stort problem
  7. Miljørigtig løsning – besparelser på køl og forbrug af kWh
  8. Lang holdbarhed og garanti

Der ydes helt op til 10 års totalt garanti på Prestige-serien. BBN Nordic er autoriseret montør af 3M Prestige solfilm.

Vil du høre mere om prestige solfilm?

Vi sidder klar med rådgivning

De enkelte solfilms egenskaber

3M Prestige 90E

Glasklar udvendig solfilm, som kan monteres på alt slags glas. Giver en god varmereducerende effekt og ses ikke på ruden. Denne solfilm er ideel til butikker med udstillingsvarer i vinduerne, som udsættes for meget sol, til beskyttes mod falmning. Det kan eksempelvis være til tøj-og skobutikker, møbelforretninger, fødevarer5butikker og lignende.

Total solenergi afvisning op til: 60% – Reduktion af IR stråler: 97% – UV-reduktion: 99,9%

3M Prestige 70E

Den mest anvendte udvendige prestige solfilm til både erhverv og privat bolig. Solfilmen ses stort set ikke på ruden og tilbyder høj varmereduktion og bevarelse af lysindfaldet. Med Prestige 70E solfilm på vinduerne opnås den perfekte kombination af maksimalt lysindfald og varmeafvisning. Denne solfilm anvendes til alle former for vinduer og bygningstyper, nyere erhvervsbyggeri, alt facadeglas, ovenlysglas, tagvinduer og rytterlys på erhverv- og kontorejendomme. Private boligejere med nyere huse eller lejligheder, anvender i stor udstrækning også denne solfilm til deres hjem. 

Total solenergi afvisning op til: 71% – Reduktion af IR stråler: 97% – UV-reduktion: 99,9%

3M Solfilm vinduer til private
3M Solfilm vinduer private

3M Prestige 40E

Prestige 40E solfilm anvendes på vinduer, hvor der udover ønsket om varmereducering er et behov for at sænke lysindfaldet og mindske generende stråler og blænding fra solen. Denne solfilm er tonet og dæmper derfor lysindfaldet en smule. Filmen tillader dog fortsat en stor mængde lys, at trænge ind i lokalerne og efterlader et behageligt varmt udtryk indefra. Prestige 40E, er den prestige solfilm med den højeste varmereducerende effekt.

Total solenergi afvisning op til: 77% – Reduktion af IR stråler: 97% – UV-reduktion 99,9%

VIL DU GØRE DET SELV?

På vores webshop finder du et stort udvalg af film, folier og værkstøj, som du kan bruge til gør det selv montering af vinduesfilm.