fbpx

Rådgivning
om solfilm til
private

Find den rette solfilm til dine vinduer

Rådgivning solfilm til vinduer private

Oplever i en bolig der om sommeren er tæt på ulidelig at opholde sig i?

BBN Nordic leverer, monterer og rådgiver omkring brugen samt effekten ved montage af solfilm på vinduer til virksomheder, offentlige institutioner samt til private boligejere i hele landet.

Inden du går i gang med montering af solfilm, tilbyder vi hos BBN Nordic rådgivning og et uforpligtende besøg, for at finde den helt rigtige løsning til dig. På den måde sikrer vi, at dine/jeres behov og ønsker opfyldes. Vi lever af tilfredse kunder og derfor er det vigtig for os, at kunne give vores kunder en troværdig og korrekt rådgivning.

Hvorfor skal du vælge solfilm til din bolig?

Solfilm til vinduer, er en effektiv og energibesparende løsning, for at reducere varmeindfald fra solens stråler. Mange private boligejere oplever at deres hjem bliver uudholdeligt varmt i sommermånederne. En af årsagerne hertil, er at flere boliger i dag har store vinduespartier og glasflader på deres bolig, hvor solen står på det meste af dagen.

Selvom man har trukket gardinerne for hele dagen, opleves der ikke den store reducering af varmen inden døre i sommermånederne. Med montering af den rigtige solfilmløsning, vil du kunne reducere varmeindfaldet gennem vinduet med op til 85%, uden at det kommer til at ændre på boligens udseende. Ligeledes vil solfilm mod varme, ikke altid få betydning for lysindfaldet i hjemmet og man vil derfor kunne få en løsning, som kun bringer fordele med sig, uden at der fremgår nogen synlige ændringer.

Solfilm vinduer private
Solfilm til vinduer

Er vinduerNE egnet til solfilm?

Da alt glas er forskelligt, og da der i dag findes at hav af forskellige glastyper kan det have stor betydning for, hvilken solfilm mod varme, der vil fungere bedst på lige netop den glastype I har i jeres vinduer.  Derfor er det ikke altid retvisende nok at vurdere en solfilms effekt ud fra et datablad.

Effekten af solfilm mod varme skal måles ud fra den samlede konstruktion, for at give en korrekt vurdering af, hvilken type solfilm der passer til lige netop jeres glastype. For at sikre, at du får den helt rigtige solfilm, der passer til den glastype du har derhjemme, tilbyder vi hos BBN Nordic, at komme ud til dig og give et uforpligtende tilbud på montering af den korrekte solfilm mod varme til jeres bolig. 

Undgå termisk sprængning i glasset når du får monteret solfilm

På bestemte vindueskonstruktioner samt ved visse interne og eksterne forhold, kan det medføre en for høj varmeabsorbering i glasset med solfilm, som kan medføre termisk sprængning i glasset. Derfor er det vigtigt, at vi hos BBN Nordic altid besigtiger bygningen før valg og anbefalinger af solfilmems type. I visse – men dog ganske få situationer, fraråder vi helt montage af solfilm på vinduer. Dette er, hvis vi vurderer at risikoen for termisk sprængning er til stede. Her vil vi komme med et alternativ til solfilm, som kan være med til at give et bedre indeklima og arbejdsmiljø ved varmereduceringen.

Når der skal vurderes om et vinduesglas er egnet til solfilm, skal der tages højde for eksterne og/eller interne forhold som traditionel solafskærmning, varmekilder, skyggepåvirkninger, glastyper og størrelsen på ruden. Dette er alt sammen en medvirkende faktor, der kan spille en afgørende rolle i forbindelse med ophobning af varme i glasset. Derfor foretages der i visse tilfælde en stresstest, for at vurdere sandsynligheden for sprængninger. I stort set alle tilfælde, vil en udvendig montage løse problemet, idet varmen bliver reflekteret væk fra glasset og varmestrømmen gennem glasset mindskes.

VIL DU GØRE DET SELV?

På vores webshop finder du et stort udvalg af film, folier og værkstøj, som du kan bruge til gør det selv montering af vinduesfilm.