fbpx

WaterHog
Indgangsmåtte

Slidstærk og miljørigtig måtte

WaterHog indgangsmåtte

WATERHOG- EFFEKTIV INDGANGSMÅTTE til virksomheder

WaterHog måtten er en miljørigtig måtte som er velegnet til indgangspartier. WaterHog måtten er en fritliggende indgangsmåtte, velegnet til høj trafik med skridsikker bagside og ekstra slidstærke kanter, der sikrer at, måtten ligger godt fast på gulvet. Måtten er designet med firkantede/diamantformet afskrabnings punkter og nedfaldszoner. Dette gør, at måtten opsamler store mængder snavs samt vand og fugt.  
 
WaterHog måtten er en miljørigtig måtte, da den er udviklet af 100% genanvendt polyester fra plast opsamlet i verdenshavene, primært plastflasker og fiskegarn. Bagsiden er af slidstærkt nitrilgummi som er PVC fri og hvor 15% af materialet er genanvendt. 
Det materiale som måtten er lavet af, er yderst slidstærkt og sikrer en lang holdbarhed. Måtten er velegnet til indgange med høj trafik. 

Perfekt alternativ til lejemåtter

WaterHog måtten er det perfekte alternativ til lejemåtter. Med en miljørigtig måtte som WaterHog måtten vil I opnå en stor økonomisk besparelse, men derudover er der også en række miljømæssige fordele ved, at vælge at eje sine måtter, frem for at leje dem. Måtten er, grundet dens konstruktion nem at rengøre, hvilket gør at der ikke er behov for at anvende yderligere ressourcer på den daglige rengøring. Den åbne struktur måtten er lavet i, sikrer en lav tørre tid i perioder med meget nedbør. 

WaterHog måtten anvendes i dag af  offentlige institutioner, skoler, højere læreanstalter samt virksomheder, som vil opnå store økonomiske besparelser ved at eje frem for at eje. Derudover er denne løsning også med til, at sætte et grønnere aftryk i vores samfund, da den som sagt er en miljørigtig måtte fremstillet af bæredygtige materialer.   

måttens anvendelsesområde

Anvendelse:

Til alle indgangstyper – er velegnet til indgange med høj trafik

Områder:

WaterHog måtten er velegnet til – Institutioner, skoler, højere læreanstalter, plejehjem, virksomheder, storcentre, butikker og sportshaller

Standard størrelser:

60×90 cm
90×150 cm
115×180 cm
180×250 cm

Farver:Mønster:

Du kan finde et udvalg af vores WaterHog måtter på vores webshop: 

RENT & INDBYDENDE indgangspartI

WaterHog indgangsmåtterne er designet til at håndtere en høj mængde trafik og samtidig bevare en ren og pæn fremtoning. Måtten har en høj sugeevne og  kan absorbere 4 liter vand pr. m2 og gummikanten holder vandet indenfor måtten og holder vandet væk fra dine gulve. 

Indgangsmåttens unikke 2 lags design og mønster opsamler ikke blot snavs og fugt fra de forbipasserende, men skjuler det også på en elegant måde i det nederste lag af måtten, hvorfra det nemt kan støvsuges op. Dette betyder at langt mindre snavs slæbes med videre ind. Bagsiden af måtten er utrolig skridsikker og resistent overfor olie og fedt. Det særlige PET materiale giver måtten et elegant look, som ikke misfarves eller falmer med tiden. 

WaterHog Indgangsmåtten er hurtigtørrende og nem at rengøre. Ved høj trafik, anbefales daglig støvsugning af måtten, ved lavere trafik anbefales ugentlig støvsugning. 

BBN Nordic Måtte koncept

En bæredygtig og miljørigtig løsning til virksomheders indgangspartier
WaterHog måtten finder du også under vores måtte koncept, her kan du læse mere om fordelene ved at skifte til ejemåtter frem for lejemåtter og hvilke besparelser dette kan have for virksomheden samt miljøet.