fbpx

Guzzler
måtte

En miljørigtig måtte

Guzzler indgangsmåtte

Guzzler måtte - En miljørigtig måtte til virksomheder

Guzzler måtterne er en miljørigtig måtte som er velegnet til indgangspartier. Guzzler måtten er en fritliggende indgangsmåtte, velegnet til høj trafik med skridsikker bagside og ekstra forstærkede kanter, der sikrer at, måtten ligger godt fast på gulvet. Måtten er designet med firkantede afskrabnings punkter og nedfaldszoner. Dette gør, at måtten opsamler store mængder snavs samt vand og fugt.  
 
Guzzler måtten er en miljørigtig måtte, da den er udviklet af miljørigtige materialer og måttens gummibagside er fremstillet af genbrugsgummi fra fx gamle bildæk. Derudover består måtten af et fibermateriale kaldet polypropylen fiber, som er fremstillet med meget lav CO2 udledning. Det fibermateriale som måtten er lavet af, er slidstærkt og sikrer en lang holdbarhed. Måtten er velegnet til indgange med høj trafik. 

Perfekt alternativ til lejemåtter

Guzzler måtten er det perfekte alternativ til lejemåtter. Med en miljørigtig måtte som, Guzzler måtten vil I opnå en stor økonomisk besparelse, men derudover er der også en række miljømæssige fordele ved, at vælge at eje sine måtter, frem for at leje dem. Måtten er, grundet denne konstruktion nem at rengøre, hvilket gør at der ikke er behov for at anvende yderligere ressourcer på den daglige rengøring. Den åbne struktur måtten er lavet i, sikrer en lav tørre tid i perioder med meget nedbør. 

Guzzler måtten anvendes i dag af mange offentlige institutioner, skoler, højere læreanstalter samt virksomheder, der gennem årene har opnået store besparelser på en løsning med Guzzler måtter. Derudover er denne løsning også med til, at sætte et grønnere aftryk i vores samfund, da den som sagt er en miljørigtig måtte fremstillet af bæredygtige materialer.   

Strukturen i Guzzlermåtte

BBN Nordic Måtte koncept

En bæredygtig og miljørigtig løsning til virksomheders indgangspartier
Guzzler måtten finder du også under vores måtte koncept, her kan du læse mere om fordelene ved at skifte til ejemåtter frem for lejemåtter og hvilke besparelser dette kan have for virksomheden samt miljøet.
Guzzler indgangsmåtte

Guzzler måttens anvendelsesområde

Anvendelse:

Til alle indgangstyper – er velegnet til indgange med høj trafik

Områder:

Guzzler måtten er velegnet til – Institutioner, skoler, højere læreanstalter, plejehjem, virksomheder, storcentre, butikker og sportshaller

Standard størrelser:

60x90cm
90x120cm
90x150cm
90x300cm
120x180cm
120x300cm

Farver:

Koksgrå & grå

Du kan finde udvalget af Guzzler måtter på vores webshop