Guzzlermåtte

Guzzlermåtter - En miljørigtig måtte til virksomheder

Guzzlermåtterne er en fritliggende indgangsmåtte, velegnet til høj trafik med skridsikker bagside og ekstra forstærkede kanter, der sikrer at, måtten ligger godt fast på gulvet. Måtten er designet med firkantede afskrabnings punkter og nedfaldszoner. Dette gør, at måtten opsamler store mængder snavs samt vand og fugt.  
 
Guzzlermåtten er udviklet af miljørigtige materialer og måttens gummibagside er fremstillet af genbrugsgummi fra fx gamle bildæk. Derudover består måtten af et fibermateriale kaldet polypropylen fiber, som er fremstillet med meget lav CO2 udledning. Det fibermateriale som måtten er lavet af, er slidstærkt og sikrer en lang holdbarhed, til indgange med høj trafik. 

Perfekt alternativ til lejemåtter

Guzzlermåtten er det perfekte alternativ til lejemåtter. Med en Guzzlermåtte vil I opnå en stor økonomisk besparelse, men derudover er der også en række miljømæssige fordele ved, at vælge at eje sine måtter, frem for at leje dem. Måtten er, grundet denne konstruktion nem at rengøre, hvilket gør at der ikke er behov for at anvende yderligere ressourcer på den daglige rengøring. Den åbne struktur måtten er lavet i, sikrer en lav tørre tid i perioder med meget nedbør. 

Guzzlermåtten anvendes i dag af mange offentlige institutioner, skoler, højere læreanstalter samt virksomheder, der gennem årene har opnået store besparelser på en løsning med Guzzlermåtter. Derudover er denne løsning også med til, at sætte et grønnere aftryk i vores samfund.  

guzzler-struktur
Guzzler-måtte1

Guzzlermåttens anvendelsesområde

Anvendelse:

Til alle indgangstyper – er velegnet til indgange med høj trafik

Områder:

Guzzlermåtten er velegnet til – Institutioner, skoler, højere læreanstalter, plejehjem, virksomheder, storcentre, butikker og sportshaller

Standard størrelser:

60x90cm
90x120cm
90x150cm
90x300cm
120x180cm
120x300cm

Farver:

Koksgrå, grå, grøn, brun, blå, rød 

Du kan finde udvalget af Guzzler måtter på vores webshop