fbpx

Kokosmåtter

Tæppemåtter
Bent - fast måtte

Kokosmåtter - en tæppemåtte med klassisk råt look.

Kokosmåtter er en meget effektiv og slidstærk indgangsmåtte der fås på mål. Kokosmåtter kan benyttes til montering i måttehuller, men kan også lægges frit på gulvet ved indgangspartiet. Kokosmåtten har en gummi bagside og har en god børsteeffekt, der effektivt renser skoene. Så får I et indgangsparti, som fremstår rent og pænt og som samtidig er indbydende for jeres kunder.

Kokosmåtter fås i de traditionelle naturhår fibre i en lysebrun nuance eller som farvede versioner, hvor især de mørke og sorte farver er meget populære, da man ikke kan se skidt og snavs på samme måde, som ved den lysebrune kokosmåtte. Kokosmåtten har et råt udtryk der giver et naturligt look til indgangspartier og passer specielt godt til ældre rustikke bygninger, hvor inventaret også er af ældre dato. Ligeledes passer denne type måtte også godt sammen med trægulve eller der, hvor der ønskes et mere klassisk look i indgangspartiet.

Kokosmåtten fås i naturfarven i en række forskellige højder, men ønsker du en af de farvede kokosmåtter fås den kun i en højde. Du kan se de forskellige højder i skemaet nedenfor.

Bent - fast måtte

Kokosmåttens anvendelsesområde

Anvendelse:

Måtte til måtterammer og indendørs brug. Er velegnet til medium trafik. 

Områder:

Kokosmåtten er velegnet til – Virksomheder, fredede bygninger og rustikke/ældre bygninger.

Standard størrelser:

Tilskæres i alle mål og former. Rulle bredde er 200cm

Højde: Måtten i natur farve findes i højderne: 13, 16, 20, 23 og 30mm
Måtter i farver findes i højden: 16mm

Farver:

Natur, grå, sort, rød, grøn, karry

Du kan finde udvalget af Kokosmåtter på vores webshop