fbpx

BBN Aluline
måtter

Slidstærk indgangsmåtte

BBN Aluline indgangsmåtter

BBN Aluline - aluminiums profilmåtter til indgangspartier

BBN Aluline er en elegant og yderst effektiv profilmåtte, som giver indgangspartiet et flot og æstetisk design. BBN Aluline opsamler og fastholder store mængder skidt, snavs, vand og fugt. I aluminiums profilerne kan der vælges forskelligt indlæg; tekstil, børster eller gummi. Det er muligt, at kombinere de forskellige indlæg i en og samme måtte, så du får en måtte med forskellige funktioner, alt efter hvor du træder. Derudover kan kombinationen af de forskellige indlæg give et anderledes pænt look, der bryder den traditionelle måtte og giver et mere indbydende udseende og ikke mindst en forbedret funktionalitet.

Profilmåtterne bestilles på præcise mål og kan tilpasses alle former og størrelser, herunder også runde, til eksempelvis rondeller eller svingdøre. Måtterne er lette at vedligeholde og kan let rengøres ved daglig støvsugning. Ligeledes kan BBN Aluline måtter nemt sammenrulles for rengøring under måtten.

BBN Nordic tilbyder opmåling, tilbudsgivning og montage i hele Danmark af Aluline profilmåtter. Kontakt os for priser og tilbud på levering af måtterne.

BBN Aluline i indgangsparti

ALULINE måttens anvendelsesområde

Anvendelse:

Til måtterammer i områder med høj trafik til indendørs brug. Leveres efter mål. Vi tilbyder opmåling på stedet og efterfølgende montage af måtterne. Giver indgangspartiet et flot look og opsamler store mængder snavs og fugt. Lang holdbarhed.

Områder:

BBN Aluline er velegnet til: Virksomheder, nybyggeri, storcentre, sportshaller, offentlige institutioner, højere læreranstalter mv.

Standard størrelser:

Bestilles på mål. Kan leveres i alle mål og former.

Varianter:

BBN Aluline Prestige – Premium tekstil indlæg:

Højde: 17 & 22mm
Lamel: 55mm
Farver: Antracit

BBN Aluline Prestige – Rillet tekstil indlæg:
Højde: 17 & 22mm
Lamel: 55 mm
Farver: Antracit & Lys grå

BBN Aluline Standard – Premium tekstil indlæg:
Højde: 10, 12, 17, 22 & 27mm
Lamel: 31mm
Farver: Antracit

BBN Aluline Standard – Rillet tekstil indlæg:
Højde: 10, 12, 17, 22 & 27mm
Lamel: 31mm
Farver: Antracit & Lys grå

Farver:

BBN Aluline måtter kan købes på vores webshop – kontakt os for montage og opmåling