fbpx

BBN Aluline
Profilmåtter

Slidstærk indgangsmåtte
BBN-Aluline

BBN Aluline - aluminiums profilmåtter til indgangspartier

BBN Aluline er en elegant og yderst effektiv profilmåtte, som giver indgangspartiet et flot og æstetisk design. BBN Aluline opsamler og fastholder store mængder skidt, snavs, vand og fugt. I aluminiums profilerne kan der vælges forskelligt indlæg; tekstil, børster eller gummi. Det er muligt, at kombinere de forskellige indlæg i en og samme måtte, så du får en måtte med forskellige funktioner, alt efter hvor du træder. Derudover kan kombinationen af de forskellige indlæg give et anderledes pænt look, der bryder den traditionelle måtte og giver et mere indbydende udseende og ikke mindst en forbedret funktionalitet.

Profilmåtterne bestilles på præcise mål og kan tilpasses alle former og størrelser, herunder også runde, til eksempelvis rondeller eller svingdøre. Måtterne er lette at vedligeholde og kan let rengøres ved daglig støvsugning. Ligeledes kan BBN Aluline måtter nemt sammenrulles for rengøring under måtten.

BBN Nordic tilbyder opmåling, tilbudsgivning og montage i hele Danmark af Aluline profilmåtter. Kontakt os for priser og tilbud på levering af måtterne.

BBN Aluline i indgangsparti

BBN Aluline måttens anvendelsesområde

Anvendelse:

Til måtterammer i områder med høj trafik til indendørs brug. Leveres efter mål. Vi tilbyder opmåling på stedet og efterfølgende montage af måtterne. BBN Aluline fås i forskellige versioner, farver og indlæg. Giver indgangspartiet et flot look og opsamler store mængder snavs og fugt. Lang holdbarhed.

Områder:

BBN Aluline er velegnet til: Virksomheder, nybyggeri, storcentre, sportshaller, offentlige institutioner, højere læreranstalter mv.

Typer:

BBN Aluline trend, med tekstilindlæg, fås i 12, 17, 21 og 26mm højde.. Selve alu profilerne kan leveres i forskellige farver også. Aluminiumsprofiler fås i 1 og 2mm profiltykkelse til ekstra tung trafik med f.eks. vogne.

BBN Aluline brush, med børsteindlæg, fås i 12, 17, 21 og 26mm højde. Selve alu profilerne kan leveres i forskellige farver også. Aluminiumsprofiler fås i 1 og 2mm profiltykkelse til ekstra tung trafik med f.eks. vogne.


BBN Aluline Duplo, med slidstækt tekstil/gummi indlæg, fås i 12 og 18mm højde. Lukket måttesystem med meget kraftig opbygning der tåler ekstrem høj trafik og belastning. Måtten er vendbar. Indlæg fås i 2 forskellige bredder.

Standard størrelser:

Bestilles på mål. Kan leveres i alle mål og former.

Farver:
Profiler:

Sort, grå og brun

Aluminium, sort, guld, kobber, messing, rød, grå, blå og grøn

BBN Aluline måtter kan købes på vores webshop – kontakt os for montage og opmåling