fbpx

Telenor – 3M Prestige 70 Solfilm

Montering af 3M Prestige 70 Exterior solfilm på vinduerne hos Telenor.

Med monteringen af solfilm på vinduerne, vil telenor opleve en lang række fordele, især når det kommer til at mindske varmeindstrålingen. Denne avancerede 3M solfilm er skræddersyet til at afvise solens varme, samtidig med at den bevarer et klart udsyn gennem vinduerne.

En af de primære fordele ved 3M Prestige 70 solfilmen er dens evne til effektivt at reducere mængden af solvarme, der trænger ind i bygningen. Ved at blokere op til 97% af infrarøde stråler, som er ansvarlige for varmeoverførsel, hjælper denne solfilm med at opretholde en mere behagelig indendørstemperatur året rundt. Dette fører til en markant nedgang i behovet for at bruge aircondition eller andre kølesystemer, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser og reducerede driftsomkostninger.

Den reducerede varmeindstråling skaber også et mere behageligt og jævnt indendørsklima, hvilket øger komforten for medarbejderne. Derudover mindsker det risikoen for falmning af møbler og andet inventar, hvilket bidrager til at forlænge deres levetid.

Læs mere om fordelene ved at få monteret solfilm på vinduerne her

ANDRE REFERENCER