fbpx

Dekorationsfolier til glas – elegant, funktionel udsmykning og afskærmning

Dekorationsfolie opsætning

Dekorationsfolie er folie som bliver brugt til forskellige typer af opgaver, hvor man enten ønsker at skærme af, dekorere eller til sikkerhedsmarkering af fx glasvægge. Dekorationsfolie kan fås i forskellige typer, farver og motiver.

Mange nyere kontormiljøer benytter i dag glasvægge til opdeling af rum. Desværre kan det ske, at personer går ind i glasset og i nogle tilfælde kommer slemt til skade. Derfor kan man benytte en sikkerhedsmarkering for at undgå ulykker. Sådanne markering kan være striber, firmalogo, farvet folie mv som sidder i øjenhøjde, så det ikke er til at overse.

Dekorationsfolie mod indkig

Derudover er dekorationsfolie også velegnet til at skærme af for indkig. Dette kan være indtil kontorlokaler eller møderum, hvor der er opsat glasvægge. Her sætter man ofte en sandblæst folie, som skærmer for indkig, men stadig tillader at lys kan komme igennem for at undgå, at rummet bliver mørkt.

Undersøgelser viser, at ansatte der sidder i kontormiljøer, hvor de bliver eksponeret for naturligt lys gennem arbejdsdagen, trives langt bedre og oplever, at have mere energi i løbet af dagen, i modsætning til ansatte der sidder i mørke kontormiljøer. Derfor er det vigtigt, at man vælger en folie, hvor lys kan trænge i gennem, når man ønsker at skærme af for indkig til bl.a. kontorlokaler.

Dekorationsfolie kan derudover benyttes til dekorering af glaspartier eller vægge. Det kan være alt, fra markedsføringsbanner man ønsker at have på sin butiksfacade til dekorering af vægge med logo mv. Dekorationsfolie kan ligeledes benyttes til en total afdækning af fx en skurvogn, lukket trailer mv.

Vi producerer og skærer/printer dekorationsfolien i det motiv du ønsker. Vi står ligeledes for opsætningen af dekorationsfolien, så det monteres korrekt på glasset. Vores montører har mange års erfaring og sørger for at efterlade et professionelt og flot resultat. Du kan læse mere om dekorationsfolie og de forskellige muligheder der er, ved brug af denne type folie her.

Del med dine venner