fbpx

Allerød Kommune

I 2016 skiftede Allerød kommune eksisterende lejemåtter ud med BBN Nordic´s måtteløsning som stadig anvendes i kommunen. Der blev leveret lidt over 300 måtter til institutioner og skoler i hele kommunen.

”Vi har været glade for løsningen siden skiftet og både måtternes funktionalitet og holdbarhed har levet op til forventningerne. Måtterne holder vores indgange og resten af huset bedre rent og vi får god feedback fra vores rengøringspersonale. Måtterne holder som vi har erfaret ca. i 5 år og vi har valgt at køre videre med løsningen her”

Besparelserne har været til, at tage og føle på ”Vi har hos Allerød kommune sparet omkring kr. 400.000 årligt på måtte driften og i mit tidligere job hos Furesø Kommune, hvor vi også gik over til dette måttekoncept var besparelse kr. 1.5 mio. årligt, grundet et større antal måtter”, fortæller Dan Smed der er ejendomschef hos Allerød Kommune.

”Overordnet har vi været meget tilfredse med BBN Nordic´s løsning og som leverandør af måtter grundet god service og support gennem hele forløbet”.

-Dan Smed,  Allerød Kommune

ANDRE REFERENCER