fbpx

Ziiip Screens

Effektiv udendørs solafskærmning

Udendørs solafskræmning

Ziiip Screens skaber den perfekte udvendig solafskærmning

Hos BBN Nordic sælger og monterer vi Ziiip screens til erhverv samt hos private boligejere. Screens er en udvendig solafskærmning, der er perfekt til at skabe et bedre indeklima på kontoret og i boligen. Med en Ziiip Screen kan du på en effektiv måde skærme af for irriterende skær fra solen, som reflekterer i computerskærmen eller generelt virker blændende.

Med en Ziiip Screen løsning får du et funktionelt udendørs ”gardin”, der udover at skærme af for solen blændende stråler også kan være med at skærme af for solens varme så du får et mere tempereret indeklima. Ligeledes er screens også en måde at blokere for insekter så man undgår at myg og andre insekter finder vej inde døre i de varme sommeraftner, hvor vinduerne står åbne langt ud på aften.

Solafskærmning
Udendørs solafskærmning

Effektiv solafskærmning uden at lukke af for lyset

Med en Ziiip Screen får du en effektiv udendørs solafskærmning, som skærmer af for solens blændende stråler, men stadig tillader lys at transmittere igennem stoffet og dermed får du stadig lys ind i rummet selvom dine screens er nede. Derfor er Ziiip Screens bl.a. en god løsning til virksomheder, hvor man ønsker at lukke af for blændende stråler uden at lukke helt af for lyset og på den måde stadig sikre arbejdsglæden.

Ligeledes blokerer screens for en stor del af den indkomne solvarme. På den måde du kan få et bedre indeklima, så kontoret eller hjemmet ikke bliver forvandlet til en sauna på de solrige sommerdage.
Ziiip Screen er udstyret med et specielt lynlås-system der fiksere dugen i sidestyret, det er bl.a. med til at gøre Ziiip Screens vindstabile, og kan derfor benyttes også på meget blæsende dage. Ziiip Screens er derudover udstyret med motor og fjernbetjening så de nemt kan betjenes.

Korrekt montering af din Ziiip screen?

BBN Nordic tilbyder montering af screens så du sikrer en korrekt montering fra professionelle montører. Hvordan monteres Ziiip Screens? Sideskinnerne til Ziiip screens monteres direkte på vindueskarmen eller muren omkring vinduet. Screen kassetten er ”frithængende” og monteres i de to skinner.

Ziiip Screens montering på pergola
Udover at Ziiip Screens er en effektiv udendørs solafskærmning til erhverv samt til private boliger kan du også montere Ziiip Screens direkte på din pergola. Ziip Screen monteres på pergola stellet og vil skabe et ekstra rum i forlængelse af din bolig. Med plads til hygge i de sene sommeraftner i ly fra blæst og evt. regn.

Tilpasset dine ønsker & Behov

En udvendig monteret Screen er en god løsning til dig der gerne vil lukke af for solens blændende stråler, men samtidig bevare noget lysindfald. Screens betjenes med motor samt fjernbetjening og er velegnet til kontorer, hvor arbejdet foregår på computer. Ligeledes er screens også velegnet til private hjem.

Når du skal vælge din nye screen skal du første vælge, hvilken vævstype du ønsker. Her er der 4 forskellige vævstyper at vælge imellem, som du kan læse mere om nedenfor. Dernæst skal du vælge, hvilken farve du ønsker og her er der et bredt udvalg af farver og vælge imellem. Ligeledes skal du også vælge farve til kassette, hvor du i alt har 25 forskellige farver at vælge imellem. Det brede udvalg af både vævstype samt farver gør det dermed muligt, at finde den helt rigtige løsning som dækker dine behov.

Udendørs solafskræmning

Vævstyper

Når du skal vælge dug til din nye screen kan du vælge mellem 4 forskellige typer af vævninger. De 4 vævstyper du kan vælge i mellem, er som følger: 

Soltis 92 / Soltis 99
Soltis 92 / Soltis 99 er en polyester vævning som er coated med PVC og produceret med patenteret Precontraint Ferrari. Den måde vævet er produceret på giver den en høj stabilitet samt formstabilitet selv i de store størrelser. Soltis væv har en høj lysægthed, hvilket betyder stoffet ikke falmer nævneværdigt ved direkte sollys. Derudover har denne vævstype en smudsafvisende overflade.

Sunworker
Sunwork er en polyester væv i lækker kvalitet coated med PVC. Vævet har en unik konstruktion der effektivt stopper sollys og dermed dæmper lysgennemstrømningen mest muligt. Vævstypen har en høj lysægthed, som betyder at vævet ikke falmer nævneværdigt. Ligeledes er denne type af vævning vejrbestandig og tåler alt slags vejr. Derudover er Sunwork nem at rengøre.

Polyscreen
Polyscreen er en teknisk vævning med en PVC-coating. Denne vævstype findes i forskellige vævemønstre, afhængig af, hvilket udtryk du ønsker på det færdige resultat, Polyscreen har en høj lysægthed, en smudsafvisende overflade og er ligeledes nem at rengøre.

Black out
Black out er et stof i højkvalitet. Vævet er lavet til effektivt at stoppe lysgennemstrømning. Denne vævstype er velegnet tilsteder, hvor man ønsker 100% mørklægning såsom i konferencelokaler, audio osv.