fbpx

Vælg en miljørigtig måtte til indgangspartiet

Miljømåtte system BBN Nordic

Vælg en miljørigtig måtte frem for lejemåtter. Mange virksomheder, benytter sig i dag af lejemåtter som udskiftes 1-4 gange pr måned. Sådan en løsning er en nem måde at sikre sig rene måtter i indgangspartiet på, men er samtidig desværre også en mindre miljøvenlig løsning. Dette skyldes flere forhold omkring rensningen af måtterne, hvor der anvendes større mængder vand og rengøringskemikalier til rengøring af måtterne. Derudover er der transporten af måtterne til og fra virksomheden. Denne transport med ofte større lastbiler eller varevogne udleder også større CO2 mængder, der har en negativ miljømæssig konsekvens.

Flere virksomheder har fokus på den grønne omstilling og flere virksomheder arbejder samtidig mod at opfylde flere af FN´s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Det 13. verdensmål omhandler indsatsen mod klimaforandringer og de konsekvenser de har for vores planet. Her kigger man bl.a. på, hvordan virksomheder kan bidrage til et mindre CO2 udslip mv.

Anvendelse af bæredygtige og miljøvenlige måtter opnår desværre endnu ikke den helt store fokus, men er bestemt et område, hvor mange virksomheder og offentlige institutioner, nemt og effektivt kan gøre en forskel og skabe sig en grønnere profil, med samtidig markante besparelse.
Ved at skifte den traditionelle lejemåtteløsning ud med en ejemåtte, kan I som virksomhed sænke jeres CO2 udslip samt spare enorme mængder vand og rengøringsmidler der benyttes til rengøring af lejemåtter.

Klimavenlig måtte system

Skift lejemåtterne ud med en ejemåtte

En milijørigtig måtte løsning der kan erstatte lejemåtterne, er BBN Nordic’s Guzzler måtte. Denne måtte er fremstillet i miljøvenlige materialer med fokus på den grønne omstilling. Bagsiden af måtten er fremstillet af naturgummi som bl.a. er fremstillet af gamle bildæk. Fibermaterialet som måtten er fremstillet i, er et specielt fremstillet Twisted Decolan Polypropylen fibermateriale, som er fremstillet ud fra en miljørigtig tankegang med et lavt CO2 udslip. Derudover er Guzzler måtten produceret på fabrik, der er i overensstemmelse med den europæiske Reach forordning, der har et fokus på at forbedre arbejdsgangen og beskytte menneskers sundhed og miljøet under produktionen. Du kan læse mere om REACH forordningen her

Udover, at måtten er fremstillet ud fra en miljørigtig tankegang, er måtterne yderst funktionelle og den ekstra forstærkede bagside og kanter tilsikrer, at måtten ligger godt fast på gulvet. Måtterne er lette at rengøre som end del af den daglige rengøring, minimerer mængden af skidt og fugt der trækkes ind på gulvene og efterlader indgangspartiet pænt og rent.

Du kan læse meget mere om vores miljørigtige måtter vi at klikke på linket her https://www.bbnnordic.dk/bbn-nordic-maatte-koncept/ eller du kan købe Guzzler måtten på vores webshop.

Del med dine venner