SIKKERHEDSFILM TIL ERHVERV

SIKKERHEDSFILM TIL ERHVERV OG BYGNINGSGLAS

BBN Nordic tilbyder rådgivning, salg og montage i hele Danmark af 3M´s og Solar Screen´s omfattende produkt program inden for sikkerhedsfilm til bygningsglas. Sikkerhedsfilm er en effektiv og økonomisk attraktiv måde at øge brudstyrken i glas som samtidig er meget diskret idet filmtyperne er glasklare. Sikkerhedsfilm monteres primært indvendigt på ruden men fås også som udvendige versioner hvis der ønskes beskyttelse mod f.eks. ridser og lignende.

Sikkerhedsfilm findes i forskellige tykkelser afhængt af hvilken brudstyrke og sikringsniveau/sikringsklasse der skal opnås. Vurdering sker ud fra den aktuelle glasflade der ønskes sikret og hvad der skal sikres imod. Sikkerhedsfilm er glasklare produkter og derfor ændres hverken lysindfald eller bygningens udseende. BBN Nordic har gennem de seneste mange år installeret sikkerhedsfilm på ambassader, større virksomheder, offentlige institutioner og hos private boligejere. Løsningerne har hjulpet mange kunder med at føle en større grad af tryghed og personlig beskyttelse samt forhindret indbrudsforsøg.

SIKKERHEDSFILM PÅ GLAS TIL ERHVERV MOD BRUD, SLAG OG INDTRÆNGEN

Ønskes en løsning mod indbrud, en generel forstærkning af glasset, sikring mod kast fra eksempelvis sten, slag og spark mm. vælges de kraftige indvendigt monterede sikkerhedsfilm fra 3M og Solar Screen. Disse filmtyper, f.eks 3M SS 140 eller Solar Screen Clear12c, giver en virkelig effektiv sikring og holder samtidigt glasset i et stykke ved brud. Således undgås glassplinter og oprydning efterfølgende. Hele konstruktionen kan også kantforsegles hvorved en ekstra beskyttelse og forstærkning opnås.

Montage af sikkerhedsfilm på glas til erhvervsbygninger giver følgende fordele:

Diskret foranstaltning mod indbrud/hærværk/trykpåvirkning
Undgå at skifte hele ruder til sikkerhedsglas
Minimerer flyvende glassplinter ved eksplosioner/trykpåvirkninger
Forstærker og styrker glasset med en ridsefri overflade
Økonomisk og attraktiv løsning med antisikrings-effekt
Ændrer ikke lysindfald og bygningens udseende og mindsker falmning

SIKKERHEDSFILM PÅ GLAS TIL ERHVERV MOD TRYKPÅVIRKNING OG BRUD

Skal vinduer sikres mod trykpåvirkning fra eksplosioner og ekstreme vejrforhold anbefaler vi 3M Ultra serie som bl.a. Ultra S800, der er en kraftig sikkerhedsfilm som udover at øge brudstyrken i glasset også forbedrer glassets fleksibilitet og bevægelse ved ydre påvirkninger. Disse filmtyper anvendes ofte i udvalgte risikozoner og hos virksomheder eller offentlige myndigheder som har et forhøjet trusselsniveau. Et af de forhold der forårsager størst personskade ved eksplosioner er flyvende glassplinter. Med Ultra sikkerhedsfilm på glasset holdes glasset i et stykke og øger sikkerheden markant for medarbejdere der sidder i en erhvervsbygning. Disse filmtyper bør altid kantforsegles efterfølgende så den samlede konstruktion forstærkes.

Kontakt os og høre nærmere om dine muligheder

Glas uden sikkerhedsfilm

Glas monteret med 3M Ultra sikkerhedsfilm
Glas monteret med 3M Ultra sikkerhedsfilm og sikkerhedsfuge