fbpx

SIKKERHED VED MONTAGE AF 3M SOLFILM

SIkkerhedsforanstaltninger i top ved montage af 3M solfilm

Her hos BBN Nordic udfører vi alle typer af opgaver med 3M solfilm. Om det er ovenlysvinduer, store glasfacader i flere meters højde, eller solfilm på vinduer i private hjem, kan vi klare det meste. Derfor går vi meget op i høj kvalitet, ordentlige arbejdsforhold og sikkerheden ved montering af 3M solfilm. Det er vigtig for os, at vores montørers sikkerhed under montering er i orden og er ikke noget vi kan se igennem fingre med.

Det er vigtigt for os, at vores montører og forbigående personers sikkerhed er i top. Derfor er vi hos BBN Nordic omhyggelige og besigtiger altid stedet hvor opgaven skal udføres, for at vurdere montagen, projektets omfang og, hvilke behov for personsikkerhedsforanstaltninger den pågældende opgave vil kræve.

Sikkerhed ved montage af 3M solfilm på facadeglas

Når der er tale om montering af solfilm på bygninger med store facadeglas partier skal der ofte bruges lift, stillads eller andre former for specialudstyr for at nå ruderne. Dette er noget vi hos BBN Nordic vurderer, når vi er ude at besigtige opgaven. Dette gør vi for at vurdere, hvilke sikkerhedsforanstaltninger vi skal gøre brug af ved opgaven. Ved montering af solfilm på facadeglas, når der bruges lift og stillads, vil der i ALLE tilfælde blive spærret af omkring liften under arbejdet, for at sikre forbipasserendes sikkerhed.

Hvis opgaven kræver yderligere sikkerhedsforanstaltninger, er det noget vi hos BBN Nordic aftaler individuelt fra opgave til opgave. Alle vores montører har stilladscertifikat og er rutinerede brugere af alle former for lifte.

komprimeret.Helena3

Sikkerhed ved montering af solfilm på ovenlys og tagvinduer

Ved montering af 3M solfilm på ovenlysvinduer, rytterlys, tagvinduer mv. kræves der specielle forholdsregler og sikkerhedsforanstaltninger.

Ved sådanne opgaver skal der altid etableres en lovlig og korrekt faldsikring og sikkerheden omkring arbejdet skal ligeså sikres. I nogle tilfælde, vil ekstra forankringspunkter skulle etableres på taget.

Vi vil hos BBN Nordic vurdere forholdene ved en besigtigelse på stedet for opgavens udførelse. Derudover samarbejder vi med flere professionelle virksomheder, hvis yderligere tiltag skal medtages i projektet.

DGI Byen Solfilm