GOD SIKKERHED VED MONTAGE AF SOLFILM

BBN Nordic udfører alle typer opgaver med solfilm. Høj kvalitet, ordentlige arbejdsforhold og sikkerhed omkring arbejdet under montage vægtes højt og opgaver besigtiges altid på stedet for vurdering af montagen, projektets omfang og behov for eventuelle personsikkerhedsforanstaltninger. Udover sikkerheden for vores medarbejdere og kunder tilstræber vi også det bedst mulige miljø under montagen for at kunne aflevere det optimale resultat på de projekter og for kunder som BBN Nordic arbejder med. Med denne tilgang kan du, som kunde, med ro i sindet stole på BBN Nordic er den optimale leverandør på alle områder i et projekt.

SIKKERHED VED MONTAGE AF SOLFILM PÅ FACADEGLAS

BBN Nordic løser opgaver til enhver bygning. Skal der bruges lift, stillads eller anden form for special materiel for at nå ruderne entrerer BBN Nordic med dette også. Stilladser og andre platforme anvender BBN Nordic også når der skal udføres større opgaver i højderne på facadeglas. Ved arbejde i lift og på stillads følges gældende personsikkerhedsprocedurer ved opstilling og anvendelse af disse.. Der vil i alle tilfælde afspærres omkring liften under arbejdet. Behov for yderligere sikkerhedsforanstaltninger kan aftales individuelt fra sag til sag. Alle vores montører har stilladscertifikat og er rutinerede brugere af alle former for lifte.

SIKKERHED VED MONTAGE AF SOLFILM PÅ OVENLYS OG TAGVINDUER

Montage af solfilm på ovenlys, rytterlys og lignende tagvinduer kræver specielle forholdsregler og sikkerhedsforanstaltninger. Der skal altid etableres den lovligt korrekte faldsikring og sikkerhed omkring arbejdet og i nogle tilfælde vil ekstra forankrings punkter skulle etableres på taget. BBN Nordic vil vurdere forholdene ved besigtigelse på stedet og samarbejder i den forbindelse med flere professionelle virksomheder hvis yderligere tiltag skal medtages i projektet. BBN Nordic arbejder kun ud fra vores APV omkring tagarbejde, hvor vi ved hver opgave sikrer at alle regler er overholdt.

Vil du høre mere om vores sikkerhedsforanstaltninger, kontakt os her: