SIKKERHED VED MONTAGE AF SOLFILM

SIkkerhedsforanstaltninger i top ved montage af solfilm

Her hos BBN Nordic udfører vi alle typer af opgaver med solfilm. Om det er ovenlysvinduer, store glasfacader i flere meters højde eller solfilm på vinduer i private hjem kan vi klare det meste. Derfor går vi meget op i høj kvalitet, ordentlige arbejdsforhold og sikkerheden ved montering af solfilm. Det er vigtig for os at vores montørs sikkerhed, under montering er i orden og er ikke noget vi kan se igennem fingre med.

Det er vigtigt for os at vores montører og forbigående personers sikkerhed er i top. Derfor er vi hos BBN Nordic omhyggelige og besigtiger altid stedet, hvor opgaven skal udføres for, at vurdere montagen, projektets omfang og hvilke behov for personsikkerhedsforanstaltninger den pågældende opgave vil kræve.

Sikkerhed ved montage af solfilm på facadeglas

Når der er tale om montering af solfilm på bygninger med store facadeglas partier skal der som ofte bruges lift, stillads eller andre former for specialudstyr for at nå ruderne. Dette er noget vi hos BBN Nordic vurderer når vi er ude og besigtige opgaven. Dette gør vi for at vurdere, hvilke sikkerhedsforanstaltninger vi skal gøre brug af ved opgaven. Ved montering af solfilm på facadeglas ved brug af lift og stillads vil, der i ALLE tilfælde blive spærret af omkring liften under arbejdet, for at sikre forbipasserendes sikkerhed.

Hvis opgaven kræver yderligere sikkerhedsforanstaltninger, er det noget vi hos BBN Nordic aftaler individuelt fra opgave til opgave. Alle vores montør har stilladscertifikat og er rutinerede brugere af alle former for lifte.

komprimeret.Helena3

Sikkerhed ved montering af solfilm på ovenlys og tagvinduer

Ved montering af solfilm på ovenlysvinduer, rytterlys, tagvinduer mv. kræver dette specielle forholdsregler og sikkerhedsforanstaltninger.

Ved sådanne opgaver skal der altid etableres en lovlig og korrekt faldsikring og sikkerheden omkring arbejdet skal ligeså sikres. I nogle tilfælde vil ekstra forankrings punkter skulle etableres på taget.

Vi vil hos BBN Nordic vurdere forholdene ved en besigtigelse på stedet for opgavens udførelse. Derudover samarbejder vi med flere professionelle virksomheder, hvis yderligere tiltag skal medtages i projektet.

Busk-i-lift