fbpx

Sikkerhed ved
montage af
3M solfilm

Korrekt montering af solfilm

montering solfilm

Sikkerhedsforanstaltninger ved montage af 3M solfilm

BBN Nordic udfører alle typer af opgaver med 3M solfilm. Om det er ovenlysvinduer, rytterlys, større glasfacader i flere meters højde, eller solfilm på vinduer i private hjem, kan vi klare det meste. Vi går meget op i at leverer en høj kvalitet og samtidig sikre ordentlige arbejdsforhold og sikkerhed under montering af solfilm. Derfor vil der til bestemte typer af montage opgaver kræves ekstra sikkerhedsforanstaltninger og forordninger som skal benyttes og etableres for at imødekomme gældende regler for personsikkerhed.

Vores montørers og andre personers sikkerhed skal varetages. BBN Nordic vil når det er påkrævet gøre opmærksom på situationer som kræver ekstra opmærksomhed og vil i alle tilfælde besigtige stedet hvor opgaven skal udføres for at vurdere montagen, projektets omfang og hvilke behov for personsikkerhedsforanstaltninger den pågældende opgave vil kræve. Typisk vil tagopgaver, ovenlys på tagkonstruktioner og rytterlys mm. kræve øget sikkerhed. BBN Nordic har samarbejde med certificerede sikkerhedsfirmaer der hjælper med løsninger hertil.

Sikkerhed ved montage af 3M solfilm på facadeglas

Når der er tale om montering af solfilm på bygninger med store facade glas partier skal der ofte bruges lift, stillads eller andre former for specialudstyr for at nå ruderne. Dette er noget vi hos BBN Nordic vurderer, når vi er ude at besigtige opgaven. Ved montage af solfilm på facade glas, vil der i ALLE tilfælde blive spærret af omkring lifte, stilladser mm. under arbejdet, for at sikre forbipasserendes sikkerhed.

Hvis opgaven kræver yderligere sikkerhedsforanstaltninger, er det noget vi hos BBN Nordic aftaler individuelt fra opgave til opgave. Alle vores montører har stilladscertifikat og er rutinerede brugere af alle former for lifte.

Sikkerhed ved montering af solfilm på ovenlys og tagvinduer

Ved montering af 3M solfilm på ovenlysvinduer, rytterlys, tagvinduer mv. kræves der specielle forholdsregler og sikkerhedsforanstaltninger.

Ved sådanne opgaver skal der altid etableres en lovlig og korrekt faldsikring og sikkerheden omkring arbejdet skal ligeså sikres. I nogle tilfælde, vil ekstra forankringspunkter skulle etableres på taget.

Vi vil hos BBN Nordic vurdere forholdene ved en besigtigelse på stedet for opgavens udførelse. Derudover samarbejder vi med flere professionelle virksomheder, hvis yderligere tiltag skal medtages i projektet.

Solfilm DGI Byen