Rådgivning om solfilm

Få den rigtige rådgivning inden du går igang med installation af
solfilm på vinduer

BBN Nordic levere, monterer og rådgiver omkring brugen samt effekten ved montage af solfilm på vinduer til virksomheder, offentlige institutioner samt til den private boligejere i hele landet.

Inden du går i gang med installation af solfilm på vinduer, tilbyder vi hos BBN Nordic rådgivning og et uforpligtende besøg, for at finde den helt rigtige løsning til dig. På den måde sikre vi, at dine/jeres behov og ønsker opfyldes. Vi lever af tilfredse kunder og derfor er det vigtig for os, at kunne give vores kunder en troværdig og korrekt rådgivning.

Hvorfor skal I som virksomhed vælge solfilm på vinduer?

Solfilm er en effektiv og energibesparende løsning for, at reducere varmeindfald fra solenstråler. Mange virksomheder, med store vindues partier oplever i stigende grad at kontorerne bliver overophedet i de varme sommermåneder. Hvilket har stor betydning for virksomhedens ansatte, som ved følge af varme lokaler kan opleve træthed, hovedpine og generelt blive utilpas, af det dårlige indeklima. Mange oplever at klimaanlægget arbejder på højtryk. Men har svært ved at følge med i forhold til, at nedbringe varmen på kontoret til en passende temperatur, som ikke er til genen for medarbejderne.

Med den korrekte solfilm kan varmeindfaldet reduceres med 80% og I vil opleve en markant forbedring i arbejdspladsens indeklima og arbejdsmiljø. Derudover vil I ved montering af solfilm opleve, at klimaanlægget ikke længere er på overarbejde. Og virksomheden kan se frem til, en større energibesparelse.

IMG_3846

3M Prestige 70E

Montage af solfilm

Solar Screen Titane 275 XC

Glassets egnethed til solfilm

Alt glas er forskellige og der findes i dag et hav af forskellige glastyper. Det kan have stor betydning på, hvilken solfilm der vil fungere bedste på lige netop den glastype I har, i jeres vinduer.  Derfor er det ikke retvisende nok at vurdere en solfilms effekt ud fra et datablad. Effekten af solfilm på vinduer skal måles ud fra den samlede konstruktion. Dette er for at give en korrekt vurdering af, hvilken solfilms type der passer til lige netop jeres glastype. For at sikrer, at I får den rigtige solfilm der passer til jeres glastype. Kommer BBN Nordic ud til jer og giver et uforpligtende tilbud på montering af den korrekte solfilm, på vinduer til jeres virksomhed.

Solfilms effekt på g-værdien i glasset

Når vi taler om g-værdien i glas er det et udtryk for, hvor stor varmetransmissionen er ind i bygningen, gennem glasset. Dvs. hvor stor procentvis solvarme, som kommer igennem vinduets rude. Jo højere g-værdi, jo mere varme tilføjer vinduet til lokalet/rummet. Ved opsætning af solfilm på vinduer, vil man opnå en nedsættelse af g-værdien i glasset. Det skyldes, at rudens evne til at reflektere varmen væk fra glasset forbedres og mindre varme vil komme gennem ruden. Hvilket betyder, at man kan vinke farvel til varme lokaler og dårligt indeklima på kontoret.

Vi tilbyder beregning af ændret g-værdi ved montering af solfilm mod varme, som beregnes og udføres af ingeniører fra 3M. Beregningen giver jer et retvisende billede af, hvad I kan forvente af forbedringer, ved montering af solfilm på vinduer. Derudover foretager 3M beregninger, der viser de ændrede værdier for varme absorbering, lystransmission og refleksion inde/ude ved montering af solfilm på vinduer.

Har du spørgsmål til solfilm?

Vi sidder klar med rådgivning

Undgå termisk sprængning i glasset ved montering af solfilm på vinduer

På bestemte vindueskonstruktioner samt ved visse interne og eksterne forhold, kan det medføre en for høj varmeabsorbering i glasset med solfilm, som kan medføre termisk sprængning i glasset. Derfor er det vigtigt, at vi hos BBN Nordic altid besigtiger bygningen før valg og anbefalinger af solfilmstype. I visse – men dog ganske få situationer, fraråder vi helt montage af solfilm på vinduer.  Såfremt vi vurderer at risikoen for termisk sprængning er til stede. Her vil vi komme med alternativ til solfilm, som kan være med til at give et bedre indeklima og arbejdsmiljø, ved varmereducering.

Når der skal vurderes om et vinduesglas er egnet til solfilm, skal der tages højde for eksterne og/eller interne forhold såsom afskærmning, varmekilder, skyggepåvirkninger, glastyper og størrelsen på ruden. Alt dette kan samlet set have en medvirkende faktor der kan spille en afgørende rolle i forbindelse med ophobning af varme i glasset. Derfor foretages der i visse tilfælde en stresstest, for at vurdere sandsynligheden for sprængninger. I stort set alle tilfælde, vil en udvendig montage løse problemet, idet varmen bliver reflekteret væk fra glasset og varmestrømmen gennem glasset mindskes.

IMG_3846

3M Prestige 70E

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.