PRIVATLIVSPOLITIK & DATA- OG COOKIE-POLITIK

DATA OG COOKIE-POLITIK

Ikrafttræden dato: 7. august 2018

BBN Nordic ApS driver hjemmesiden www.bbnnordic.dk

Denne side informerer dig om vores politikker vedrørende indsamling, brug og videregivelse af personoplysninger, når du bruger vores service og de valg, du har knyttet til disse data. Denne privatlivspolitik for BBN Nordic ApS er drevet af FreePrivacyPolicy.com.

Vi bruger dine data til at levere og forbedre vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne politik. Medmindre andet er defineret i denne privatlivsspolitik, gælder de udtryk, der anvendes i denne og har samme betydning som i vores vilkår og betingelser, der er tilgængelig fra https://www.bbnnordic.dk/.

Indsamling og brug af information

Vi samler flere forskellige typer information til forskellige formål for at give og forbedre vores service til dig.

Typer af data indsamlet

Personlig data
Under brugen af vores service kan vi bede dig om at give os visse personlige identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig (Personlig data). Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • Email-adresse
  • Fornavn og efternavn
  • Telefonnummer
  • Cookies og brugsdata

Brugsdata

Vi kan også indsamle oplysninger om, hvordan vores hjemmeside er tilgængelig og brugt (Brugsdata). Denne brugsdata kan indeholde oplysninger som din computers internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse), browstertype, browserversion, besøgte sider på hjemmesiden, tidspunktet og datoen for dit besøg, den tid, der bruges på disse sider, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Sporing og cookies

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktiviteten på vores hjemmeside og beholde visse oplysninger. Cookies er filer med en lille mængde data, som kan indeholde en anonym unik identifikator. Cookies sendes til din browser fra et websted og gemmes på din enhed. Sporingsteknologier, der også anvendes, er beacons, tags og scripts til at indsamle og spore oplysninger og forbedre og analysere vores hjemmeside.
Du kan instruere din browser til at afvise alle cookies eller angive, hvornår en cookie bliver sendt. Men hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge nogle dele af vores hjemmeside.

Eksempler på cookies, vi bruger:

  • Session Cookies: Vi bruger denne s til at betjene vores hjemmeside
  • Præference Cookies: Vi bruger denne til at huske dine præferencer og forskellige indstillinger
  • Sikkerhed Cookies: Vi bruger sikkerheds cookies til sikkerhedsformål

Brug af data

BBN Nordic ApS bruger de indsamlede data til forskellige formål:

  • At yde og vedligeholde vores hjemmeside
  • At underrette dig om ændringer i vores hjemmeside
  • At give dig mulighed for at deltage i interaktive funktioner i vores hjemmeside, når du vælger at gøre det
  • At yde kundeservice og support
  • At give analyse eller værdifuld information, så vi kan forbedre vores hjemmeside
  • At overvåge brugen af vores hjemmeside
  • At opdage, forhindre og adressere tekniske problemer

Overførsel af data

Dine oplysninger, herunder personlige data, kan overføres til – og vedligeholdes på – computere uden for din stat, provins, land eller anden statslig jurisdiktion, hvor lovgivningen om databeskyttelse kan afvige fra dem fra din jurisdiktion. Hvis du befinder dig uden for Danmark og vælger at give os oplysninger, skal du være opmærksom på, at vi overfører dataene, herunder personlige data, til Danmark og behandler det der.

Dit samtykke til denne privatlivspolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger, repræsenterer din aftale med denne overførsel.

BBN Nordic ApS vil tage alle nødvendige forholdsregler for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne privatlivspolitik, og ingen overførsel af dine personlige data vil finde sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelige kontroller på plads, herunder sikkerheden af dine data og andre personlige oplysninger.

Offentliggørelse af data

Lovkrav

BBN Nordic ApS kan i god tro oplyse dine personlige data om, at en sådan handling er nødvendig for at:

  • At overholde en juridisk forpligtelse
  • At beskytte og forsvare rettigheder eller ejendom hos BBN Nordic ApS
  • For at forhindre eller undersøge mulig overtrædelse i forbindelse med hjemmesiden
  • For at beskytte den personlige sikkerhed for brugere af hjemmesiden eller offentligheden

At beskytte mod juridisk ansvar

Sikkerhed af data

Sikkerheden af ​​dine data er vigtig for os, men husk på, at ingen overførselsmetode over internettet eller elektronisk lagringsmetode er 100% sikker. Mens vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerhed.

Serviceudøvere

Vi kan ansætte tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner til at vedligeholde vores hjemmeside, for at yde hjemmesiden på vores vegne, at udføre hjemmesiderelaterede tjenester eller at hjælpe os med at analysere, hvordan vores hjemmeside bruges. Disse tredjeparter har kun adgang til dine personlige data til at udføre disse opgaver på vores vegne og er forpligtede til ikke at offentliggøre eller bruge det til andre formål.

Analytics

Vi må bruge tredjeparts serviceudøvere til at overvåge og analysere brugen af vores Service.

Google Analytics

Google Analytics er en webanalysetjeneste, der tilbydes af Google, der sporer og rapporterer websteds trafik. Google bruger de indsamlede data til at spore og overvåge brugen af vores hjemmeside. Disse data deles med andre Google-tjenester. Google kan bruge de indsamlede data til at kontekstualisere og tilpasse annoncerne i sit eget annonceringsnetværk. Du kan ekskludere for at have gjort din aktivitet i tjenesten tilgængelig for Google Analytics ved at installere browsertilføjelsen til Google Analytics.

Tilføjelsen forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) fra at dele information med Google Analytics om besøgsaktivitet. For mere information om Googles privatlivspraksis, besøg venligst Googles privatliv og vilkår webside: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Links til andre websteder

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjeparts link, vil du blive henvist til den tredjeparts websted. Vi anbefaler kraftigt, at du gennemgår privatlivspolitikken for hvert websted, du besøger. Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivspolitikken eller praksis for tredjepartswebsteder eller tjenester.

Børns privatliv

Vores hjemmeside henvender sig ikke til nogen under 18 år.
Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra enhver under 18 år. Hvis du er forælder eller værge, og du er klar over, at dine børn har givet os personlige oplysninger, bedes du kontakte os. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet Personlige Data fra børn uden verifikation af forældres samtykke, tager vi skridt til at fjerne disse oplysninger fra vores servere.

Ændringer i denne privatlivspolitik

Vi kan opdatere vores privatlivspolitik fra tid til anden. Vi meddeler dig eventuelle ændringer ved at sende den nye privatlivspolitik på denne side. Vi meddeler dig via e-mail og eller en fremtrædende meddelelse på vores hjemmeside, før ændringen bliver effektiv og opdaterer “ikrafttræden dato” øverst i denne privatlivspolitik.

Du rådes til regelmæssigt at gennemlæse denne privatlivspolitik for eventuelle ændringer. Ændringer i denne privatlivspolitik er ikrafttræden, når de er publiceret på denne side.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os ved email:

  • info@bbnnordic.dk

PRIVATLIVSPOLITIK

BBN Nordic Privatlivspolitik
Denne Privatlivspolitik gælder fra 25. maj 2018

BBN NORDIC APS, Nyholms Allé 24, 2610 Rødovre er dataansvarlig for dine personoplysninger, og vi er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv jf. den nye persondataforordning (GDPR 2018).
For at kunne drive netop vores virksomhed er der visse personoplysninger, vi har behov for at behandle løbende. Overordnet set behandler BBN Nordic kun det der i loven defineres som almindelige personoplysninger.
Vores privatlivspolitik er derfor ment som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi anvender dem til.

Dette er vigtige oplysninger, så vi håber, at du vil tage dig tid til at læse dem.

HVORFOR MÅ BBN NORDIC REGISTRERE OG BEHANDLE OPLYSNINGER OM MIG?
Som privat virksomhed må vi registrere personoplysninger om dig for at kunne drive vores virksomhed. Vi skal grundlæggende bruge dine personoplysninger for at kunne:
• Oprette/betjene dig som kunde/leverandør herunder udarbejde tilbud, hjælpe og rådgive dig bedst muligt.
• Vedligeholde kontaktdata til brug for rådgivning, levering og fakturering.
• Projekthåndtering og efterfølgende after-sales service.
• Orientere dig om vores produkter og tiltag i BBN Nordic, hvis du forudgående har samtykket hertil (nyhedsbreve/markedsføring). Vær venligst opmærksom på, at du på ethvert tidspunkt kan afmelde dig nyhedsbrevet enten ved aktivt at afmelde det på afmeldingslinket i nyhedsmailen eller ved at kontakte vores dataansvarlige.
• Udføre HR-relaterede opgaver.
• Vi kan også behandle dine personoplysninger, hvis det er nødvendigt for os for at overholde en retslig forpligtelse eller en afgørelse fra en myndighed.
HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI FRA DIG?
Vi behandler det som defineres som almindelige personoplysninger, som du eller en anden part, eksempelvis din arbejdsgiver, har udleveret til os i forbindelse med egen henvendelse enten via webshop, telefon eller mail.
Oplysningerne anvendes og gemmes til det opfølgende arbejde såsom tilbudsgivning, transaktioner, projekthåndtering, markedsføring, HR-relaterede opgaver o.l.
Disse personoplysninger behandler vi for at kunne leve op til vores forpligtelser overfor dig i forbindelse med løsning af ovenstående ydelser/opgaver.
Typisk drejer det sig om disse almindelige personoplysninger:
• Navn, adresse, telefon, e-mail
• Betalingsoplysninger
• Fødselsdato og cpr-nummer (dette udelukkende ifm. HR-arbejde)
Vi kan også indsamle yderligere oplysninger om din brug af vores webshop gennem cookies og andre
lignende teknologier. BBN Nordics webaktiviteter følger den generelle lovgivning for Cookie-politik.
Vi behandler også dine oplysninger, til at udarbejde simpel statistik eller for at kunne udføre
kundetilfredshedsundersøgelser i BBN Nordic.
Når vi indhenter oplysninger om dig, vil vi altid fortælle dig, hvilke formål oplysningerne skal bruges til.

HVOR STAMMER MINE PERSONOPLYSNINGER FRA?
De oplysninger, vi registrerer om dig, kan komme fra forskellige kilder:
• Dig selv
• Din arbejdsgiver
• Eventuelle mellemled såsom forhandlere, administratorer, projektansvarlige o.l. i forbindelse med
salg/levering af produkter og projekter.

HVEM KAN MIN OPLYSNINGER BLIVE DELT MED?
Vi kan have behov for at dele oplysninger om dig med andre, men kun i det omfang, det er nødvendigt, og
kun de relevante oplysninger i det enkelte tilfælde. Som udgangspunkt deler vi kun oplysninger, hvis det er
nødvendigt for at kunne opfylde vores aftale med dig.
Vi deler dog også oplysninger, hvis vi har en forpligtelse til det ifølge lovgivningen – fx i forbindelse med
kontrol af evt. hvidvaskning – ligesom det kan forekomme, hvis vi har en legitim og berettiget interesse. Det
kan fx være i forbindelse med kundetilfredshedsmålinger.
Der kan være behov for at dele oplysninger med fx:
• Din arbejdsgiver
• Offentlige myndigheder, fx Politi, SKAT, ministerier, styrelser.
• Pengeinstitutter,
• Eksterne rådgivere, fx revisorer, advokater
Vi bruger tredjepartsleverandører til at udføre tjenester for os som f.eks. at levere infrastruktur og ITtjenester
(herunder men ikke begrænset til datalagring), behandle kredit- og betalingskorttransaktioner, at
yde administrativ kundeservice.
Ved udførelsen af disse tjenester kan tredjepartsleverandører have adgang til dine personlige data, men er
kun autoriseret til at behandle dem udelukkende på vores vegne og i overensstemmelse med vores
instruktioner. BBN Nordic har indgået databehandleraftaler med samtlige af disse tredjepartsleverandører.

HVORDAN BESKYTTER VI DINE PERSONOPLYSNIGNER?
Beskyttelse af dine personoplysninger er vigtigt for os, og alle personlige oplysninger, du giver os, gemmes
på sikre servere lokalt i virksomheden med backup på tredjepartsservere udelukkende placeret indenfor
EU.
Vi har implementeret følgende organisatoriske og tekniske sikkerhedsforanstaltninger lokalt i
virksomheden:
• Antivirus på alle it-systemer, der behandler personoplysninger.
• Backup af alle it-systemer, der behandler personoplysninger.
• Anvendelse af branchetypiske it-systemer til behandlingsaktiviteterne.
• Adgangsbegrænsning til personoplysninger, så der kun gives adgang, hvor det er nødvendigt.
• Databehandleraftaler med leverandører, der behandler personoplysninger på virksomhedens
vegne.
• Tavshedserklæringer med personale, der har behov for at behandle personoplysninger.
• Vejledning i sikker behandling af personoplysninger og informationsaktiver for personale med
adgang til informationssystemer.
• Eventuelle betalingstransaktioner vil blive krypteret af industristandard-teknologi og være
underlagt industriens generelle sikkerhedsstandarder.
Men selvom vi arbejder hårdt for at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere, at vores
sikkerhedsforanstaltninger forhindrer ethvert uautoriseret forsøg på at få adgang til, bruge eller
offentliggøre personoplysninger.
Vi har således interne nedskrevne procedurer til at beskytte mod tab, misbrug, uautoriseret adgang,
ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse af dine personoplysninger i tilfælde dette skulle ske.

HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?
Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger, så længe vi finder det nødvendigt for at opfylde vores formål
som tidligere beskrevet. Derefter vil vi slette dine personoplysninger. Eftersom vi behandler dine
personoplysninger til forskellige formål, vil den faktiske periode, hvor personoplysningerne gemmes, dog
variere.
Så længe der registreres aktivitet opbevares personoplysningerne permanent. Efter endt aktivitet
opbevarer vi dine oplysninger i min. 5 år + indeværende kalenderår, det sker med baggrund i de generelle
forældelsesregler(bogføringsloven).
I visse tilfælde opbevarer vi personlige oplysninger helt op til 15 år grundet diverse garantiordninger på de
ydelser/produkter BBN Nordic leverer.

HVILKE RETTIGHEDER HAR JEG?
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af
oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.
• Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at se de oplysninger, som vi behandler om dig
• Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få rettet forkerte oplysninger om dig selv
• Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige
generelle sletning. Det gælder dog ikke oplysninger, som er nødvendige for samhandelen, så længe du
er kunde hos os
• Ret til begrænsning af behandling
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til
at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring –
med dit samtykke eller fx med henblik på at behandle et krav fra din side
• Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine
personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte
markedsføring
• Ret til at få sendt dine oplysninger til dig selv eller en anden dataansvarlig
Du har i visse tilfælde ret til at få en fil med dine personoplysninger hos os i et almindeligt anvendt
digitalt format samt at få overført disse personoplysninger fra os til en anden dataansvarlig.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du
finder på www.datatilsynet.dk.

HVORDAN KONTAKTER JEG JER?
BBN Nordic er overordnet dataansvarlig for registreringen og behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

BBN Nordic ApS
Nyholms Allé 24
2610 Rødovre
CVR-nr.: 16781835
Telefon: 36468416
Mail: info@bbnnordic.dk

Skulle du have spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at henvende dig til
vores persondataansvarlige:
Adm. Direktør Frank Nordgren.
36468416 / 20807637
Mail: Fn@bbnnordic.dk