PRESTIGE SOLFILM

3M Prestige Solfilm - glasklar solfilm til vinduer

Den unikke 3M Prestige solfilm er en serie, der består af 4 forskellige typer solfilm, herunder har vi 3 til udvendig montering og en til indvendig montering.  

Til indvendig montering har vi Prestige 70 solfilm, som kan monteres på enkeltlagsruder samt på 2 lags termoruder uden lavenergicoating. Dog er det i meget få tilfælde, at vi anbefaler at få en solfilm på indersiden af en rude, da man får en forhøjet risiko for termisk sprængning i glasset. 

Til udvendig montering har vi Prestige 90E, Prestige 70E og Prestige 40E solfilm. Disse 3 typer solfilm, er de absolut mest anvendte solfilm i vores sortiment. Dette skyldes udelukkende at 3M prestige udvendig solfilm, er markedets bedste med dens funktionalitet og designmæssige egenskaber. Derudover kan Prestige solfilm til udvendig montering, monteres på stort set alle glastyper.  

Prestige solfilmens primære funktion

Den primære funktion for Prestige solfilm, er varmereduktion. Solfilmen er udviklet med en unik og patenteret nanoteknologisk platform, som giver høj varmereduktion og samtidig bevarer lysindfaldet ind i lokalerne. Det betyder, at man ved montering af bestemte solfilm fra prestige serien ikke vil få noget nævneværdigt tab af lysindfald gennem vinduerne. Ved montering af solfilm, vil man kunne få en varmereducering på helt op til 77%. Det hjælper virksomheder og private hjem til et langt bedre indeklima og arbejdsmiljø.  

Når man monterer Prestige solfilm vil reduceringen af IR (infrarøde stråler fra solen) afvises med op til 97%. Det betyder at karme, gulve og møbler der står tæt på vinduet ikke vil blive opvarmet og være med til at afgive varme ud i rummet.  

-

3M Prestige 70E

3M Prestige 70E

Solfilm-Peter-montere-web

Anvend solfilm for at sikre et bedre indeklima

Hos BBN Nordic oplever vi, at flere og flere virksomheder samt private anvender solfilm mod varmeproblematikker. Prestige solfilm som løsning bliver i højere grad anerkendt og accepteret som en økonomisk attraktiv og funktionel måde til, at forbedre indeklimaet på arbejdspladsen og i private hjem. Når du anvender en solfilm til udvendig montering er den næsten ikke til at se og har en stor glasklarhed. Det betyder, at du bevarer det naturlige lysindfald, som er meget vigtigt for den indendørs trivsel, men også at du ikke ændrer på bygningens udseende.  

Samtidig er Prestige-serien opbygget metal som gør, at refleksionen på ruden forbliver ens efter at solfilmen er monteret. Den metalfrie opbygning i solfilmen, giver ingen forstyrrelse i signaler til/fra mobiltelefoner mm.  

Falmning af møbler, gulve, gardiner, tæpper ect. afhjælpes idet solfilmen reducerer UV stråler med 99,9%. Dette ser mange som en stor fordel især i private hjem, hvor det ofte kan være  til stor gene og ærgrelse når dyre møbler og inventar ødelægges eller misfarves når solen stråler rammer over en periode. 

7 fordele ved 3M Prestige solfilm til vinduer:

  1. Behageligt indeklima og arbejdsmiljø 
  2. Giver bedre trivsel og velvære for medarbejdere på arbejdspladsen 
  3. Forbedrer effektiviteten og koncentrationen for ansatte
  4. En bolig du kan opholde dig i når solen skinner 
  5. Økonomisk attraktiv løsning på et stort problem 
  6. Miljørigtig løsning – besparelser på klimaanlægget, forbrug af kWh samt udledning af CO2.
  7. Lang holdbarhed og garanti

    Der ydes helt op til 10 års total garanti på Prestige-serien. BBN Nordic er autoriseret montør af 3M Prestige solfilm.  

Har du spørgsmål til Prestige solfilm?

Vi sidder klar med rådgivning

De enkelte solfilms egenskaber

3M Prestige 70

Denne solfilm anvendes indvendigt på ruden og er stort set glasklar. Prestige 70 anvendes udelukkende på ældre vinduer uden energicoatning. Det kan være palæruder i enkelt lags glas, på forsatsruder i enkelt lags glas eller ældre termoruder fra før 1995. Enkeltlags butiksruder eller ruder i hærdet glas, kan ligeledes monteres med Prestige 70 solfilm.  
 

Eksempler på bygningstyper kan være fredede bygninger, slotte, museer og andre historiske bygninger der anvendes til kontor og erhverv. 

Total solenergi afvisning: fra 50% – Reduktion af IR stråler: 97% – UV-reduktion: 99,9% 

3M Prestige 90E

Glasklar udvendig solfilm, som kan monteres på alt slags glas. Giver en god varmereducerende effekt og ses ikke på ruden. Denne solfilm er ideel til butikker med udstillingsvarer i vinduerne, som udsættes for meget sol, til beskyttes mod falmning. Det kan eksempelvis være til tøj og sko butikker, møbelforretninger, fødevarer butikker og lignende.  

Total solenergi afvisning: fra 36% – Reduktion af IR stråler: 97% – UV-reduktion: 99,9%

komprimeret.Peter

3M Prestige 70E

solfilm sikkerhed ved montage 3

3M Prestige 70E

Den mest anvendte udvendige Prestige solfilm til både erhverv og privat bolig. Solfilmen ses stort set ikke på ruden og tilbyder høj varmereduktion og bevarelse af lysindfaldet. Med Prestige 70E solfilm på vinduerne opnås den perfekte kombination af maksimalt lysindfald og varmeafvisning. Denne solfilm anvendes til alle former for vinduer og bygningstyper, nyere erhvervsbyggeri, alt facade glas, ovenlys glas, tagvinduer / rytter lys på erhverv og kontor ejendomme. Private boligejere med nyere huse eller lejligheder, anvender i stor udstrækning også denne solfilm til deres hjem.   

Total solenergi afvisning: fra 52% – Reduktion af IR stråler: 97% – UV-reduktion: 99,9% 

3M Prestige 40E

Prestige 40E solfilm anvendes på vinduer, hvor der udover ønsket om varmereducering er et behov for at sænke lysindfaldet og mindske generende stråler og blænding fra solen. Denne solfilm er tonet og dæmper derfor lysindfaldet en smule. Filmen tillader dog fortsat en stor mængde lys, at trænge ind i lokalerne og efterlader et behageligt varmt udtryk indefra. Prestige 40E, er den Prestige solfilm med den højeste varmereducerende effekt. 

Total solenergi afvisning: fra 61% – Reduktion af IR stråler: 97% – UV-reduktion 99,9% 

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.