fbpx

Prestige
solfilm

Bevar det naturlige lysindfald

3m solfilm

Prestige Solfilm - glasklar 3M solfilm til vinduer

Den unikke 3M Prestige solfilm er en serie, der består af 4 forskellige typer: Prestige 70 solfilm til indvendig montage på enkeltlagsruder og 2-lags termoruder uden lavenergicoating. Derudover Prestige 90E, Prestige 70E og Prestige 40E solfilm som er til udvendig montage på ruden. Disse 3 filmtyper er de absolut mest anvendte i vores sortiment. Dette udelukkende fordi prestige seriens udvendige 3M solfilm har markedets bedste funktionelle og designmæssige egenskaber. Og så kan de monteres på stort set alt slags glas.

Prestige solfilmens primære funktion

Den primære funktion med Prestige solfilm er varmereduktion. Solfilmen er udviklet med en unik og patenteret nanoteknologisk platform som giver høj varme reduktion og samtidig bevarer lysindfaldet i lokalerne. Med en samlet varmeafvisnings procent på helt op til 80% vil især de udvendige 3M solfilm hjælpe godt på vej mod et langt bedre indeklima og arbejdsmiljø. 97% af IR (infrarøde stråler/lys) afvises. IR stråler er den direkte varmepåvirkning, der føles fra solen hvis man er placeret tæt på ruden eller opholder sig foran vinduerne. Ligeledes vil en reduktion af IR stråler sørge for, at karme, gulve, møbler mm ikke opvarmes og afgiver varme hvis solen har bagt over en længere periode. Dette er afgørende for, at 3M Prestige solfilm sikrer en behagelig inde temperatur.

 

Montering af 3m solfilm

3M Prestige 70E

3m solfilm

3M Prestige 70E

Anvend 3M solfilm for at sikre et bedre indeklima

Anvendelse af solfilm mod varmeproblematikker på arbejdspladser og i private boliger, bliver i højere grad anerkendt og accepteret som en økonomisk attraktiv og funktionel ideel løsning. 3M Prestige solfilm har været medvirkende årsag til, at produkterne anvendes bredere og henvender sig til endnu flere virksomheder og bygningstyper. Især de udvendige solfilm er utrolig populære da de er stort set glasklare. Det har den helt afgørende fordel, at det naturlige lysindfald bevares, bygningens eller boligens æstetik bevares og udseendet opleves ikke anderledes hverken indefra eller udefra. Samtidig er Prestige uden metal, som gør at refleksionen på ruden forbliver ens efter at solfilmen er monteret. Den metalfrie opbygning i solfilmen giver ingen forstyrrelse i signaler fra mobiltelefoner mm.

Falmning af møbler, gulve, gardiner, tæpper mm afhjælpes idet Prestige solfilm reducerer UV stråler med 99,9%. Dette er en stor fordel især i private boliger, hvor det ofte er til stor gene og ærgrelse når dyre møbler og inventar ødelægges og misfarves, når solen stråler rammer over en periode.

10 fordele ved 3M Prestige solfilm til vinduer:

 1. Behageligt indeklima og arbejdsmiljø 
 2. Giver bedre trivsel og velvære for medarbejdere på arbejdspladsen 
 3. Bevarer lysindfaldet i lokalet 
 4. Ændrer ikke på bygningens udseende 
 5. Forbedrer effektiviteten og koncentrationen for ansatte
 6. En bolig du kan opholde dig i når solen skinner
 7. Mindsker falmning af møbler, gulve, inventar mv. 
 8. Økonomisk attraktiv løsning på et stort problem 
 9. Miljørigtig løsning – besparelser på klimaanlægget, forbrug af kWh samt udledning af CO2.
 10. Lang holdbarhed og garanti

  Der ydes helt op til 10 års total garanti på Prestige-serien. BBN Nordic er autoriseret montør af 3M Prestige solfilm.  

Har du spørgsmål til 3M solfilm?

Vi sidder klar med rådgivning

De enkelte 3M solfilms egenskaber

3M Prestige 70

Denne 3M solfilm anvendes indvendigt på ruden og er stort set glasklar. Prestige 70 anvendes udelukkende på ældre vinduer uden energicoatning. Det kan være palæruder i enkeltlags glas, på forsatsruder i enkeltlags glas eller ældre termoruder fra før 1995. Enkeltlags butiksruder eller ruder i hærdet glas, kan ligeledes monteres med Prestige 70 solfilm.  
 

Eksempler på bygningstyper kan være fredede bygninger, slotte, museer og andre historiske bygninger der anvendes til kontor og erhverv. 

Total solenergi afvisning op til:  59% – Reduktion af IR stråler: 97% – UV-reduktion: 99,9% 

3M Prestige 90E

Glasklar udvendig solfilm, som kan monteres på alt slags glas. Giver en god varmereducerende effekt og ses ikke på ruden. Denne 3M solfilm er ideel til butikker med udstillingsvarer i vinduerne, som udsættes for meget sol og til beskyttes mod falmning. Det kan eksempelvis være til tøj- og skobutikker, møbelforretninger, fødevarebutikker og lignende.  

Total solenergi afvisning op til: 60% – Reduktion af IR stråler: 97% – UV-reduktion: 99,9%

solfilm montering

3M Prestige 70E

3M solfilm prestige

3M Prestige 70E

Den mest anvendte udvendige Prestige solfilm til både erhverv og privat bolig. Solfilmen ses stort set ikke på ruden og tilbyder høj varmereduktion og bevarelse af lysindfaldet. Med Prestige 70E solfilm på vinduerne, opnås den perfekte kombination af maksimalt lysindfald og varmeafvisning. Denne solfilm anvendes til alle former for vinduer og bygningstyper i nyere erhvervsbyggeri samt på alt facadeglas, ovenlysglas, tagvinduer og rytterlys på erhvervs- og kontorejendomme. Private boligejere med nyere huse eller lejligheder, anvender i stor udstrækning også denne solfilm til deres hjem.   

Total solenergi afvisning op til: 71% – Reduktion af IR stråler: 97% – UV-reduktion: 99,9% 

3M Prestige 40E

Prestige 40E solfilm anvendes på vinduer, hvor der udover ønsket om varmereducering er et behov for, at sænke lysindfaldet og mindske generende stråler og blænding fra solen. Denne solfilm er tonet og dæmper derfor lysindfaldet en smule. Filmen tillader dog fortsat en stor mængde lys, at trænge ind i lokalerne og efterlader et behageligt varmt udtryk indefra. Prestige 40E, er den Prestige solfilm med den højeste varmereducerende effekt. 

Total solenergi afvisning op til: 77% – Reduktion af IR stråler: 97% – UV-reduktion 99,9% 

udvalgte solfilm referencer

Se vores udvalgte solfilm referencer ved at klikke på de enkelte billeder under eller klik på knappen herunder for at se alle vores referencer.