Vil du høre mere?

Effektive indgangsmåtter – uanset hvor du går

MÅTTER TIL ENHVER BYGNING OG FORMÅL

Valg af korrekt måttesystem giver bygningen et flot og indbydende indgangsparti. Derudover kan der opnås åbenlyse fordele som mindre vedligeholdelse af gulve og indendørs arealer samt besparelser på driftsudgifter til f.eks. rengøring og lejeudgifter på måtter.

BBN Nordic rådgiver tilbyder uforpligtende opmåling og rådgivning om det korrekte valg af måttesystem og derved også besparelsesmuligheder ud fra et bredt sortiment af kvalitetsmåtter til professionelt brug hos erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

Ved leje af indgangsmåtter kontraktbindes man typisk for 3-4 år ad gangen. Erfaring fra tidligere referencer viser, at der ved overgang fra leje- til eje-løsning spares penge på driftsbudgettet allerede efter 1 år. Da der gives helt op til 5 års holdbarhed på visse af måttetyperne, er der mulighed for at spare helt op til 80%!

Vi tilbyder stort set alt inde for måtter. Vores sortiment omfatter – udover indgangsmåtter – faste måtter til foyer og fordybninger i gulve, logomåtter med print, ergonomiske aflastningsmåtter til produktion og vådområder, skridsikre måtter til køkkener, sportsfaciliteter og udendørs ramper, skridsikring til trapper og gangarealer samt specialmåtter til eksempelvis sterile og rene rum. BBN Nordic yder helt op til 5 års garanti på løsningerne.

Sortimentet omfatter:

BBN Nordics egne autoriserede montører tilpasser måtterne på stedet og sørger for rengøring forinden samt bortkørsel af eksisterende belægning, hvis dette ønskes.

Alle produkter leveres i kvalitetsmaterialer fra førende producenter og er udviklet så de nemt kan rengøres i forbindelse med den daglige rengøring. Produkterne har en meget kort tørretid i våde perioder. Valg af måttesystem vurderes efter trafik- og skridtaflastning.