NYHEDER FRA BBN NORDIC

NYHEDER

Her kan du læse om nyheder fra BBN Nordic.

Vil du være opdaterede på nyheder i BBN Nordic? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her, hvor du desuden kan få et indblik i vores forskellige tilbud og kampagner.

Ny Cover Styl’-video!

Den 15/1 2019:

I samarbejde med Bifrost Productions har BBN Nordic fået lavet en video, der omhandler vores folier fra Cover Styl’. Folier fra Cover Styl’ er den perfekte og økonomiske løsning til at renovere, forny og skabe nyt liv i omgivelserne. Se i videoen her, hvordan folierne transformerer hotelværelserne i Crowne Plaza Copenhagen Towers:

Lancering af ny webshop!

Den 2/1 2019:
I BBN Nordic er vi glade for at kunne byde jer alle velkommen til vores nye webshop! Shoppen er blevet lanceret med et nyt og mere brugervenligt design, hvor du kan oprette dig som enten privat- eller erhvervskunde. Her kan du bestille produkter fra 3M, Notrax, Tesa og Olfa. Opret dig allerede nu som kunde på vores webshop, og få et indblik i alle vores kvalitetsprodukter! Vi ser frem til at byde dig velkommen på BBN Shoppen!

Ny webshop på vej!

Den 6/11 2018:

I BBN Nordic arbejder vi på højtryk for at kunne lancere vores nye webshop inden jul.
Den nye webshop fremgår i et brugervenligt design, og vil give dig et væsentligt bedre overblik over alle vores produkter. På den nye webshop kan du oprette dig som privat- eller erhvervskunde, og bestille varer fra vores forhandlere og naturligvis også vores egne produkter i BBN Nordic.

    Vil du høre mere?