fbpx


Montering af
solfilm i
København

Få et bedre indeklima med solfilm på vinduerne

Montering solfilm København

REDUCER VARMEN MED MONTERING AF SOLFILM PÅ VINDUERNE

Hos BBN Nordic tilbyder vi rådgivning, salg og montage af solfilm i København og omegn. Vi har mere end 30 års erfaring med montering af solfilm til erhvervsbygninger samt private boliger. Vores dygtige montører, er alle autoriserede solfilmmontører, som sikrer et korrekt og pænt resultat med montage af solfilm.

Vi udfører solfilmsopgaver for erhverv samt hos private, som har til formål at løse varmeproblematikker. Varmeproblematikker ses mere og mere hos virksomheder, da større brug af facadeglas i dag bliver benyttet på nyere bygninger. Dette giver oftest meget varme kontorer, hvor klimaanlægget ikke kan følge med. Med solfilm på ruderne, vil du kunne nedsætte varmeproblematikken på kontoret markant og give et langt bedre arbejdsmiljø til glæde for dig selv og dine kollegaer/ansatte.

Hos BBN Nordic udfører vi både mindre og større projekter i København. Vi står klar med professionel rådgivning samt vejledning for at sikre, at du får den helt rigtige solfilms- løsning.

Vi har stor erfaring med specialopgaver i hovedstadsområdet og har udført mange opgaver for mange større og mindre danske virksomheder, der har oplevet en markant forbedring af indeklimaet på arbejdspladsen, efter montering af solfilm.

Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder, samt hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre indeklimaet med fx montering af solfilm i København.

Du kan også læse mere om solfilm til virksomheder og private hjem under menu feltet solfilm.

Montering solfilm København

KONTAKT OS for montering af solfilm i Hovedstadsområdet

Skab et bedre indeklima med solfilm