fbpx


Montering af
solfilm i
Århus

Vi monterer solfilm i hele Danmark

Solfilm i Århus

REDUCER VARMEN - FÅ MONTERET SOLFILM PÅ VINDUERNE

Hos BBN Nordic tilbyder vi montering af solfilm i Århus samt omegn. Vi har mere end 30 års erfaring med montering af solfilm på biler, erhvervsbygninger samt hos den private boligejer. Vores professionelle og autoriserede montører sikrer, at solfilmen bliver monteret korrekt.

Vi udfører montage af solfilm i Århus og omegn. Har du spørgsmål til solfilm i Århus sidder vi klar til at rådgive dig til den helt rigtige solfilms løsning, som passer til dine behov og ønsker.

Solfilm er en effektiv måde at skabe et bedre indeklima på kontoret eller i det private hjem, og løser ofte varmeproblematikker effektivt. Vi udfører hos BBN Nordic, både større og mindre monterings-opgaver med solfilm for både private og erhverv og har i dag hjulpet mange virksomheder og danske hjem til et behageligt indeklima. Vores dygtige montører udfører monteringen af solfilm og efterlader altid et professionelt og pænt resultat.

Udover montage af solfilm, har vi også stor erfaring med montering af sikkerhedsfilm, samt foliedekoration. Vi har udført opgaver for større og mindre virksomheder. Derudover har vi et bredt udvalg af måtteløsninger og hjælper i dag private virksomheder samt offentlige institutioner til at finde frem til den helt rigtige måtteløsning der dækker deres behov.

Ønsker du at høre mere om solfilmsmontage eller nogle af vores andre services er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan fange os mandag-torsdag fra kl. 08.00-16.00 og fredag fra kl. 08.00-15.30 på telefon 36468416 eller på mail info@bbnnordic.dk.

Da kan læse mere om solfilm til private samt til virksomheder under “Solfilm til private” og “Solfilm til erhverv” 

3m solfilm

Få et uforpligtende tilbud på Montage af solfilm

Sænk varmen på kontoret eller i hjemmet markant med solfilm på vinduer