Vil du høre mere?

BREDT UDVALG AF MARKISER

MARKISER

 Uforpligtende inspirationsbesøg, rådgivning & tilbud

Markiser er mange virksomhedsejeres bedste ven. Fordi den reder dig, dine kunder og produkter

– Både når solen steger og når regnen styrter ned.

Det ustadige vejr i Danmark gør markiser til en god investering. Når solen bager på en varm sommerdag, vil en markise gøre at shoppende vælger din café, frem for konkurrenten på den anden side af gaden.

Har du en butik i byens gågade er det vigtigt at dine varer bliver beskyttet fra regnen. Markisen sørger hurtigt for at dine vare kommer i tørvejr.

Uanset din situation, hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning

– Også hvis der skal grilles hjemme på terrassen.

Altid en unik løsning til dit behov

BBN Nordic har flere års erfaring med salg, rådgivning og montering af markiser til kunder med mange forskellige behov. Ejer du for eksempel en café, er din markise med til at sikre at kunderne vælger netop din café på en varm sommerdag – og ikke smutter over til konkurrenten.

Men hvad skal den kunne – og hvordan skal den se ud?

Når du køber din nye markise hos os vælger du altid mellem flotte farver og smukke designs. Farver og designs der passer til netop din indretning og dit miljø. Om det er til din café, kontorer eller tøjforretning er ikke afgørende. Vi sørger altid for at du får en unik, flot og funktionel løsning – ud fra dit behov.

Du vælger mellem:

  • Mange forskellige størrelser og farver
  • Fritstående på stolper eller montering på væg
  • Forskellige typer af materialer til dug
  • Med eller uden motor (og fjernbetjening)

B25 Standard, Prestige & Elite

B25 er en kassettemarkise, der takket være sine kompakte dimensioner og velgennemtænkte design, passer perfekt til enhver facade. Den helt lukkede kassette, som er fremstillet i korrosionsbestandig pulverlakeret ekstruderet aluminium, beskytter stoffet og de mekaniske komponenter optimalt under alle vejrforhold.

B27, Prestige & Elite

B27-serien repræsenterer et moderne, rektangulært design. Alle tre modeller er stilfulde varianter af den teknisk identiske B25-serie. Designet med specielle anvendelsesmuligheder in mente, er denne rektangulære form arkitektens absolutte favorit til moderne huse og bygninger. Markiserne kan tilmed indbygges i facaden.

B29

Denne markise har unik dobbelthældning som kan monteres lavt, selv over døre der åbner udad. Med et ekstra udfald på 8° er den også en ideel løsning til balkoner, eller når solen står lavt. Den helt lukkede kassette beskytter dugen, komponenterne og de mekaniske styredele fra alle typer af vejrlig og insekter, når markisen er kørt ind.

B50 – Designmarkisen

B50 har en kompakt og helt lukket kassette, som brillerer ikke kun æstetisk, men også teknisk. De er tilgængelig op til 5,5 m. i bredden med et udfald på max. 3 m. Markisen monteres ved blot at hægte den på væg- eller loftsbeslagene, der altid er placeret ved markisens ender. Med en indstillelig møtrik, kan hældningen nemt justeres til max. 45°.

B126

B126 er en markise med sidestyr til udestuer og glastage med hældning. Det unikke sidestyr med teleskop-funktion giver mulighed for et udfald på op til 1,25 m ud over taget af din udestue, hvorved solpåvirkningen på de lodrette glaspartier reduceres. Den specielt designede kassette forhindrer blade og snavs i at blive rullet op med stoffet.

B127

B127 er et fleksibelt markisesystem til udestuer, hvor skinnerne kan installeres op til 1 m fra kanten af udestuen. Med dene unikke konstruktion kan udestuer med skrå hjørner dækkes helt. B127 fås også med en teleskop-funktion, der giver mulighed for et udfald på op til 1,25 m ud over kanten af taget, hvilket giver solafskærmning af de lodrette glaspartier.

B20/B21

B20 og B21 og er semi-lukkede kassettemarkiser i prisvenligt budgetniveau. B20 er udviklet til loftmontering og fås med en hældning mellem 5° og 40°. B21 kan monteres med en hældning på op til 60°, hvilket er ideelt, når solen står lavt på himlen. De passer til enhver altan pga. det fremragende og kompakte design.

Twinstor

Twinstor’en laver skygge, hvor end du ønsker det. Dette fritstående produkt er sikret med to jordankre eller galvaniserede blomsterkasser og er den ideelle løsning til fuldt ud at nyde din have og terrasse. Dugen og de mekaniske dele er beskyttet på en optimal måde takket være de to helt lukkede kassetter.

Gratis & uforpligtende:

Inspirationsbesøg

Vores specialist besøger dig, lytter til dine behov og analyserer miljøet

Rådgivning

Under og efter inspirationsbesøget vil du blive rådgivet af vores specialist

Tilbud

Til sidst vil vores specialist give dig et uforpligtende tilbud ud fra en samlet vurdering

Kontakt os (uforpligtende) nu

Vi sidder klar til at hjælpe på telefon +45 3646 8416.

Mandag til torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-15.30

Du kan også kontakte os ved at udfylde kontaktformularen oppe i toppen.

Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig videre.