fbpx

Markiser

Markiser i elegant og tidsløst design
- skab det perfekte udeliv

B25 markise

Markiser Forlænger udesæsonen på terrassen

Hos BBN Nordic sælger og monterer vi markiser til den private boligejer, som ønsker at skabe hyggelige rammer på terrassen og prioritere udelivet i hjemmet. Med den helt rigtige markise som passer jeres behov og bolig, vil I opleve at boligens plads bliver udvidet og skaber et rum udenfor. Her ville i kunne nyde skygge og de sene sommeraftener i ly og læ fra vind og eventuelle små byger.

Vi har hos BBN Nordic sammensat et udvalg af markiser, der passer ind til alle typer af boliger. Alt efter hvilket udseende, design og æstetik din bolig har, kan vi hjælpe med at finde den helt rigtige markiseløsning, som passer perfekt til lige netop dit hjem.

Vores udvalg af markiser findes i forskellige varianter og design, som gør det muligt for os at imødekomme lige netop jeres behov.

 

 

B25 markise

Markise B25

Markise Sortiment

Markiser i høj kvalitet

Markise B27

Markiser af høj kvalitet til fornuftige priser

Hos BBN Nordic har vi stort fokus på at levere markiser af høj kvalitet til fornuftige priser. Derfor har vi valgt at tilbyde vores produkter fra førende producenter på markedet. Dette betyder at vores udvalg af markiser er konstrueret med stærke arme, solide dele og en kompakt kassette, der sikrer en lang holdbarhed samt en høj driftssikkerhed.

Når du står og skal vælge markise til din bolig, har du forskellige styringsmuligheder som omfatter drejestang, eldrevet motor med fjernbetjening, vægkontakt eller du kan styre din markise via app fra smartphone og tablet. Hos BBN Nordic, vil vi anbefale at du vælger din næste markise med motor, da det giver en langt bedre brugeroplevelse. Ligeledes vil du kunne tilgå din markise når du er uden for hjemmet.

Som tilvalg til din markise har du mulighed for at tilkøbe vindvogter, solsensor, lys i arme og kassette. Derudover kan du også tilkøbe en terrassevarmer, der kan monteres under markisen. Når du investerer i en markise, vil vi anbefale at du tilvælger vindvogter, da den sikrer at markisen automatisk kører ind når det blæser for meget. Det sikrer, at markisen ikke knækker og øger sikkerheden for dig og din familie.

Før du investerer i en markise

Inden du investerer i en markise, skal du være opmærksom på følgende forhold:

  • Væggens eller udhængets bæreevne – alt efter, hvor du ønsker at markisen skal monteres.
  • Hvilken størrelse samt bredde på markisen du ønsker.
  • Hvilken styreevne du ønsker at markisen skal have. Skal den være el drevet med motor eller med drejestang?
  • Hvor og hvordan kan du bedst muligt tilslutte markisen til el.
  • Udover markisens pris skal du være opmærksom på, at der er udgifter til montage af markisen samt eventuel el-arbejde, som skal foretages af en elektriker.

Har du brug for rådgivning til valg af din næste markise? Står vi hos BBN Nordic til rådighed for korrekt rådgivning og vejledning. Vi tilbyder et uforpligtende besøg med hjælp til opmåling og vurdering af bæreevne for væg eller udhæng. Derudover giver vi et uforpligtende tilbud på opgaven samt fremvisning af produktprøver i showroom i Rødovre.

Korrekt montering af markiser

For at sikre en korrekt og ansvarsfuld montering af din nye markise har vi et hold af montører, som sikrer at din markise bliver monteret korrekt. Udover vores egne montører har vi et samarbejde med montører på hele Sjælland, som har mange års erfaring med montering af markiser på en sikker og korrekt måde.

Montering af markiser

Markise B25

Har du spørgsmål til vores markiser?

Vi sidder klar til at rådgive dig

3 gode grunde til, hvorfor I skal anskaffe jer en markise til terrassen

Vi mener der især er 3 gode grunde til, hvorfor I skal investere i en markise til jeres terrasse og få mere ud af den danske sommer.

Markiser med gardin i forbommen

Markise B25 med rullegardin i for bommen

1. Forlænge ude-sæsonen med en kvalitetsmarkise

Når vi snakker om markiser findes de i mange størrelser og design. En fællesnævner for alle markiser vi tilbyder hos BBN Nordic er, at de skaber de bedste forhold for et skønt udeliv. Som vi har nævnt tidligere, udvider du med en markise boligen med et ekstra rum.

Her kan du skabe et behageligt område med skygge om sommeren, som giver dig mulighed for, at få meste ud af årets sommermåneder.  Ligeledes holder en markise lidt på varmen og med en terrassevarmer installeret sammen med markisen, vil aftener på terrassen blive længere og til større fornøjelse samt glæde for hele familien. 

Som tilvalg til din nye markise fra BBN Nordic, har du mulighed for at tilkøbe et elektrisk rullegardin til for bommen. Dette giver giver ekstra skygge på de varme sommerdage samt skygger mod den lavtstående aftensol. 

Udover at det elektriske rullegardin giver skygge og mere privatliv på terrassen, kan rullegardinet være med til at give læ for en let sommer-brise. Rullegardinet fås på udvalgte modeller som BBN Nordic forhandler.

2. Udendørs solafskærmning med mange funktioner

Når du investerer i en markise, investerer du i et produkt med en lang række funktioner og fordele. Med en markise skærmer du af for solen på terrassen og i boligen. Denne form for afskærmning giver store fordele på de varme sommerdage, hvor solen kan varme boligen op til en uudholdelig temperatur. Her har du mulighed for at skærme af for solen, og komme hjem til en bolig der er mere behageligt tempereret.

Med en udvendig solafskærmning får du en række fordele:

  • Du får en markise der skærmer af for solen langs huset
  • En markise der skaber skygger og forhindrer, at boligen bliver overophedet på de varme sommerdage
  • En markise giver læ for dug, stille regn samt en let brise
  • En markise tager ikke meget plads når den er rullet ind og med det rette kassettedesign vil det blive en del af husets facade på en pæn og stilren måde.

Markise B27

Markiser til private hjem

Markise B27

3. Få den bedste brugeroplevelse med din markise

For at få størst glæde og den bedste brugeroplevelse med din markise, anbefaler vi hos BBN Nordic at du vælger en markise med motor. Det betyder, at du ikke skal stå på en varm sommerdag med håndkraft og rulle dugen ud og ind igen. 

Med en markise der er motordrevet, kan du med et enkelt tryk på fjernbetjeningen styre markisen fra solsengen, når du har brug for skygge. Derudover kan du endda sidde inde i sofaen og rulle markisen ud, hvis solens skarpe lys skinner direkte ind i tv-skærmen og forstyrrer udsynet til yndlingsserien. 

Udover at en motordrevet markise giver dig mulighed for at skærme for solen næsten lige meget, hvor i huset du befinder dig. Giver en motordrevet markise dig også mulighed for at tilgå den når du er ude af huset. Via en app kan du rulle markisen ud, når du er ude af huset og på den måde kan du sikrer, at du kommer hjem til en tempereret bolig.

Endnu en fordel ved at vælge en motordrevet markise er, at den selv kan kører ind når det blæser for meget. Som tilvalg til din markise kan du købe en vindsensor, der registrerer når det blæser for meget til at markisen kan være ude og ruller dermed automatisk ind. Derfor anbefaler vi, at du tilkøber en vindsensor til din markise for at sikrer holdbarheden.

Stila logo