fbpx

Palladio
Markise

Stilfuld markise

Markise Palladio

Markise i tidløst design

Palladio markisens har kassette i aluminium af høj kvalitet med kædestyrede arme. Kassetten har en forstærket konstruktion, som giver en god beskyttelse af dugen og sikrer en lang holdbarhed. Denne markise er en populær model fra producenten Selt, der er kendt for deres høje kvalitet og tidløse design. Modellen kommer i en semi-lukket kassette som beskytter dugen.

Markisen Palladio har en semi-lukket kassette som har et pænt design, der passer til de fleste moderne husbyggerier. Markisens dug er lavet i akrylstof af høj kvalitet, som beskytter mod vand og snavs. Palladio markisen fås i 140 forskellige dug farver og designs, som gør det muligt for dig, at finde det helt rigtige udtryk der passer bedst til din bolig. Markise kassetten findes i 5 standardfarver hvid, beige, brun, antracit og sølv, ønsker du en helt special farve kan dette også lade sig gøre som et tilkøb.

Som tilkøb til Palladio markisen, kan man vælge en terrassevarmer der monteres under kassetten for at skabe endnu mere hygge og anvendelighed på terrassen. Vindvogter og solsensor kan ligeledes tilkøbes. Derved opnås automatisk indkørsel ved for høje vindhastigheder, og man mindsker sandsynligheden for skader på markisen. Solsensoren sørger for automatisk ind og udkørsel afhængig af solen.

Palladio kassette markise kan leveres med tungekant i for bommen såfremt der ønskes afskærmning i fronten af markisen. Målene på markisen få i en max bredde på 700cm og max udfald er 360cm. Selve kassetten måler 20,5×22,5cm når markisen er kørt ind og fylder derved ikke meget på væggen. Hældningen på markisen kan indstilles til mellem 5-50 grader.

Kan leveres med drejestang, motor med vægkontakt eller fjernbetjening. Kan tilsluttes Tahoma app og styres fra tablet eller telefon.

Palladio markise
Markise Palladio

Opslagsværk

Markise 

Kassette type

Max bredde

Max udfald 

Kassette – væg montering 
(BxH) 

Kassette – loft montering 
(BxH) 

Palladio

Semi kassette

7 m 

3,6 m 

22,5 x 20,5 cm 

24 x 22,6 cm 

Standard farver (RAL Farver):
RAL 9010 – Hvid 
RAL 9006 – Grå
RAL 71319 – Anodiceret /Alu
RAL 1015 – Creme
RAL 8014 – Brun