fbpx

Markise
Fanø

Pakkeløsning til en skarp pris
Fanø markise

holdbar og kraftig udendørs solafskærmning

Fanø markisen er en holdbar og kraftig markise, der er designet særligt til at modstå de danske vind- og vejrforhold, og samtidig tilbyde høj kvalitet til en pris, der passer til de fleste budgetter. Den semilukkede kassette med åben bagside fås i bredder fra 3 til 7 meter og med en udfoldning på 2,5 til 3,5 meter.

Du kan vælge mellem tre stelfarver – Anodiseret aluminium, hvid (RAL 9010) og antracit struktur (RAL 7016) – mens markisedugen leveres fra Tibelly ®, en producent kendt for høj kvalitet, og du kan vælge imellem mere end 70 forskellige farver til din Fanø markise. Længere nede på siden kan du se et lille udvalg af de farver, du kan vælge imellem. Kontakt os for at se hele udvalget af slidstærke duge. 

Til Fanø markisen medfølger der altid vægbeslag, en IO motor og IO fjernbetjening, der er inkluderet i markisens pris. Ønsker du at få en specifik pris på din ønskede markisestørrelse, er du velkommen til at kontakte os.

Med Fanø markisen får du en god slidstærk markise til en skarp pris.

Markiser Fanø
Markiser Fanø

Fanø Markisen - udvalgte dug farver:

Opslagsværk

Markise 

Kassette type

Max bredde

Max udfald 

Kassette – væg montering 

Fanø

Semi kassette

7,48 m 

3,5 m 

177,5mm x 224mm 

Standard farver (RAL Farver):
Anodiceret/ Alu 
RAL 9010/ Hvid
RAL 7016 ST/ Antracit struktur*
*Tillæg 1600 kr.

Markise Fanø

Montering af markisen

For at sikre en korrekt og ansvarsfuld montering af din nye markise har vi et hold af montører som sikrer at den bliver monteret korrekt. Ligeledes står vi til rådighed, med rådgivning samt et uforpligtende besøg så vi sammen kan måle op til din nye markise og sikrer at du får den helt rigtige markise som passer til dine behov. 

Markiser Fanø
Markiser Fanø