fbpx

Markise
Dakar

Stilfuld markise
Markise med motor

Dakar markisen med lukket kassette

Dakar markisen har kassette lavet i aluminium af høj kvalitet med kædestyrede arme og med ekstra bærearm til forstærkning af røret. Kassetten har en forstærket konstruktion, som giver en god beskyttelse af dugen og giver en generel lang holdbarhed. Denne markise er en populær model fra producenten Selt, der er kendt for deres høj kvalitet og tidløse design. Modellen kommer i en helt lukket kassette, der giver optimal beskyttelse af dugen og konstruktions dele.

Markisen er lavet i akrylstof af høj kvalitet, som beskytter mod vand og snavs. Det er muligt at vælge mellem 140 forskellige dug farver og designs, så du har mulighed for at finde den helt rigtige markise der passer til din bolig. Der kan som standard vælges mellem 5 kassettefarver, hvid, beige, brun, antracit og sølv. Ønskes helt speciel farve kan dette tilkøbes.

Som tilkøb til Dakar markisen, kan man vælge en terrassevarmer der monteres under kassetten for at skabe endnu mere hygge og anvendelighed på terrassen. Vindvogter og solsensor kan ligeledes tilkøbes. Derved opnås automatisk indkørsel ved for høje vindhastigheder, og man mindsker sandsynligheden for skader på markisen. Solsensoren sørger for automatisk ind og udkørsel afhængig af solen.

Dakar kassettemarkise kan leveres med tungekant i for bommen såfremt du ønsker afskærmning i fronten af markisen. Max bredde er 600cm og max udfald er 360cm. Selve kassetten måler 20,5×22,5cm når markisen er kørt ind og fylder derved ikke meget på væggen. Hældningen på markisen kan indstilles til mellem 5-40 grader.

Kan leveres med drejestang, motor med vægkontakt eller fjernbetjening. Kan tilsluttes Tahoma app og styres fra tablet eller telefon.

Markise Darkar
Markise forlæng sommeren

Opslagsværk

Markise 

Kassette type

Max bredde

Max udfald 

Kassette – væg montering 
(BxH) 

Kassette – loft montering 
(BxH) 

Dakar 

Fuld kassette

6 m 

3,6 m 

22,5 x 20,5 cm 

24 x 22,6 cm 

Standard farver (RAL Farver):
RAL 9010 – Hvid 
RAL 9006 – Grå
RAL 71319 – Anodiceret /Alu
RAL 1015 – Creme
RAL 8014 – Brun

kontakt os

Udfyld formularen nedenfor, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt