fbpx

Markise B50

Robust og elegant markise

Markise B50

Kompakt & Æstetisk MARKISE MED STRØMLINET DESIGN

B50 markisen er vores mindste markise til udendørs solafskærmning, i et ovalt design fra den Belgiske producent Brustor kendt for deres høje kvalitet og lækre design.

B50 markisen er kendt for sin kraftige kassette og arme, samt skarpe design. Du kan vælge mellem et væld af flotte farver, som giver dig mulighed for at skabe et personligt udtryk.

For optimal beskyttelse af komponenterne er der en helt lukket kassette. På denne måde forbliver både komponenterne og stoffet i deres oprindelige tilstand i meget lang tid – uanset vejret. Takket være sin robuste kasse har B50 en bredde på op til 5,5 m og et maksimalt udfald på 3 m. 

B50 markisen kan meget let monteres på væggen eller loftet med kun to støtter, som sidder i hver sin ende, hvilket er ideelt til lejligheder.

FORÅRS MARKISE KAMPAGNE: 

Fra d. 2 april og frem til 30 maj 2024, kan du få en gratis motor (værdi 5.500 kr.) med når du køber en B-25, B-27 eller B-50 markise. Kontakt os for mere information

Kontakt os

Skal du forlænge sommeren på terrassen?

Tilvalg til din markise

Teknologien i Brustor-markisen står ikke i vejen for et smukt design. B50 har et strømlinet design og er udstyret med en stærk foldearm med to stålkabler. Da et elegant design er meget vigtigt for os, tilbyder vi muligheden for at tilføje integreret LED-belysning i kassen eller i foldearmene (valgfrit).

Ligegyldigt om du vælger væg- eller loftmontering, er denne markise udstyret med en indbygget motor fra Somfy, der sikrer en meget let betjening med fjernbetjening eller via din smartphone.

Markisen kan tilpasses efter dine ønsker og fås i 4 standardfarver: hvid, RAL 7016, RAL 9001 og RAL 9005ST. Den sidste farve blev tilføjet på grund af den vedvarende tendens til at installere sorte rammer. Andre RAL-farver er mulige som tilvalg, så du kan vælge den farve, der passer bedst til dit hjem. 

Endelig kan du tilvælge en del ekstra udstyr til din B50 markise. Udover stemningsfuld LED-belysning kan du også tilføje terrassevarmer eller en kappe som ekstra beskyttelse mod den lave sol.

Opslagsværk

Markise 

Kassette type

Max bredde

Max udfald 

Kassette – væg montering 
(BxH) 

Kassette – loft montering 
(BxH) 

B50

Fuld kassette

5,5 m 

3 m 

15,2 x 21,7 cm 

15,4 x 20cm 

Standard farver (RAL Farver):
Hvid – RAL 9010
Creme – RAL 9001
Antracit Struktur – RAL 7016
Sort -RAL 9005ST

Andre farver er tilgængelige som tilkøb. 

Markise B50
Stila logo