fbpx

Markise B27

Et flot design og god kvalitet

markise B27

Udendørs solafskærmning med markise i rektangulært design

Solid og æstetisk markise, til udendørs solafskærmning, i rektangulære design fra den Belgiske producent Brustor, som er kendt for deres høj kvalitet og skarpe design. B27 markisen er med sit rektangulære og minimalistiske design, en markise der skiller sig ud rent visuelt fra andre markiser. Denne markise passer godt til nyere huse, funkis villaer samt til den moderne boliger, hvor man har en minimalistisk indretning og ønsker at opnår optimal udendørs solafskærmning. B27 har samme gode egenskaber og funktionaliteten som B25 markisen, så det er udelukkende designet der adskiller disse to modeller fra hinanden. Du kan læse mere om B25 markisen her.

B27 markisen er meget populær blandt boligejere, til udendørs solafskærmning, grundt dens minimalistiske design. Derudover er markisen udstyret med stærke arme som gør markisen ekstremt robust. Modellen er med lukket kassette og er fremstillet i pulverlakeret aluminium, som kan holde til alt slags vejr. Med en lukket kassette, vil dugen og de mekaniske komponenter være beskyttet under alle vejrforhold.

FORÅRS MARKISE KAMPAGNE: 

Fra d. 2 april og frem til 30 maj  2024, kan du få en gratis motor (værdi 5.500 kr.) med når du køber en B-25, B-27 eller B-50 markise. Kontakt os for mere information

Kontakt os

Skal du forlænge sommeren på terrassen?

Udendørs solafskærmning -B27_hvid-markise

Markise i høj kvalitet

Markisen leveres med akrylstof i høj kvalitet, som sikrer en høj farveægthed og beskytter mod vand og snavs. Det er muligt at vælge mellem helt op til 150 forskellige designs og farver, så du kan finde præcis den type der passer bedst til dit hjem og bolig. Der kan som standard vælges mellem 4 kassettefarver, hvid, creme, antracit og anodiseret. Ønskes helt speciel farve kan dette tilkøbes.

B25 markisen er lavet i akrylstof i høj kvalitet, som beskytter mod vand og snavs. Dugen fås i helt op til 150 forskellige farver og designs, som gør det muligt for dig at finde den det helt rigtige udtryk, der opfylder dine behov og ønsker. Ydermere er det på B27, muligt at få monteret et rullegardin i for bommen, som giver dig mulighed for at skærme af for den lavthængende sol. Derudover kan et rullegardin i for bommen give dig læ for en let brise.

Tilvalg til din markise

Som tilvalg til B27, kan du vælge at få installeret en lysskinne med dæmperfunktion samt en terrassevarmer, som giver dig mulighed for at nyde de sene sommeraftner i hyggelig belysning med varme fra terrassevarmeren. Ligeledes kan du tilkøbe en vindvogter/sensor, som installeres i markisens for bom, som sikrer at markisen kører ind når det blæser for meget til, hvad markisen kan holde til. Et andet tilkøb du kan gøre dig til din markise, er en solsensor. Som gør at markisen automatisk køre ud når der står sol direkte på dine vinduer, og gør du vil komme hjem til en bolig der er knap så varmt.

Kassetten på B27 er med sit rektangulær design, stilren og diskret og fylder ikke meget på væggen. Målene på kassetten er som følgende, dybden er 14,2cm og højden 20cm. B27 markisen kan leveres i min bredde på 203cm og max bredde på helt op til 1400cm. Hældningen på markisen kan indstilles til mellem 5-38 grader. Max udfald er 300cm.

B27 markisen kan leveres i en ekstra vindstærk model, kaldt B25 Prestige, som tåler op til 13,8 m/s såfremt placeringen af markisen er i et udsat og meget blæsende område på boligen.

Kan leveres med drejestang, motor med vægkontakt eller fjernbetjening. Kan tilsluttes Tahoma app og styres fra tablet eller telefon.

Opslagsværk

Markise 

Kassette type

Max bredde

Max udfald 

Kassette – væg montering 
(BxH) 

Kassette – loft montering 
(BxH) 

B27

Fuld kassette

7 m 

3 m 

14 x 19,7 cm 

15,2 x 23,4 cm 

B27 Elite/Prestige 

Fuld kassette

7 m 

3,75 m 

14,7 x 22 cm 

16 x 24,7 cm

B27 Prestige har et minimum udfald på 3 meter

Standard farver (RAL Farver):
Hvid
RAL 9001 Creme
RAL 7016 Antracit Struktur
Anodiseret 
RAL 9005 Sort Struktur 

Stila logo