fbpx

Markise B25

Stilrent design og høj kvalitet

Markise B-25

Markise af høj kvalitet og i et stilrent design

Solid og æstetisk markise i afrundet design fra den Belgiske producent Brustor, er kendt for høj kvalitet og stilrent design. B25 markisen er meget populær blandt boligejere, grundet dens mange muligheder og stærke arme, som gør markisen ekstremt robust. Du kan skræddersy din markise lige efter dine ønsker for mål, udseende og som tilvalg kan du vælge en eldrevet motor som giver dig mulighed for at styre markisen med fjernbetjening, via smartphone eller en vægkontakt.

Modellen er med lukket kassette, hvilket betyder at når markisen er slået sammen ses den som en fuldt lukket ”kasse” som hænger på væggen. Kassetten er fremstillet i korrosionsbestandigt pulverlakeret ekstruderet aluminium. Det giver dugen og de mekaniske komponenter optimal beskyttelse under alle vejrforhold. Kassetten fås i 4 forskellige standardfarver, som er følgende: hvid, creme, antracit og anodiseret. Ønskes en helt special farve, kan dette bestilles som et tilkøb. 

 

Med og uden gardin i for bommen 

Markise tilkøb

B25 markisen er lavet i akrylstof i høj kvalitet, som beskytter mod vand og snavs. Dugen fås i helt op til 150 forskellige farver og designs, som gør det muligt for dig at finde den det helt rigtige udtryk, der opfylder jeres behov og ønsker. Ydermere er det på B25, muligt at få monteret et rullegardin i for bommen, som giver dig mulighed for at afskærme for den lavt hængende aftensol.

Som tilvalg til jeres markise er det en mulighed at få installeret dæmp bare lysskinne under kassetten samt terrassevarmer til at skabe endnu mere hygge og anvendelighed på terrassen. Ligeledes er det muligt at installeret en vindvogter/sensor på markisens for bommen for at mindske sandsynligheden for skader på markisen.

B25 markisen kan leveres i en ekstra vindstærk model, kaldt B25 Prestige, som tåler op til 13,8 m/s såfremt placeringen af markisen er i et udsat og meget blæsende område på boligen.

Kontakt os for at høre mere om markise B25

Du kan kontakte os på telefon eller ved at udfylde kontaktformularen

Mål på B25 kassette

Selve kassetten fylder ikke meget på væggen når den er kørt helt ind og er derfor meget diskret. Dybden er 14cm og højden 20cm. B25 markisen kan leveres i en min bredde på 203cm og max bredde på helt op til 1400cm. Hældningen på markisen kan indstilles til mellem 5-38 grader og med et max udfald på 300cm.

B25 kan leveres med drejestang, motor med vægkontakt eller fjernbetjening. Kan tilsluttes Tahoma app og styres fra tablet eller telefon.

Montering

For at sikre en korrekt og ansvarsfuld montering af din nye markise har vi et hold af montører som sikrer at din markise bliver monteret korrekt. Ligeledes står vi til rådighed, med rådgivning samt et uforpligtende besøg så vi sammen kan måle op til din nye markise og sikrer du får den helt rigtige markise som passer dine behov.  

Markise forlænger sommeren
B25 Hvid markise

Opslagsværk

Markise 

Kassette type

Max bredde

Max udfald 

Kassette – væg montering 
(BxH) 

Kassette – loft montering 
(BxH) 

B25

Fuld kassette

7 m 

3 m 

14 x 19,7 cm 

15,2 x 23,4 cm 

B25 Elite/Prestige 

Fuld kassette

7 m 

3,75 m 

14,7 x 22 cm 

16 x 24,7 cm

B25 Prestige har et minimum udfald på 3 meter

Standard farver (RAL Farver):
Hvid
RAL 9001 Creme
RAL 7016 Antracit Struktur
Anodiseret 
RAL 9005 Sort Struktur 

Stila logo