Måtter til erhverv og kontor

Spar 20% på alle måtter fra førende producenter på markedet – 3M og Notrax.

Få rådgivning, tilbud samt montering af måtter til erhverv:
Mail: info@bbnnordic.dk
Tlf.: +45 36 46 84 16

RABATKODE: bbn20

Vi tilbyder rådgivning, levering samt montage af både løse og faste måtter, så I er sikret den bedste løsning til trafikken ved jeres indgangspartier. Vi leverer måtter til både indendørs og udendørs brug – også med logo eller anden tekst.

Vi har sørget for at fylde lageret godt op med et bredt udvalg af designs, så I får en løsning, der æstetisk passer ind i jeres rammer.

Alle vores måtter er af høj kvalitet og tilbageholder skidt, smuds, vand og fugt ved indgangspartiet, når jeres gæster træder ind og ud. Måtterne er nemme at vedligeholde og rengøre pga. den specielle, åbne konstruktion. Den ekstra forstærkede bagside og kant sikrer, at måtterne ligger godt fast på gulvet, så de ikke folder eller glider.

Vores måtter har en levetid på 5 år eller mere, og er derfor en god, økonomisk løsning sammenlignet med leje af måtter. Alle måtter er produceret i miljøvenligt materiale og indeholder ikke pvc, phtalater mm.

Vil du vide mere om de forskellige typer af måtter? Send os dine kontaktinformationer eller giv os et kald, så rådgiver vi jer til den bedste løsning.

Fordele:

Løse smudsmåtter

Løse smudsmåtter anvendes til indvendige arealer, og leveres med kanter og skridsikker bagside til alle typer af erhvervsbygninger. Måttetypen vælges efter antal af ”passagerer” per dag og er opdelt efter lav, medium og høj trafik.

Alle løse måtter sælges med garanti. Måtterne har en lang holdbarhed, og kan leveres enten i standardmål eller tilpassede størrelser. Du kan læse mere om måtter og aktivitetsniveauer herunder: 

Faste måtter

Faste måtter anvendes bl.a. i foyer, væg til væg eller til nedsænkning i gulve, hvor der er lavet fordybninger til måtten. Vores måtter fås i forskellige højder, så I er sikret en måtteløsning, der passer til den nedsænkning, der er lavet ved jeres indgangsparti. Vi tilpasser alle måtter ved hjælp af et underlag.

Alle måtter er produceret af god kvalitet og med høj slidstyrke. Vi kører ud på jeres adresse, skærer måtterne til og monterer det hele. Du kan læse mere om de forskellige typer af måtter herunder: