fbpx

Hammerglass

Sikkerhedsglas mod indbrud og hærværk
Hammerglass

Hammerglass til sikring af glasruder

Hammerglass er din løsning til sikkerhedsglas, som giver den optimale beskyttelse alle steder, hvor der er risiko for glasbrud, indbrud eller hærværk, samt eksplosion og beskydning.

BBN Nordic forhandler et komplet sortiment af glasløsninger til infrastruktur, nybyggeri, om- og tilbygninger samt automotive med brudsikkert og skudsikkert glas.

Brudsikker glasløsning

Testede og certificerede produkter med garanti:

Hammerglass er en aldersbestandig polykarbonatskive, som er 300 gange stærkere end glas og ekstrem brudsikker. Ved projekteringen må Hammerglass ikke forveksles med almindeligt polycarbonat (PC). Overfladebehandlingen sørger for en modstandsdygtighed overfor de fleste kemikalier samt en UV-beskyttelse på 99,96%, hvilket medfører, at skiven hverken bliver grumset, bleget eller på anden måde forandrer sin optiske kvalitet over tid. Hammerglass bidrager ikke til spredning af ild i tilfælde af brand.

Fordele ved Hammerglass

 • 300 gange stærkere end glas og vejer kun halvt så meget
 • Slidstærk og bestandig
 • Høj modstandsdygtighed overfor kemikalier
 • 99,96% UV-resistens
 • Diffusionstætte egenskaber muliggør produktion af isoleringsglas
 • Et betydeligt højere glossy-indeks (glattere overflade) end glas og sørger for, at snavs bedre afledes med regnen
 • Gode brandhæmmende egenskaber (selvslukkende)
 • Hammerglass kan genbruges
hammerglass illustration
hammerglass illustration

Vandalisme og indbrud

Det svageste punkt i en ejendom er oftest vinduer, døre- og facadepartier med glas. Hvis disse planglasruder udskiftes med brudsikkert Hammerglass, indebærer dette en direkte forøgelse af indbrudssikringen.

Skud- og eksplosionssikring

I dag er der et øget behov for avancerede beskyttelsestiltag. Ved en kraftig detonation i et tæt bymiljø splintrer normale glasruder selv i store afstande fra eksplosionsstedet, ofte med alvorlige personskader til følge.

Hammerglass Enkel. Dette er et system med lav vægt og en høj sikkerhedsklasse til udskiftning af ruder. Systemet er velegnet ved udskiftning af ældre rammer samt vinduer i fredede og bevaringsværdige bygninger, slotte og kirker. Montagen indebærer intet indgreb på den eksisterende arkitektur. Hammerglass Enkel er af SBSC godkendt op til sikkerhedsklasse P8B, hvilket er den sikkerhedsklasse, forsikringsselskaber kræver for særligt udsatte objekter som f.eks. guldsmed, elektronikbutikker osv.

 • Effektivt mod indbrud og hærværk
 • Ændrer ikke på bygningens arkitektur
 • Godkendt op til sikkerhedsklasse P8B
 

Vil du høre mere om Hammerglass

Kontakt os for mere information og rådgivning

Hammerglass Isoler. Et isoleringsglassystem i 2- eller 3-lags udførelse med valgfrit glas som inderrude: Solbeskyttelsesglas, lavenergiglas, lamineret glas etc. Det kan integreres i det eksisterende facadesystem. Det er også egnet som personbeskyttelse, når man monterer Hammerglass som det indre lag. Det har en stor lyddæmpende effekt (op til 37 dB), en lav U-værdi (ned til 0,65 i konfiguration med trelagsglas) samt god solbeskyttelseseffekt. Det findes også med varmereducerende effekt på 45% (Hammerglass IR)

 • Sikrer mod indbrud og hærværk
 • Godkendt op til sikkerhedsklasse P8B
 • 5 års fuld isoleringsglasgaranti
Skudsikkert glas Hammerglass Skudsikring omfatter unikke skudhæmmende letvægtsløsninger i de øvre sikkerhedsklasser BR4-NS samt BR6-NS (No Splinter). For den lavest mulige vægt og tykkelse, er laminerede glasruder blevet kombineret med Hammerglass. Skudsikringen gælder for såvel glasset, samt den medfølgende ramme. Vore splintfrie løsninger egner sig fremragende for højrisiko-objekter: Ambassader, myndigheder, banker, medievirksomheder, VIP-boliger, militære anlæg, kernekraftværker osv.
 
 • Skudhæmmende glas
 • Forstærkede partier i rustfrit stål
 • Tynd og let løsning
 
hammerglass illustration
hammerglass

Indbruds- og eksplosionssikring. Hammerglass Eksplosionssikring er en facadetilpasset løsning, hvor 12 mm Hammerglass monteres i en kraftig stålramme. Stålrammen holder hele pakken på plads, selv ved en kraftig eksplosion. Denne splintfrie løsning er tyndere og vejer væsentligt mindre end tilsvarende løsninger. Denne løsning beskytter mod eksplosioner, indbrud og hærværk. For butikker i udsatte bymiljøer byder systemet på en effektiv barriere mod indbrud, som samtidig er en eksplosionssikring uden fare for flyvende fragmenter og splinter.

 
 • Eksplosionstestet sikkerhedsglas
 • Unikke splintfrie letvægtsløsninger
 • Facadetilpasset stålramme
BBN Nordic er Danmarks første leverandør af Hammerglass. Kontakt os allerede i idéfasen, for at finde det bedste beskyttelsesalternativ for kunden. Vi tilbyder fortrolig rådgivning i forbindelse med projekteringen. Vi giver teknisk støtte og samarbejder gerne med arkitekter og konstruktører, for at give forslag til funktionelle løsninger. Vi giver gerne tilbud på komplette projekter med Hammerglass, både som indbygningsløsninger og komplette montager.

Kontakt os

Vil du høre mere om Hammerglass? Udfyld kontakt formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt